Blog

Blog Fixnow

Op onze Blog pagina vind u diverse video’s en interessante weetjes over Apple en Samsung toestellen. Hoe wij bijvoorbeeld een iPhone scherm herstellen reparatie uitvoeren. Of een gebroken glas van een Apple Watch weer zo goed als nieuw maken. Ook de achterkant van een iPad of ander device kan gebarsten zijn. Voor zowel Android als Apple toestellen voeren wij scherm reparaties uit. Bekijk onze interessante video’s en informatie blogs.

Oplossingen voor het Apple Watch wekkerprobleem

Hoofdpagina Oplossingen voor het Apple Watch wekkerprobleem Het is vervelend als de wekker op je Apple Watch niet afgaat, terwijl je hem wel hebt ingesteld. Gelukkig zijn er een aantal mogelijke oplossingen voor dit probleem. Hieronder bespreken we deze oplossingen stuk voor stuk. Controleer op welke dagen de wekker is ingesteld Het kan zijn dat

Read More »
ios 14 750x396 1
Fixnow

5 iOS 14-verbeteringen die het waard zijn om te updaten

Compacte interface voor inkomende oproepen In iOS 13 en eerder werd de melding voor inkomende oproepen op volledig scherm weergegeven. Wanneer iemand de gebruiker belde, was het onmogelijk om over te schakelen naar de open applicatie of het startscherm. In iOS 14 wordt een inkomende oproepmelding weergegeven op een compact paneel met twee knoppen. Hiermee

Read More »

Schermreparatie diensten

Fixnow uw vertrouwde reparateur voor schermreparatie diensten. Wij bieden altijd de beste mogelijk oplossing voor een beschadigd Apple scherm of Android toestel. U kunt dan bij ons terecht voor Samsung en Apple scherm reparatie, touch screen reparatie en scherm Apple Watch en Samsung Watch vervangen.

In de meeste gevallen is het niet nodig om het gehele glas te vervangen en volstaat onze scherm reparatie. Dit scheelt u zo’n 40% in de kosten. Wij gebruiken een hoogwaardige techniek waarmee wij de scherm reparatie aan uw Apple of Android device uitvoeren.

Ons specialisme is dan ook een scherm herstellen voor mobiele toestellen, zonder het glas te vervangen. Dit is goedkoper en uw smartphone, tablet of smart watch ziet er weer als nieuw uit. 

U bespaar enorm op de kosten dankzij onze unieke reparatieservice voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u eenvoudig doen via de chat functie onderaan deze pagina. U kunt een afspraak maken of zelfs gebruikmaken van de gratis post service.

Apple scherm reparatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een Apple scherm reparatie? Neem dan zeker een keer vrijblijvend contact met ons op. Voordat wij een scherm reparatie uitvoeren, maken wij altijd een diagnose, welke overigens gratis is. Daarbij stellen wij vast wat het probleem aan het Android of Apple scherm is. Wij overleggen dit vervolgens met u.

Wij geven u een offerte voor de reparatie aan uw iPad, iPhone of Apple Watch. Dit geldt ook voor de Samsung toestellen, zoals een kapot scherm van uw Samsung tablet. Glas vervangen, touch screen repareren, kapotte scherm repareren of batterij vervangen zijn allemaal diensten die wij als Fixnow expert aanbieden.

Vind ook meer informatie in één van onze blog of video’s. Wilt u een onderwerp in een blog uitgelicht hebben? Neem dan contact op, wij schrijven graag een blog over het onderwerp of maken een interessante video hoe wij bijvoorbeeld een gsm repareren. Ideeën van klanten zijn uiteraard altijd welkom. 

Bij ons staat service dan ook hoog aangeschreven, waardoor wij hoge kwaliteit Apple scherm reparatie uitvoeren.

Scherm laten maken?

Is uw iPhone, Samsung Galaxy of smartwacht scherm stuk? Scherm laten maken door Fixnow levert u direct een besparing op, u bespaart namelijk zo’n 40 tot 50% op de kosten. Wij vervangen namelijk enkel het kapotte glas en niet de volledige display module van uw smart device.

Bovendien is het in veel gevallen mogelijk om enkel het glas te herstellen in plaats van glas vervangen. Dit heeft als voordeel dat u het originele Apple scherm of Samsung scherm behoudt. Met de daarbij behorende garantie, wel zo prettig is dat. En door alleen het glas herstellen is de reparatie ook vele malen goedkoper. 

Door scherm laten maken bespaar u op de schermreparatie kosten. Naast dat wij altijd de beste onderdelen gebruiken voor uw Android of Apple toestel, kunt u ook nog eens rekenen op een gratis diagnose, 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen en behoudt van uw originele scherm. Wij hebben ruim 3 jaar ervaring en mogen ons wel expert noemen in scherm herstellen. Meer weten over schermreparatie? Neem gerust een keer contact met ons op.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×