IPhone 11 Pro glas of beeldscherm vervangen – wat is beter?

 

Het lijkt erop dat er net een nieuwe serie iPhones, de iPhone 11 Pro, in de uitverkoop is gekomen, maar de eerste gevallen van een kapot scherm in dit model zijn al begonnen te verschijnen. Het gaat niet om de bouwkwaliteit – het is, zoals altijd, uitstekend. Het display valt ook niet te ontkennen – het is de nieuwe Super Retina XDR. Dit scherm is helderder en technologisch geavanceerder dan zijn voorgangers, en nog eens 15% zuiniger dan andere schermen.

Maar de schokbestendigheid is beperkt. Bloggers van YouTube hebben al bewezen dat als dit model uit hun handen valt, er hoogstwaarschijnlijk niets vreselijks zal zijn, maar vanaf een hoogte van 3 meter zal het scherm aan gruzelementen breken!

In dit geval heeft u twee opties: ofwel de weergave veranderen, ofwel de service van FixNow gebruiken om het glas opnieuw te lijmen. De voordelen van beide opties worden hieronder besproken.

Glas vervangen op de iPhone 11 Pro: de belangrijkste “voordelen”

Het vervangen van iPhone 11 Pro-glas zonder de native matrix te verliezen, is een relatief nieuwe service op de markt. Zeker als deze procedure wordt uitgevoerd volgens de OCA-methode. Het belangrijkste voordeel is dat de klant de originele componenten van de gloednieuwe iPhone 11 Pro niet verliest – alleen gebroken glas wordt vervangen.

Dit maakt het mogelijk om alle native functies en aangepaste instellingen te behouden, evenals een aanzienlijk bedrag in uw zak. Omdat de prijs voor het vervangen van het scherm varieert van 5e deel en tot de helft van de kosten van een nieuw apparaat. Als je bedenkt dat de vanafprijs van de iPhone 11 Pro ongeveer 1,5 duizend dollar is en reparaties na de val misschien niet alleen beperkt zijn tot het vervangen van het glas, is dit indrukwekkend geld.

Laten we het nog even hebben over de OCA-methode. Dit is een methode om glas op een film van geperste geschilde lijm te lijmen. Het verving de LOCA-methode (Liquid Optical Clear Adhesive) met behulp van vloeibare lijm. De praktijk van onze service heeft aangetoond dat dit een meer grondige methode is om glas te verlijmen, wat een resultaat geeft dat vergelijkbaar is met het fabrieksresultaat.

U kunt inderdaad geen onderscheid maken tussen apparaten met vervangen glas en nieuwe met OCA-film.

Het display van de iPhone 11 Pro vervangen: de belangrijkste voordelen

Allereerst moet u begrijpen dat beeldschermvervanging kan worden onderverdeeld in 2 typen: vervanging door een origineel beeldscherm of door een kopie van hoge kwaliteit. In het tweede geval wint de eigenaar in prijs, maar de kwaliteit is afhankelijk van de leverancier.


Als u besluit om over te schakelen naar het oorspronkelijke display, voelt u het verschil in functies niet eens. Het enige probleem dat mogelijk is, is dat nieuwe items niet direct in de uitverkoop verschijnen. Maar ook daar hebben wij geen probleem mee.


Wil je hiervan overtuigd worden? Dan wachten we al op je in een van de FixNow-vestigingen.

 

Facebook
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×