Apple Watch 7 Herstellen

Apple Watch Series 7 scherm vervangen

Met talloze smartwatch reparaties die elk jaar met succes worden voltooid, is FixNow een voorkeurskeuze voor alle Apple Watch Series 7 scherm herstellen. Met onze uitzonderlijke kwaliteit van onderdelen en service van het hoogste niveau, krijgt u vanzelf een glimlach op uw gezicht, zodra u uw hernieuwde smartwatch terug ontvangt.  

Apple scherm reparties series 7, zoals Apple Watch glas herstellen en krassen verwijderen van het scherm staan op onze dagelijks lijst met reparaties. Niet alleen voor uw smartwatch reparatie kunt u bij FixNow terecht, maar ook voor bijvoorbeeld iPad scherm herstellen.  

Enkele van de meest voorkomende horloge reparaties die we uitvoeren zijn Apple Watch series 7 scherm herstellen, touch screen herstellen en Apple Watch krassen verwijderen scherm. Is het scherm stuk, heeft u een gebroken scherm of functioneert uw Apple Watch niet naar behoren? Doe een gratis diagnose scan bij FixNow, waarbij onze expert in mum van tijd de horloge reparatie vakkundig uitvoert.  

Prijs Apple Watch 7 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 120€

  Het beeldscherm werkt nog goed, alleen het glas van het scherm is gebarsten. In dit geval kunnen we alleen het glas van het scherm vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 220€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor 160€

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij /

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen /

Apple Watch scherm herstellen van series 7

Uw Apple Watch scherm herstellen bij FixNow scheelt u aanzienlijk in de kosten voor series 7. Het is namelijk vaak niet nodig om het een scherm Apple Watch vervangen. Bij FixNow wordt het kapotte glas vervangen en de krassen verwijderd met behoud van het originele scherm van uw Apple Watch series 7. 

Hoe gaan wij te werk? Een Apple Watch scherm bestaat uit drie lagen, namelijk het glas zelf, de touch screen laag en het beeldscherm. Via onze hoge technische werkwijze snijden wij het originele scherm in lagen, herstellen het scherm, touch screen en het glas. 

Na de scherm repartie plakken wij de verschillende lagen van de Apple Watch series 7 weer op elkaar met speciale lijm. Zoals ze dat in de Apple fabriek ook doen. Op onze Apple Watch scherm herstellen ontvangt u 12 maanden garantie. Deze techniek kunnen andere Apple reparatie bedrijven meestal niet aanbieden, waardoor u onnodige horloge reparatie kosten maakt.  

Kristalheldere scherm reparatie Apple Watch 7

Bij FixNow ontvangt u na de scherm reparatie weer een kristalhelder display van uw Apple Watch 7 terug. Door het gebruik van de beste onderdelen voor de Apple Watch series 7, zorgen wij ervoor dat uw horloge scherm Apple Watch 7 er weer zo goed als nieuw uitziet. Apple Watch herstellen laat u daarom snel fixen door FixNow te Meise. Wat bieden wij nog meer, naast scherm reparatie Apple Watch 7? 

 • Gratis diagnose 
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen 
 • 3 jaar ervaring in Apple scherm herstellen  
 • Apple Watch scherm herstellen binnen 1 uur gefixt 
 • Behoudt van origineel scherm series 7 
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

FAQ

Het vervangen van het scherm van een Apple Watch Series 7 kost 180 euro.

Ja, krassen op het scherm kunnen verwijderd worden door FixNow voor 60 euro.

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

Scherm glas reparatie duurt 40min als u afspraak maakt en 3 dagen totaal tijd als u verzending kiest. 

Als je Apple Watch blijft hangen op het Apple-logo, rode uitroep teken of geen verbinding met iPhone, kunnen deze problemen door FixNow opgelost worden voor 50 euro.

Ja, FixNow kan ook de batterij van je Apple Watch vervangen. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×