Apple Watch 4 Herstellen

Apple Watch 4 scherm laten maken

Bij FixNow kunt u uw Apple Watch 4 scherm herstellen tegen een betaalbare prijs, zonder concessies te doen op de kwaliteit. Het is niet prettig om met een half- of een niet werkende smartwatch rond te lopen, laat daarom vandaag nog uw Apple Watch 4 scherm herstellen.  

Een kapot beeldscherm kan voor diverse problemen zorgen, waaronder het niet meer functioneren van het touchscreen. Ook kunnen zichtbare strepen zich voordoen op het scherm waardoor u sommige dingen niet meer kunt lezen op uw Apple Watch 4. Het scherm laten maken voorkomt tevens dat er vuil, stof of water in uw Apple Watch serie 4 komt.  

Vraag bij FixNow Apple België een gratis diagnose aan of maak gelijk een afspraak voor een scherm reparatie. Scherm Apple Watch vervangen is in negen van de tien gevallen niet nodig, aangezien wij het gescheurde glas middels een hoogstaande techniek repareren. Bij FixNow kunnen wij uw Apple Watch glas herstellen zonder de volledige display module te vervangen. Dit scheelt u 50% op de horloge reparatie kosten. 

Prijs Apple Watch series 4 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 100€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 130€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 80€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 80€

Expert in Apple Watch scherm herstellen

Bij FixNow hebben we jarenlange ervaring in Apple Watch scherm herstellen. Niet alleen voor uw Apple Watch 4 kunt u bij ons terecht, maar ook voor uw iPhone of iPad scherm herstellen. Wij bieden een Apple scherm reparatie service aan van hoge kwaliteit.  

Vaak is een Apple Watch glas vervangen niet nodig als uw scherm stuk of beschadigd is. Dankzij onze speciale techniek kunnen wij uw scherm herstellen zonder het glas te vervangen. Laat uw Apple Watch scherm herstellen door de specialist van FixNow, zodat u 50% goedkoper uit bent dan bij een scherm Apple Watch vervangen.  

Bij ons worden geen overbodige kosten gemaakt. Bij FixNow wordt het kapotte glas vervangen en de krassen verwijderd met behoud van het originele scherm. Maak vandaag nog een afspraak bij expert FixNow voor uw Apple Watch 4 reparatie.  

Apple Watch series 4 scherm reparatie

Voor Apple Watch series 4 scherm reparatie kunt u terecht bij FixNow. Wij gebruiken enkel originele onderdelen voor de reparatie van het scherm Apple Watch 4. Uw vertrouwde smartwatch ziet er weer als nieuw uit. Bovendien garanderen wij de volgende zaken voor Apple Watch scherm herstellen:  

 • Gratis diagnose binnen 10 minuten 
 • Herstellen Apple Watch binnen 1 uur 
 • 12 maanden garantie
 • 3 jaar ervaring in herstellen glas 
 • Scherm reparatie met behoud van origineel Apple scherm 
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veelgestelde vragen over Apple scherm reparatie

Ja, wij geven garantie op de scherm reparatie van uw Apple Watch serie 4. U krijgt 12 manden garantie 

Bij FixNow maken we enkel gebruik van originele kwaliteti onderdelen om u scherm te repareren.  

Ja, op onze site zijn alle prijzen gespecificeerd. Waarbij rekening is gehouden met de kosten van het onderdeel en de arbeidsuren.  

De duur van een Apple scherm reparatie is afhankelijk van de schade. Vrijwel alle reparaties kunnen wij binnen 2 uur uitvoeren. Waarbij Apple Watch scherm herstellen al binnen één uur gefixt is. U vindt de geschatte tijd in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de reparatie-afdeling van FixNow. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×