iPad Air scherm kapot? Fixnow vervangt het voor u!

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare reparatieservice voor uw iPad Air? Dan bent u bij Fixnow aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van schermen voor alle soorten Apple-apparaten, inclusief de iPad Air.

Originele Apple-onderdelen

ipad air scherm vervangen

Bij Fixnow begrijpen we hoe belangrijk uw iPad Air voor u is. Daarom gebruiken wij uitsluitend originele Apple-onderdelen voor onze reparaties. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Onze deskundige technici zijn getraind en ervaren in het vervangen van iPad Air-schermen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om alleen originele onderdelen te gebruiken voor onze reparaties, zodat uw apparaat weer als nieuw werkt.

Snelheid en betrouwbaarheid

Bij Fixnow begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparatieservices. Ons doel is om uw iPad Air binnen 1 uur te repareren, zodat u snel weer kunt genieten van uw apparaat. Onze ervaren technici werken snel en efficiënt, zodat u uw iPad Air snel weer in handen heeft.

Gratis verzend en retour service

Bent u niet in staat om naar onze winkel te komen? Geen probleem! Bij Fixnow bieden we gratis verzend en retour service aan. Dit betekent dat u een gratis verzend label kunt aanvragen op onze website en uw iPad Air naar ons kunt opsturen. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat snel wordt gerepareerd en weer veilig naar u wordt teruggestuurd.

iPad air scherm herstellen

iPad Air (2013)

Model: A1474, A1475, A1476

iPad air 2 scherm herstellen

iPad Air 2 (2014)

Model: A1566, A1567

ipad air 3

iPad Air 3 (2019)

Model: A2152, A2123, A2153, A2154

ipad air 10.9

iPad Air 4 (2020)

Model: A2072, A2316, A2324, A2325

iPad Air 5 herstellen

iPad Air 5 (2022)

Model: A2588

Uitstekende klantenservice

Bij Fixnow hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en klantenservice. Wij streven ernaar om u de beste kwaliteit en service te bieden, zodat u tevreden bent met onze reparaties. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

iPad Air herstellen

Maak afspraak of vraag een gratis verzend label aan op onze website

Als u op zoek bent naar een professionele reparatieservice voor uw iPad Air, dan bent u bij Fixnow aan het juiste adres. Wij bieden originele Apple-onderdelen, snelle en betrouwbare reparatieservices, uitstekende klantenservice en een unieke reparatieservice in België en Nederland waarbij we enkel het glas van het scherm vervangen. Maak afspraak of vraag een gratis verzend label aan op onze website. Wij staan voor u klaar en helpen u graag!

FAQ iPad Air

De kosten van een schermvervanging voor een iPad Air bij Fixnow kunnen variëren, afhankelijk van het model. Wij bieden laagste prijzen voor scherm glas reparatie.

Bij Fixnow begrijpen we hoe belangrijk het is om je apparaat zo snel mogelijk terug te krijgen. Het vervangen van het scherm van een iPad Air duurt meestal ongeveer 1-2 uur.

Als het scherm van je iPad Air gebarsten of gebroken is, breng het dan zo snel mogelijk naar Fixnow. Als je een beschadigd scherm blijft gebruiken, kan het apparaat verder beschadigd raken en zelfs een veiligheidsrisico vormen. Onze ervaren technici vervangen het scherm snel en efficiënt, zodat u uw apparaat snel weer kunt gebruiken.

Ja, bij Fixnow bieden wij een breed scala aan reparatiediensten voor de iPad Air, waaronder vervanging van de batterij, camera reparatie, oplaadpoort reparatie en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reparatie in te plannen.

U kunt een reparatie afspraak boeken door onze website te bezoeken, ons te bellen of gratis opsturen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×