Apple Watch SE 2 2022 Herstellen

Fixnow: Uw go-to bestemming voor Apple Watch SE 2 herstellen

De Apple Watch SE is een smartwatch die in 2022 werd uitgebracht. Het is een mid-range optie in Apple’s lijn van smartwatches, met veel van dezelfde functies als de duurdere modellen, maar tegen een meer betaalbare prijs. Enkele belangrijke kenmerken van de Apple Watch SE zijn een groot, edge-to-edge Retina display, een krachtige dual-core processor, en een verscheidenheid aan gezondheid en fitness tracking tools. Het horloge wordt ook geleverd met een reeks aanpasbare wijzerplaten en verwisselbare bandjes, zodat gebruikers hun apparaat aan hun eigen stijl kunnen aanpassen.

Bij Fixnow zijn we gespecialiseerd in het herstellen van de Apple Watch SE. Ons team van ervaren technici heeft de kennis en expertise om snel en accuraat een diagnose te stellen en eventuele problemen met je horloge te repareren. Of je nu een eenvoudige scherm herstelling of meer complexe interne reparaties nodig hebt, wij hebben je gedekt. Vertrouw op Fixnow om je Apple Watch SE weer als nieuw te laten werken.

Apple watch 8 scherm kapot

Prijs Apple Watch series 8 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 110€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 280€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 180€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij /

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 100€

Waarom onze Apple Watch SE 2 scherm herstellen service een stuk beter is dan de rest?

Ben je het moe om naar herstel winkels te gaan en alleen maar te horen te krijgen dat je een heel nieuw scherm nodig hebt voor je Apple Watch SE 2? Onze service is anders. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van alleen het glas op uw scherm, waardoor u geld bespaart en het LCD-scherm in perfecte staat blijft. Bovendien kunt u er met onze snelle doorlooptijd en deskundige technici op vertrouwen dat uw horloge in een mum van tijd weer zo goed als nieuw is.

De voordelen van glass-only scherm herstellen voor uw Apple Watch SE 2

Niet alleen is glass-only scherm herstellen betaalbaarder dan het vervangen van het hele scherm, het heeft ook verschillende andere voordelen. Ten eerste kunt u het hoogwaardige LCD-scherm behouden waarmee uw horloge is geleverd, zodat het scherm scherp en levendig blijft. Bovendien, omdat we alleen het glas vervangen, is het herstellenproces sneller en minder ingrijpend, wat betekent dat uw horloge eerder klaar is voor gebruik.

Waarom zou u ons kiezen voor uw Apple Watch SE 2022 scherm herstellen met alleen glas?

Ons team van technici is hoog opgeleid en ervaren in glas-only scherm herstellen voor de Apple Watch SE 2022. We gebruiken alleen vervangende onderdelen en gereedschappen van de hoogste kwaliteit, en we staan achter ons werk met een tevredenheidsgarantie. Bovendien is het dankzij onze handige locatie en flexibele afspraaktijden gemakkelijk om uw horloge bij ons te laten repareren. Neem geen genoegen met een herstellen van ondermaatse kwaliteit – kies de beste en vertrouw ons uw Apple Watch SE toe.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

FAQ

De Apple Watch SE 2 is een mid-range smartwatch die in 2022 door Apple werd uitgebracht. Het heeft veel functies als de duurdere modellen, maar tegen een betaalbarere prijs. Het heeft een groot, edge-to-edge Retina display, een krachtige processor, en gezondheid- en fitness tracking tools.

Je kunt je Apple Watch SE 2 laten herstellen bij Fixnow, gespecialiseerd in het herstellen van Apple Watches. Ze hebben ervaren technici die snel en nauwkeurig problemen kunnen diagnosticeren en herstellen.

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

De prijs voor het vervangen van het scherm van je Apple Watch SE 2 is afhankelijk van de soort herstelling die nodig is. Voor enkel het vervangen van het scherm glas kost het 150€, voor het vervangen van het hele scherm 280€.

Ja, Fixnow kan softwareproblemen met je Apple Watch SE 2 oplossen tegen een prijs van 50€.

Ja, Fixnow biedt batterij vervanging aan voor de Apple Watch SE 2, maar de prijs wordt niet vermeld. Contacteer hen voor meer informatie.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×