Apple Watch SE Herstellen

Apple Watch SE scherm laten maken

Het valt niet te ontkennen dat de Apple Smart Watch een revolutie teweeg heeft gebracht in de horlogewereld. Maar als je een probleem tegenkomt met je Apple Watch SE, kan het snel een nutteloze decoratie om je pols zijn.  

Bij FixNow bieden wij met trots goedkope Apple Watch scherm herstellen aan om eventuele problemen op te lossen en uw Apple Watch SE weer in goede staat te herstellen. Apple Watch krassen verwijderen scherm behoort ook tot onze hoge kwaliteit service.  

Of u nu Apple Watch scherm reparatie nodig heeft voor het glas dat kapot is of een krassen verwijderen reparatie behoeft. U kunt erop vertrouwen dat na de scherm reparatie uw Apple Watch SE er weer als nieuw uitziet. En dat voor een zeer scherpe prijs.  

Prijs Apple Watch series SE Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 140€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 130€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 80€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 80€

Goedkoop Apple Watch scherm herstellen in België

Voor Apple Watch scherm herstellen kunt u in België terecht bij FixNow. Doordat wij het glas herstellen en niet het gehele Apple Watch scherm vervangen, bent u zo’n 50% goedkoper uit. Of u nu een kapotte Apple Watch scherm reparatie of een andere reparatieservice nodig heeft, het team van FixNow bied u de hulp die u nodig heeft tegen een betaalbare prijs.  

Vraag een gratis diagnose aan, zodat u weet wat er met uw kapotte smartwatch aan de hand is. Wij geven u een vrijblijvende offerte voor scherm laten maken bij FixNow of andere horloge reparatie aan uw Apple Watch SE.  

Neem voor meer informatie over Apple Watch scherm herstellen vandaag nog contact met ons op. Naast het repareren van kapotte Apple Watch scherm problemen, kunnen wij u ook helpen met tablet scherm reparaties in België, inclusief iPhone of iPad scherm herstellen 

Scherm Apple Watch vervangen of herstellen?

Is uw smartwatch scherm stuk? Laat dan uw scherm Apple Watch herstellen door FixNow, u bespaart daarmee zo’n 50% op de kosten. Wij vervangen namelijk enkele het kapotte glas en niet de volledige display module. Bovendien is het vaak mogelijk om enkel het glas te herstellen in plaats van te vervangen, waardoor u het originele Apple-scherm behoudt.  

Door Apple Watch glas herstellen bespaart u op de scherm reparatie. Naast dat wij de beste onderdelen voor de Apple Watch SE serie gebruiken, kunt u rekenen op de volgende punten:  

 • Gratis diagnose 
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen 
 • 3 jaar ervaring 
 • Herstellen Apple Watch binnen 1 uur 
 • Behoudt van origineel Apple scherm 
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Veelgestelde vragen goedkope scherm reparatie

Ja, wij geven garantie op de scherm reparatie van uw smartwatch. U krijgt 12 manden garantie 

Bij FixNow maken we enkel gebruik van originele kwaliteit onderdelen om u scherm te repareren.  

Ja, op onze site zijn alle prijzen gespecificeerd. Waarbij rekening is gehouden met de kosten van het onderdeel en de arbeidsuren.  

De duur van een Apple scherm reparatie is afhankelijk van de schade. Vrijwel alle reparaties kunnen wij binnen 40min tot 2 uur uitvoeren. Waarbij Apple Watch scherm herstellen al binnen één uur gefixt is. U vindt de geschatte tijd in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met Pavel in online chat van FixNow. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×