Apple Watch 5 Herstellen bij Fixnow

Apple Watch 5 scherm herstellen? FixNow is de juiste keuze

Als ervaren vakmensen weten wij als geen ander hoe vervelend een gebarsten Apple Watch 5 scherm is. Daarom kunt u uw Apple Watch scherm herstellen bij FixNow. Veel voorkomende problemen bij de Apple Watch series 5 zijn:  

 • Gebroken scherm met barsten of krassen.  
 • Er zijn witte of groene strepen zichtbaar op het Apple-scherm. 
 • Vlekken van verkleuring vertonen zich op het scherm.
 • Touchscreen werkt niet meer. 
 • Software problemen 

Bij FixNow bent u aan het juiste adres voor het herstellen van uw Apple Watch 5 scherm. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur en de beste kwaliteitsonderdelen, kunnen wij u verzekeren dat uw Apple Watch 5 weer werkt als daarvoor. Bent u nieuwsgierig hoe wij het scherm herstellen van uw Apple Watch 5 of ander model? Bekijk dan onze video waarin wij het herstellingsproces stap voor stap laten zien.  

Prijs Apple Watch 5 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 100€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 130€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 80€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 80€

Unieke service in België en Nederland

Schermglas vervangen

Bij Fixnow hebben we de expertise en apparatuur om het gebarsten schermglas van uw Apple Watch 5 te vervangen, zelfs als het display nog steeds werkt. Deze moeilijke reparatie vereist speciale apparatuur die niet in elke reparatiewinkel te vinden is.

Volledige display vervangen

Als het display van uw Apple Watch 5 zwart is of problemen met kleuren vertoont, kunnen we het volledige display vervangen. Hoewel deze service duurder is, garanderen we een snelle reparatie, mits het scherm op voorraad is.

Apple Watch 5 scherm reparatie

Het boeken van een afspraak

Om een afspraak te maken voor een Apple Watch 5 reparatie, kunt u onze website bezoeken op Afspraak. Hier kunt u eenvoudig een tijd en datum selecteren die het beste bij uw schema past.

Reparatie terwijl u wacht

Bij Fixnow bieden we een unieke service waarbij we uw Apple Watch 5 repareren terwijl u wacht. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw horloge.

Verzenden voor reparatie

Als u niet in de buurt woont of geen tijd heeft om langs te komen, kunt u uw Apple Watch 5 naar ons opsturen voor reparatie. Vraag een verzendlabel aan op Verzenden en volg de instructies om uw apparaat veilig naar ons te verzenden. Het reparatieproces duurt doorgaans 3-5 dagen.

Apple Watch verkopen aan Fixnow

Als u besluit dat u uw Apple Watch 5 niet wilt laten repareren, bieden we ook de mogelijkheid om uw horloge aan ons te verkopen. Kijk voor meer informatie op Apple Watch Verkopen.

Hoe het werkt

Om uw Apple Watch 5 aan ons te verkopen, bezoekt u eenvoudigweg de bovenstaande link en vult u het verkoopformulier in met de vereiste informatie. We zullen u dan een offerte geven op basis van de staat van uw apparaat.

Voordelen van het verkopen van uw Apple Watch

Het verkopen van uw Apple Watch 5 aan Fixnow kan u tijd en geld besparen. In plaats van te betalen voor reparaties die mogelijk niet kosteneffectief zijn, kunt u ervoor kiezen om uw apparaat aan ons te verkopen en de opbrengst te gebruiken om een nieuw horloge aan te schaffen.

Waarom kiezen voor Fixnow?

Ervaren en deskundige technici

Onze technici bij Fixnow zijn zeer ervaren en bekwaam in het uitvoeren van Apple Watch 5 reparaties. U kunt erop vertrouwen dat uw apparaat in goede handen is bij ons team van experts.

Snelle en betrouwbare service

Bij Fixnow begrijpen we hoe belangrijk het is om uw Apple Watch 5 zo snel mogelijk gerepareerd en terug in uw bezit te hebben. Daarom streven we ernaar om snelle en betrouwbare reparatieservices aan te bieden, of u nu kiest voor reparatie terwijl u wacht of uw apparaat naar ons opstuurt.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

FAQ

Als u kiest voor reparatie terwijl u wacht, kan de reparatie meestal binnen enkele uren worden voltooid. Als u ervoor kiest om uw apparaat naar ons op te sturen, duurt het reparatieproces over het algemeen 3-5 dagen.

Om uw Apple Watch 5 aan ons te verkopen, bezoekt u Apple Watch Verkopen en vult u het verkoopformulier in met de vereiste informatie. We zullen u dan een offerte geven op basis van de staat van uw apparaat.

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

Als je Apple Watch blijft hangen op het Apple-logo, rode uitroep teken of geen verbinding met iPhone, kunnen deze problemen door FixNow opgelost worden voor 50 euro.

Ja, FixNow kan ook de batterij van je Apple Watch vervangen. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×