5 iOS 14-verbeteringen die het waard zijn om te updaten

iOS 14 is de nieuwste versie van iPhone-firmware die Apple half september heeft uitgebracht. Het besturingssysteem is sneller en veiliger geworden en kreeg ook een aantal nieuwe functies. FixNow heeft het over vijf iOS 14-verbeteringen die het waard zijn om bij te werken.

Compacte interface voor inkomende oproepen

In iOS 13 en eerder werd de melding voor inkomende oproepen op volledig scherm weergegeven. Wanneer iemand de gebruiker belde, was het onmogelijk om over te schakelen naar de open applicatie of het startscherm. In iOS 14 wordt een inkomende oproepmelding weergegeven op een compact paneel met twee knoppen. Hiermee kunt u een oproep aannemen en weigeren zonder het werk te onderbreken, te chatten op sociale netwerken of een video te bekijken.

compact design 415x562 1

Widgets op het startscherm

Met widgets hebt u snel toegang tot de gewenste applicaties. Eerder werden ze weergegeven door vanaf het startscherm naar rechts te vegen, maar in iOS 14 is dit veranderd. Gebruikers mochten veelgebruikte widgets tussen toepassingspictogrammen plaatsen. Voor elke widget kunt u een handig formaat kiezen en andere opties aanpassen.

ios 14 widgets 750x422 1

Appbibliotheek

Een geweldige functie voor mensen met tientallen of honderden programma’s en games. Het sorteert alle apps op de iPhone in categorieën en geeft ze alfabetisch weer. Je vindt het programma dat je nodig hebt door vanaf het hoofdscherm naar links te vegen. Er is ook een zoekbalk – voor het geval er veel applicaties op uw apparaat staan.

app library 415x562 1

Kaarten

Met iOS 14 introduceert Apple fietsnavigatie. Hoewel Belgie ons een uitgelezen land lijkt om de functie op uit te proberen, denkt Apple daar anders over: fietsnavigatie is hier niet meteen beschikbaar. Ook nieuw is navigatie voor elektrische auto’s: Kaarten helpt je een route te plannen met geschikte oplaadpalen onderweg.

fietsnavigatie 415x562 1
Facebook
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×