Series 7

Apple Watch Series 7 scherm herstellen

Met talloze smartwatch reparaties die elk jaar met succes worden voltooid, is FixNow een voorkeurskeuze voor alle Apple Watch Series 7 scherm herstellen. Met onze uitzonderlijke kwaliteit van onderdelen en service van het hoogste niveau, krijgt u vanzelf een glimlach op uw gezicht, zodra u uw hernieuwde smartwatch terug ontvangt.  

Apple scherm reparties series 7, zoals Apple Watch glas herstellen en krassen verwijderen van het scherm staan op onze dagelijks lijst met reparaties. Niet alleen voor uw smartwatch reparatie kunt u bij FixNow terecht, maar ook voor bijvoorbeeld iPad scherm herstellen.  

Enkele van de meest voorkomende horloge reparaties die we uitvoeren zijn Apple Watch series 7 scherm herstellen, touch screen herstellen en Apple Watch krassen verwijderen scherm. Is het scherm stuk, heeft u een gebroken scherm of functioneert uw Apple Watch niet naar behoren? Doe een gratis diagnose scan bij FixNow, waarbij onze expert in mum van tijd de horloge reparatie vakkundig uitvoert.  

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 180€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Scherm Polishen
  Scherm Polishen 60€

  We bieden unieke service in België waarbij we krassen op het scherm kunnen verwijderen zonder de toestel uit elkaar te halen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen /

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Software probleem
  Software probleem 50

  Apple Watch blijft op apple logo hangen, rode uitroep teken, geen verbinding met iPhone dit problemen kunnen we voor u oplossen.

 • Reparatie van digitale hartslagsensor
  Reparatie van digitale hartslagsensor /

  Achter glas van uw Apple Watch is gebarsten? Geen probleem dit kunnen we ook vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij /

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

 • Digital Crow / Power Button herstellen
  Digital Crow / Power Button herstellen /

Apple Watch scherm herstellen van series 7

Uw Apple Watch scherm herstellen bij FixNow scheelt u aanzienlijk in de kosten voor series 7. Het is namelijk vaak niet nodig om het een scherm Apple Watch vervangen. Bij FixNow wordt het kapotte glas vervangen en de krassen verwijderd met behoud van het originele scherm van uw Apple Watch series 7. 

Hoe gaan wij te werk? Een Apple Watch scherm bestaat uit drie lagen, namelijk het glas zelf, de touch screen laag en het beeldscherm. Via onze hoge technische werkwijze snijden wij het originele scherm in lagen, herstellen het scherm, touch screen en het glas. 

Na de scherm repartie plakken wij de verschillende lagen van de Apple Watch series 7 weer op elkaar met speciale lijm. Zoals ze dat in de Apple fabriek ook doen. Op onze Apple Watch scherm herstellen ontvangt u 12 maanden garantie. Deze techniek kunnen andere Apple reparatie bedrijven meestal niet aanbieden, waardoor u onnodige horloge reparatie kosten maakt.  

Kristalheldere scherm reparatie Apple Watch 7

Bij FixNow ontvangt u na de scherm reparatie weer een kristalhelder display van uw Apple Watch 7 terug. Door het gebruik van de beste onderdelen voor de Apple Watch series 7, zorgen wij ervoor dat uw horloge scherm Apple Watch 7 er weer zo goed als nieuw uitziet. Apple Watch herstellen laat u daarom snel fixen door FixNow te Grimbergen. Wat bieden wij nog meer, naast scherm reparatie Apple Watch 7? 

 • Gratis diagnose 
 • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen 
 • 3 jaar ervaring in Apple scherm herstellen  
 • Apple Watch scherm herstellen binnen 1 uur gefixt 
 • Behoudt van origineel scherm series 7 
krassen telefoon verwijderen

Krassen Verwijderen

Heeft u een kras op uw mobiele telefoon? Krassen telefoon verwijderen laat u doen door de ervaren specialist van FixNow.

Op zoek naar andere scherm reparatie?

iPhone 12 pro scherm herstellen
iPhone
iPad Pro 11'' scherm herstellen
iPad
scherm herstellen android
Android

Veel Gestelde Vragen Series 7

Ja, FixNow stelt een gedetailleerde diagnose op. Wij fixen de reparatie en zorgen ervoor dat u weer een perfect werkend Apple Watch 7 heeft.  

De scherm herstellen reparatie kosten voor de Apple Watch 7 series staat op onze website aangegeven. Bij alle prijzen voor scherm reparatie is rekening gehouden met de kosten van het onderdeel en de arbeidskosten.

Ja, wij geven een reparatie garantie. 12 maanden garantie. Garantie dekt geen waterschade of mechanische schade.

Nee, het Apple Watch scherm wordt niet vervangen. Wij werken met een zeer hoogstaande techniek waarbij wij iedere laag van het Apple scherm wordt behandeld. We verwijderen de krassen en repareren het gebroken glas, waarbij we ook het touch screen in tact laten.  

iPad Pro 10.5'' scherm herstellen

iPad 10.5"

Model: A1701, A1709, A1852

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie