Apple Watch Ultra 2 Scherm Vervangen

Apple Watch Ultra 2 Fixnow

Inleiding

Uw Apple Watch Ultra 2 is waterdicht, stootbestendig en gemaakt om alles aan te kunnen. Maar zelfs de sterkste horloges kunnen schade oplopen. Een gebarsten of gebroken scherm kan niet alleen vervelend zijn om naar te kijken, het kan het gebruik van uw horloge hinderen. Gelukkig hoeft u het horloge niet volledig te vervangen. Bij Fixnow kunnen we alleen het scherm van uw Apple Watch Ultra 2 vervangen tegen een fractie van de prijs van een compleet nieuw horloge

Verzending en retour bij Fixnow

Naast onze Apple Watch reparatieservice bieden we bij Fixnow ook gratis verzending en kosteloze retour aan.

Bij verzending naar onze reparatiedienst in België betalen onze klanten géén verzendkosten. Wij verzorgen de volledig verzekerde verzending zodra de reparatie is afgerond.

Verzenden uit : België, Nederland, Frankerijk, Duitsland, Luxemburg.

Bovendien zijn al onze zendingen standaard verzekerd voor €500 tegen zoekraken of transportschade. Voor hogere bedragen is het mogelijk aanvullende verzekeringen af te sluiten.

Zie voor de volledige informatie omtrent onze verzendservice en verzekeringsopties:

VERZENDEN

Op deze pagina vind je alle details over gratis verzending, de door ons geboden verzekering, verzendstatussen volgen en meer. Aarzel niet contact op te nemen bij vragen.

Prijs Apple Watch Ultra 2 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 200€

  Het beeldscherm werkt nog goed, alleen het glas van het scherm is gebarsten. In dit geval kunnen we alleen het glas van het scherm vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 290€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Software probleem
  Software probleem 50€

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 180€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 50€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen 120€
Yordi Meijers
Yordi Meijers
@YordiMeijers
Meer lezen
Ik kwam met mijn Apple Watch tegen een stenen muur aan, mijn watch was amper 2 weekjes oud. Een dikke kras op het scherm als gevolg. Ik natuurlijk in paniek en was bang dat het hele scherm vervangen moest worden wat aardig veel geld zou gaan kosten. Na wat speurwerk op Google kwam ik FixNow tegen hun bieden een scherm polish service aan, waarbij het originele scherm behouden blijft. Meteen opgestuurd per post! Uitstekende service, kan het iedereen aanraden. En ook nog eens niet duur en snel gerepareerd.
yolanda
yolanda
@yolanda
Meer lezen
Het scherm van mijn IWatch was kapot. Na een prettig en snel contact via de app ben ik een paar dagen later langs gegaan. We waren toch in de buurt! Wat een geweldige service! Slechts 40 minuten later stond ik weer buiten met een prachtig gerepareerd horloge. Absolute aanrader om hier je product op professionele wijze te laten repareren. Ik hoop het niet… maar als er onverhoopt toch weer iets gebeurt met een van mijn producten durf ik het met een gerust hart op te sturen! Dank je wel voor mooie reparatie!
Junior Hering
Junior Hering
@JuniorHering
Meer lezen
Mensen een dingen kan ik IEDEREEN zeggen als je krassen hebt op jou Apple Watch ,mobiel of een Reparatie moet doen,ECHT ,bij deze bedrijf FixNow ben je veilig en een TOP TOP Service en Snel ,Antwoorden Altijd meteen jou vragen via WhatsApp en leveren Super Mooi En Secure Werk ,Geloof mij ,zelf jou pakket kan je Veilig zien hoe en waar het is TOPPIE Een ECHTE AANRADER. FixNow Keep Up The Work ,Jullie zijn Geweldig.
Vorige
Volgende

Het schermvervangingsproces

Ons gespecialiseerde team voert de schermvervanging uit in 6 stappen:

1. Demontage

Allereerst wordt de Apple Watch Ultra 2 voorzichtig geopend door de lijm die de behuizing bij elkaar houdt los te weken. Vervolgens worden de batterij en andere interne onderdelen losgekoppeld en opzij gelegd.

2. Het scherm losweken

Het horloge wordt nu bevestigd op onze werktafel en het scherm wordt verwarmd om de lijm die het schermglas op zijn plek houdt los te weken. Een zuignap wordt gebruikt om randen van het schermglas op te tillen zonder het scherm zelf te beschadigen.

3. Reinigen

Zodra het oude glas is verwijderd, wordt het scherm grondig gereinigd met een speciale reinigingsvloeistof en microvezeldoekjes. Dit verwijdert eventuele restanten lijm of glasfragmenten.

StapGemiddelde tijd
Demontage5 minuten
Scherm losweken10 minuten
Reinigen5 minuten

4. Plaatsing van het nieuwe scherm

Na inspectie en testen selecteren we een nieuw scherm van hoge kwaliteit van het juiste formaat voor uw Apple Watch model. We lijnen het nauwkeurig uit en bevestigen de achterzijde met lijm.

5. Lamineren

De volgende stap is het lamineren (verlijmen) van het schermglas met de OLED-display eronder. Onze laminatiemachine brengt precies de juiste hoeveelheid druk en hitte aan om de onderdelen stevig en naadloos te verlijmen.

StapGemiddelde tijd
Plaatsen scherm5 minuten
Lamineren5 minuten

6. Debubbelen

We controleren het oppervlak van het scherm en verwijderen eventuele luchtbellen met onze 'debubbelmachine'. Dit zorgt voor een perfect glad eindresultaat.

7. Hermontage en testen

Als laatste stap worden alle onderdelen grondig getest, opnieuw gemonteerd en wordt de behuizing waterdicht afgesloten. Het horloge wordt uitgebreid gecontroleerd op goede werking voor we het aan u teruggeven.

Kwaliteit en garantie

We gebruiken uitsluitend originele Apple-onderdelen voor elke reparatie voor de beste resultaten. Elke schermvervanging wordt uitgevoerd door onze ervaren horlogespecialisten en u krijgt standaard 1 jaar garantie op onderdelen en werk.

KenmerkSpecificatie
Originele onderdelen
Kwaliteitscontrole
Garantie1 jaar

We geven 12 maanden garantie op zowel glas als scherm vervangingen. De garantie dekt:

 • Installatie fouten
 • Defecten in gebruikte onderdelen

De garantie dekt echter geen schade door vocht of verdere barsten/breuken na de reparatie.

Veelgestelde vragen over Apple Watch Ultra 2 scherm vervangen

De totale reparatietijd is ongeveer 30 minuten. Dit kan iets langer duren als er extra onderdelen vervangen moeten worden. U kunt meestal binnen een uur weer over uw gerepareerde Apple Watch beschikken.

 • Schermglas vervanging – €200
 • Volledig scherm vervanging – €290

Uiteraard. We maken altijd eerst een volledige back-up van uw horloge voordat we starten. Na de reparatie herstellen we uw data en instellingen. Uw gegevens zijn dus altijd veilig.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×