Apple Watch 8 Herstellen

Apple Watch 8 scherm laten maken

Bij Fixnow zijn we gespecialiseerd in het repareren van Apple Watch 8 schermen. Als nieuwste editie van de populaire smartwatch van Apple staat de Apple Watch 8 bekend om zijn strakke design en indrukwekkende reeks functies. Maar zoals elk stukje technologie is het niet immuun voor incidentele problemen of storingen.

Een veel voorkomend probleem dat Apple Watch 8 gebruikers kunnen tegenkomen is een beschadigd of gebarsten scherm. Dit kan een frustrerend probleem zijn, aangezien een gebroken scherm het moeilijk of onmogelijk kan maken om de functies van het horloge te gebruiken. Gelukkig is ons team van Fixnow er om te helpen.

Onze technici zijn zeer ervaren in het herstellen van Apple Watch 8 schermen en kunnen een reeks reparatieopties bieden die passen bij jouw behoeften. Wij bieden een unieke service waarbij wij uw Apple Watch 8 scherm kunnen herstellen door alleen het gebroken glas te vervangen, waardoor wij het originele display en touchscreen kunnen behouden. Dit betekent dat uw herstelde horloge zo goed als nieuw is, zonder kwaliteitsverlies.

Naast het vervangen van het scherm bieden we ook andere apple watch 8 reparatiediensten aan. We kunnen bijvoorbeeld problemen met het touchscreen, de achterglas of scherm van het horloge herstellen. We kunnen ook waterschade of andere schade aan het horloge herstellen.

Bij Fixnow zijn we trots op onze hoogwaardige reparatiediensten tegen betaalbare prijzen. We bieden ook een 100% tevredenheidsgarantie, dus u kunt erop vertrouwen dat uw Apple Watch 8 bij ons in goede handen is.

Als je een beschadigd of gebarsten scherm van je Apple Watch 8 hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van Fixnow. Wij geven u graag een gratis offerte en helpen u uw horloge weer in orde te maken.

Prijs Apple Watch series 8 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 130€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 70€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 280€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 180€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij /

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 100€

Scherm glas Apple Watch vervangen of volledige display?

Het verschil tussen een scherm glas vervangen en een volledige display vervangen op een Apple Watch is dat bij een scherm glas vervangen alleen de buitenste glaslaag van het scherm van de Apple Watch wordt vervangen, terwijl bij een volledige display vervanging het hele display, inclusief het LCD-scherm onder het glas, wordt vervangen.

Een schermglas vervanging kan moeilijker te verrichten zijn, omdat het specifieke vaardigheden en uitrusting vereist. Het is echter meestal goedkoper dan een volledige display vervangen.

Enkele voordelen van een scherm glas vervangen zijn: prijs is veel lager, het kan helpen om het originele LCD-scherm te behouden en het kan helpen om afval te minimaliseren.

Als u op zoek bent naar een professionele service voor het vervangen van het scherm van uw Apple Watch, kunt u contact opnemen met een geautoriseerd reparatiecentrum om de beste aanpak te bepalen.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

FAQ

Het kost 200€ om alleen het scherm glas te vervangen. Het kost 280€ voor een volledige scherm vervanging en 70€ voor scherm polijsten.

Ja, wij bieden ook reparaties aan voor problemen met het touchscreen, achterglas, software, digitale hartslagsensor en vervanging van batterij.

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

Ja, 1 jaar garantie en wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie op onze reparaties. 

Ja, wij bieden de mogelijkheid om alleen het gebroken glas te vervangen en het originele display en touchscreen te behouden

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×