Apple Watch scherm herstellen
B2B

B2B Apple Watch scherm herstellen voor zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten bieden wij onze B2B Apple Watch scherm herstellen service aan. Bij FixNow snappen wij als geen ander hoe belangrijk het voor een organisatie is om werknemers bereikbaar te houden. Daarnaast weten wij hoe omslachtig en duur het reparatieproces van een Apple Watch is via de provider of producent.  

FixNow biedt zakelijke diensten aan waardoor zo snel mogelijk de beste oplossing wordt gevonden voor een beschadigd Apple scherm. Je kan bij ons terecht voor Apple scherm reparatie, touch screen reparatie en scherm Apple Watch vervangen.  

In de meeste gevallen is het niet nodig om het gehele glas te vervangen en volstaat onze reparatie Apple Watch scherm.  

Ons specialisme is dan ook een B2B Apple Watch scherm herstellen, zonder het display te vervangen. Dit is goedkoper en het horloge ziet er weer als nieuw uit. Wij vervangen niet de gehele module, maar repareren het Apple scherm. Als bedrijf bespaar je enorm op de kosten dankzij onze unieke reparatieservice voor zakelijk klanten, Apple B2B. 

Vakkundige Apple scherm reparatie voor bedrijven

Wij bieden een vakkundige Apple scherm reparatie service aan voor B2B-klanten. Een scherm Apple Watch vervangen is niet nodig, als je kiest voor FixNow. Wij verrichten namelijk een reparatie Apple Watch scherm herstellen middels een speciale hoge technische werkwijze, waarbij wij het scherm als nieuw wordt hersteld.   

Bij FixNow wordt het kapotte glas vervangen en de krassen verwijderd met behoud van het originele beeldscherm. Hoe gaan wij te werk? Een Apple Watch scherm bestaat uit drie lagen:  

3

Glas laag

Voor glas, is de bovenste laag en het deel dat je aanraakt bij interactie met het horloge.

4

Digitizer of touchscreen

De digitizer is de volgende laag en wordt vervangen door het frontglas, dit is meestal gemaakt van een dun, transparant plastic. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor de aanraakfunctie. De digitizer is via een flexkabel verbonden met de volgende laag.

05

LCD of beeldscherm

Het LCD-scherm (liquid crystal display) is als een ultradunne, kleine computermonitor en is verantwoordelijk voor het weergeven van afbeeldingen, video enz. Het is het duurste onderdeel van het scherm en is erg kwetsbaar als het niet aan de digitizer en het glas is bevestigd.

Hoe werkt onze Apple Watch reparatie service B2B?

  • Vul onderstaande formulier
  • We controleren uw gegevens en nemen contact met u op.
  • U ontvangt aangepaste prijslijst via mail.

Wat valt onder onze Apple Watch B2B service?

Onder onze Apple B2B service vallen de volgende zaken: 

  • Een eigen accountmanager, dus één aanspreekpunt 
  • Betalingen op factuurbasis 
  • Reparaties binnen 24-48 uur klaar 
  • Uitgebreide garantie voorwaarden 
  • Eigen technische dienst 
  • Scherpe prijzen voor Apple Watch scherm herstellen 
  • 12 maanden garantie op Apple reparatie scherm 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze B2B service voor Apple Watch scherm herstellen? Neem dan zeker contact met ons op. We leggen je graag onze werkwijze uit en geven je een scherpe offerte.  

Video Apple Watch scherm reparatie

In onderstaande video laten wij zien hoe we een Apple Watch scherm reparatie uitvoeren. Hierbij wordt dus niet het scherm vervangen, maar enkel scherm glas dat gebarsten is.

FAQ Apple zakelijk

Nee, we hebben speciale polishing machine waar we alle krassen kunnen verwijderen. Als glas is gebarsten dan moeten we sowieso glas vervangen.

Ja, je krijgt 12 maanden garantie op de scherm glas reparatie van het horloge. Deze garantie is alleen van toepassing op de reparatie zelf. Garantie op waterschade geven wij niet.  

Nee, er is geen garantie op waterschade na de reparatie. Na een schermvervanging of schermreparatie kan de waterbestendigheid deels vervallen. De garantie van Apple vermeld ook specifiek, ondanks dat het horloge waterdicht is, is het niet gedekt voor eventuele waterschade. Wij sluiten ons daar ook bij aan. Bij de reparatie gebruiken wij altijd waterdichte lijm bij het bevestigen van het horlogescherm, maar we kunnen geen waterbestendigheid van het horloge garanderen na de reparatie. 

Zodra wij het horloge ontvangen, gaan we dezelfde dag al aan de slag.  

Ja wij repareren ook de functies van het aanraakscherm.  

FixNow herstelt alle schermen van de Apple Watch series. Je kan bij terecht voor bijvoorbeeld een Apple Watch series 4 scherm reparatie, maar ook voor een scherm Apple Watch 3 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×