Glas vervangen iPhone scherm

Scherm glas vervanging in Belgie

iphone glas vervangen iPhone 13 Pro

Verschillende generaties iPhones hebben hun eigen nuances in de structuur en lay-out van elementen. Maar ze zijn verenigd door de lijmmethode om glas en display met elkaar te verbinden. De enige uitzondering zijn de modellen van de iPhone 3G, 3Gs-generatie. Met het apparaat kun je het glas vervangen, zonder dat je het touchscreen en het display hoeft te plakken. Om de sensor te demonteren, hoeft u alleen maar een paar schroeven met een schroevendraaier los te draaien en de zuignap te gebruiken.

Andere generaties iPhones gebruiken lijm om de verbinding af te dichten en het glas en scherm stevig op hun plaats te houden. De complexiteit van de reparatie in dit geval is te wijten aan de noodzaak om de extreem dunne en kwetsbare componenten van de schermmodule te scheiden.

Daarom bieden de meeste servicecentra een volledige vervanging van de schermmodule op de iPhone, in het geval dat alleen het bovenste deel van het scherm is beschadigd. Het is een feit dat het scheiden van glas en display een nogal gecompliceerde procedure is. Eén verkeerde beweging – en de reparatiekosten stijgen 2 keer of meer. Het vervangen van de weergavemodule op een iPhone is veel eenvoudiger en sneller. Het belangrijkste is om meteen de plaats voor de schroeven, lussen en andere kleine elementen te bepalen, zodat u er later niet naar hoeft te zoeken.

Om de procedure voor het stratificeren van het iPhone-scherm te vereenvoudigen, is er een speciaal apparaat – een scheidingsteken of, zoals het ook wordt genoemd, een apparaat voor het verwijderen van glas.

Hoe werkt separator ? 

3 1
  • Apparaat:
Het apparaat zelf is een klein frame met daarop een gepolijste metalen montageplaat. Ook zijn er geleiders voor de metalen snaar. Er is een vacuümpomp en een instelbaar thermo-element in de behuizing van het apparaat, waardoor de module opwarmt tot de opgegeven temperatuur. De verwarming wordt geregeld door parameters te selecteren met behulp van een touchscreen aan het einde van het bed.
  • Werking prenicipe:
 De verwijderde iPhone-schermmodule moet op de gepolijste plaat worden geïnstalleerd. Schakel vervolgens het apparaat in om het aanraakglas van het netwerk te verwijderen en stel de vereiste verwarmingstemperatuur in om de lijmlaag te smelten. Het glas en de display worden losgekoppeld door middel van een metalen koord dat langs de geleiders wordt getrokken. Overgebleven lijm moet voorzichtig worden verwijderd met isopropylalcohol en een plastic schraper.
2 1

Wanneer is glasvervanging aan te raden?

Glasvervanging op elk iPhone-model bespaart u geld. Maar toch zijn er situaties waarin het iPhone-probleem alleen kan worden opgelost door de volledige weergavemodule te vervangen:

  • als zowel het display als de sensor beschadigd zijn;
  • in het geval van sterk nat worden;
  • wanneer het oorspronkelijke probleem niet was opgelost door het glas te vervangen;
  • als resultaat van onafhankelijke pogingen om te ontmantelen
    gebroken scherm.

Door de mogelijkheid van een goedkopere reparatie van uw iPhone te achterhalen, kan een diagnose worden gesteld, waardoor de mate van schade en de kosten van de eliminatie worden vastgesteld.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×