Apple Watch SE Scherm Vervangen bij Fixnow

Apple Watch SE scherm laten maken

Heeft u een gebarsten scherm op uw Apple Watch SE? Geen zorgen! Fixnow is er om u te helpen. In dit artikel bespreken we hoe Fixnow, een reparatiewinkel gevestigd in Helder Camralaan 3 Meise 1860, België, u kan helpen bij het vervangen van uw Apple Watch SE-scherm.

Prijs Apple Watch series SE Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 140€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 130€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 80€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 80€

Goedkoop Apple Watch scherm herstellen in België

Voor Apple Watch scherm herstellen kunt u in België terecht bij FixNow. Doordat wij het glas herstellen en niet het gehele Apple Watch scherm vervangen, bent u zo’n 50% goedkoper uit. Of u nu een kapotte Apple Watch scherm reparatie of een andere reparatieservice nodig heeft, het team van FixNow bied u de hulp die u nodig heeft tegen een betaalbare prijs.  

Vraag een gratis diagnose aan, zodat u weet wat er met uw kapotte smartwatch aan de hand is. Wij geven u een vrijblijvende offerte voor scherm laten maken bij FixNow of andere horloge reparatie aan uw Apple Watch SE.  

Neem voor meer informatie over Apple Watch scherm herstellen vandaag nog contact met ons op. Naast het repareren van kapotte Apple Watch scherm problemen, kunnen wij u ook helpen met tablet scherm reparaties in België, inclusief iPhone of iPad scherm herstellen 

Waarom kiezen voor Fixnow?

Unieke service in België en Nederland

Fixnow is niet zomaar een reparatiewinkel. Wij bieden unieke services in België en Nederland, waardoor we ons onderscheiden van de rest. Onze reparatie-experts hebben jarenlange ervaring en zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren.

Glas vervangen zonder het display te beschadigen

Een van de unieke diensten die we aanbieden, is het vervangen van gebarsten schermglas zonder het onderliggende display te beschadigen. Dit is een moeilijke reparatie die speciale apparatuur vereist. Bij Fixnow hebben we de knowhow en de middelen om dit voor elkaar te krijgen.

Snelle en efficiënte service

We weten hoe belangrijk het is om uw Apple Watch snel en efficiënt te laten repareren. Daarom zorgen we ervoor dat de meeste reparaties worden uitgevoerd terwijl u wacht of binnen 3-5 dagen als u ervoor kiest om uw apparaat naar ons op te sturen.

Het reparatieproces

Een afspraak maken

Om het reparatieproces te starten, kunt u een afspraak maken via onze website op Afspraak. Hier kunt u een tijd en datum kiezen die het beste bij u past.

Reparaties terwijl u wacht of verzending

Wanneer u bij ons langskomt voor uw afspraak, zullen we uw Apple Watch SE ter plekke te repareren in 40min. Als u echter niet in staat bent om langs te komen, kunt u een verzendlabel aanvragen op Verzenden. Het reparatieproces duurt dan 3-5 dagen.

De kosten van schermvervanging

Glasvervanging alleen

Als alleen het glas van uw iWatch SE gebarsten is en het display nog steeds naar behoren werkt, kunnen we het glas vervangen zonder het display te beschadigen. Deze reparatie is minder duur dan het vervangen van het volledige display, maar vereist speciale apparatuur en expertise.

Volledige displayvervanging

Als het display van uw Apple iWatch SE zwart is of problemen heeft met kleuren, kunnen we het volledige display vervangen. Deze reparatie is duurder, maar zorgt voor een snellere oplossing als het scherm op voorraad is.

Andere diensten bij Fixnow

Apple Watch verkopen

Als u besluit dat u uw Apple Watch SE niet wilt laten repareren, kunt u ervoor kiezen om het apparaat aan ons te verkopen. Bezoek onze website op Apple Watch Verkopen voor meer informatie over het verkoopproces.

Hoe werkt het verkoopproces?

Om uw Apple Watch SE aan ons te verkopen, volgt u eenvoudig de stappen op onze website. We zullen u een eerlijk en competitief aanbod doen op basis van de staat van uw apparaat.

Waarom je Apple Watch verkopen?

Het verkopen van uw Apple Watch SE kan een goede optie zijn als u besluit dat de reparatiekosten niet de moeite waard zijn. Het kan u ook helpen bij het financieren van de aankoop van een nieuw apparaat.

Conclusie

Fixnow is uw betrouwbare partner voor het vervangen van het scherm van uw Apple Watch SE. Onze unieke diensten, snelle doorlooptijd en concurrerende prijzen zorgen ervoor dat we ons onderscheiden van andere reparatiewinkels. Maak vandaag nog een afspraak of vraag een verzendlabel aan om uw Apple Watch SE snel en efficiënt te laten repareren.

krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veelgestelde vragen goedkope scherm reparatie

Ja, wij geven garantie op de scherm reparatie van uw smartwatch. U krijgt 12 manden garantie 

Ja, bij Fixnow streven we ernaar om reparaties uit te voeren terwijl u wacht, indien mogelijk.

Het vervangen van het glas is minder duur en omvat het verwijderen van het gebarsten glas zonder het onderliggende display te beschadigen. Het vervangen van het volledige display is duurder, maar wordt aanbevolen als het display niet naar behoren werkt.

De duur van een Apple scherm reparatie is afhankelijk van de schade. Vrijwel alle reparaties kunnen wij binnen 40min tot 2 uur uitvoeren. Waarbij Apple Watch scherm herstellen al binnen één uur gefixt is. U vindt de geschatte tijd in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met Pavel in online chat van FixNow. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×