Apple Watch 6 Herstellen

Reparatie Apple Watch 6 40mm en 44mm

Het meten van zuurstofniveaus in het bloed, ECG, slaapindicatoren, activiteit, en vele andere functies om uw gezondheid, lichamelijke activiteit, en in het algemeen, alles te controleren. Apple Watch 6 – dit is niet alleen een stijlvol accessoire voor het gemak. Een must voor wie op zijn gezondheid let en een actieve levensstijl heeft.

Wat gaat er het vaakst kapot aan de Apple Watch 6?

Er zijn geen fundamentele verschillen tussen het nieuwe horloge en de vorige versie 5. De nieuwe snellere S6-chip, twee kleuren, rood en blauw, een continu actieve hoogtemeter en een bloedzuurstofsensor.

We bij Fixnow merken de volgende typische Apple Watch 6 problemen op:

 • Scherm beschadigd;
 • Waterschade;
 • Batterij slijtage.

Apple Watch 6 scherm vervangen

Bij FixNow bieden wij een goedkope oplossing aan voor Apple Watch 6 scherm herstellen. Het is namelijk nooit leuk als het scherm van je smartwatch gebarsten of gebroken is. Of krassen bevat. Wanneer het touchscreen niet meer werkt, kan je weinig met je mooie Apple Watch 6 of andere Apple Watch series doen.  

Bij FixNow vervangen wij niet de gehele module, maar voeren wij een herstellen glas reparatie uit voor uw Apple Watch serie 6. Het voordeel is dat u het originele beeldscherm behoudt en de repartiekosten goedkoper zijn. Ons specialisme is dan ook een Apple Watch scherm herstellen, zonder het beeldscherm te vervangen. Dit is goedkoper en het horloge ziet er weer als nieuw uit. 

Vraag bij FixNow Apple België een gratis diagnose aan of maak direct een online afspraak voor een vakkundige scherm reparatie. Scherm Apple Watch vervangen is meestal niet nodig, aangezien wij het kapotte glas middels een hoogstaande techniek repareren. Dit scheelt u snel 50% in de kosten voor scherm herstellen. Hoe wij dat doen? Bekijk onze video.  

Prijs Apple Watch 6 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 100€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 130€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 80€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 80€

Apple Watch scherm herstellen snel gefixt

Bij FixNow is een Apple Watch scherm herstellen snel verricht. De Apple scherm reparatie kunnen wij doorgaans in één uur verzorgen. Maar ook voor andere reparaties voor het herstellen Apple Watch 6 kunt u bij ons terecht. Vraag een gratis diagnose, waarbij wij aangeven hoe wij de Apple Watch 6 of andere series Apple Watch repareren.  

Een kapot beeldscherm kan voor verschillende problemen zorgen. Zoals het niet meer functioneren van het touchscreen. Of er doen zich zichtbare strepen voor op het scherm, waardoor u uw Apple Watch 6 niet goed meer kunt lezen. Laat in dit geval uw smartwatch bij Fixnow repareren. Dit voorkomt u een hoop ergernis en uw horloge werkt weer zoals het hoort.  

Wij maken bovendien geen overbodige kosten gemaakt. Bij FixNow wordt het kapotte glas vervangen en de krassen verwijderd met behoud van het originele scherm. Maak vandaag nog een afspraak bij expert FixNow voor uw Apple Watch herstellen reparatie.  

Apple Watch 6 scherm herstellen

Apple Watch series 6 reparatie service

FixNow is uw betrouwbare Apple Watch series 6 reparatie service. Door het gebruik van de beste onderdelen voor de Apple Watch serie 6, zorgen wij ervoor dat uw scherm er weer zo goed als nieuw uitziet. Naast Apple Watch glas herstellen kunt u bij FixNow ook terecht voor Apple Watch krassen verwijderen scherm.  

Wat mag u van onze expert van FixNow voor Apple Watch herstellen België verwachten? 

 • Gratis diagnose 
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen 
 • 3 jaar ervaring 
 • Apple Watch herstellen binnen 1 uur 
 • Behoudt van origineel Apple scherm 
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

FAQ

Scherm beschadigd, waterschade en batterij slijtage.

Ja, bij FixNow bieden ze scherm glas reparatie aan voor de Apple Watch 6, in plaats van vervanging van het gehele scherm.

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

Scherm glas reparatie duurt 40min als u afspraak maakt en 3 dagen totaal tijd als u verzending kiest. 

Het vervangen van alleen het schermglas kost 140€, polijsten van het scherm kost 60€, en de vervanging van het volledige scherm kost 220€.

Ja, softwareproblemen kunnen door FixNow voor 50€ opgelost worden.

Ja, bij FixNow kun je een gratis diagnose aanvragen voor je Apple Watch 6.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×