Apple Watch 6

Apple Watch 6 scherm herstellen

Bij FixNow bieden wij een goedkope oplossing aan voor Apple Watch 6 scherm herstellen. Het is namelijk nooit leuk als het scherm van je smartwatch gebarsten of gebroken is. Of krassen bevat. Wanneer het touchscreen niet meer werkt, kan je weinig met je mooie Apple Watch 6 of andere Apple Watch series doen.  

Bij FixNow vervangen wij niet de gehele module, maar voeren wij een herstellen glas reparatie uit voor uw Apple Watch serie 6. Het voordeel is dat u het originele beeldscherm behoudt en de repartiekosten goedkoper zijn. Ons specialisme is dan ook een Apple Watch scherm herstellen, zonder het beeldscherm te vervangen. Dit is goedkoper en het horloge ziet er weer als nieuw uit. 

Vraag bij FixNow Apple België een gratis diagnose aan of maak direct een online afspraak voor een vakkundige scherm reparatie. Scherm Apple Watch vervangen is meestal niet nodig, aangezien wij het kapotte glas middels een hoogstaande techniek repareren. Dit scheelt u snel 50% in de kosten voor scherm herstellen. Hoe wij dat doen? Bekijk onze video.  

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 140€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 130€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 80€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 80€

Apple Watch scherm herstellen snel gefixt

Bij FixNow is een Apple Watch scherm herstellen snel verricht. De Apple scherm reparatie kunnen wij doorgaans in één uur verzorgen. Maar ook voor andere reparaties voor het herstellen Apple Watch 6 kunt u bij ons terecht. Vraag een gratis diagnose, waarbij wij aangeven hoe wij de Apple Watch 6 of andere series Apple Watch repareren.  

Een kapot beeldscherm kan voor verschillende problemen zorgen. Zoals het niet meer functioneren van het touchscreen. Of er doen zich zichtbare strepen voor op het scherm, waardoor u uw Apple Watch 6 niet goed meer kunt lezen. Laat in dit geval uw smartwatch bij Fixnow repareren. Dit voorkomt u een hoop ergernis en uw horloge werkt weer zoals het hoort.  

Wij maken bovendien geen overbodige kosten gemaakt. Bij FixNow wordt het kapotte glas vervangen en de krassen verwijderd met behoud van het originele scherm. Maak vandaag nog een afspraak bij expert FixNow voor uw Apple Watch herstellen reparatie.  

Apple Watch 6 scherm herstellen

Apple Watch series 6 reparatie service

FixNow is uw betrouwbare Apple Watch series 6 reparatie service. Door het gebruik van de beste onderdelen voor de Apple Watch serie 6, zorgen wij ervoor dat uw scherm er weer zo goed als nieuw uitziet. Naast Apple Watch glas herstellen kunt u bij FixNow ook terecht voor Apple Watch krassen verwijderen scherm.  

Wat mag u van onze expert van FixNow voor Apple Watch herstellen België verwachten? 

 • Gratis diagnose 
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen 
 • 3 jaar ervaring 
 • Apple Watch herstellen binnen 1 uur 
 • Behoudt van origineel Apple scherm 

@fixnowbe

Apple watch glas repaire number one in Belgium www.fixnow.be #fixnowbe #belgium #belgium #foryou

♬ Taste - Tyga

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Snelle reparatieservice bij FixNow

iPhone 12 pro scherm herstellen
iPhone
iPad Pro 11'' scherm herstellen
iPad
scherm herstellen android
Android

Veelgestelde vragen over scherm laten maken

Nee, het Apple Watch scherm wordt niet vervangen. Wij werken met een zeer hoogstaande techniek waarbij wij iedere laag van het Apple scherm wordt behandeld. We verwijderen de krassen en repareren het gebroken glas, waarbij we ook het touch screen in tact laten.  

U krijgt 12 maanden garantie op de scherm glas reparatie van het horloge. Deze garantie is alleen van toepassing op de reparatie zelf.  Garantie op waterschade geeft FixNow niet.  

Er is geen garantie op waterschade na de scherm reparatie. Na een schermvervanging of scherm reparatie kan de waterbestendigheid namelijk deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, dat het niet eventuele waterschade dekt. FixNow sluit zich daarbij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de Apple scherm reparatie. 

Bij FixNow maken we enkel gebruik van originele kwaliteit onderdelen om u scherm te repareren.

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie