iPad 5 Herstellen

Model: A1822, A1823

Prijs iPad 5 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 120€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 140€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 99€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad 5 Scherm Glas Vervangen

iPad 5 Glas gebarsten

Hoewel de iPad 5 een prima tablet is kent de tablet helaas de nodige problemen. Een van de grootste problemen waar je last van kan krijgen is natuurlijk van een gebarsten iPad glas. Heb je zelf een groot gebarsten glas op je iPad 5 dan wil je natuurlijk het liefst dat hij volledig vervangen wordt. Bij ons zit je altijd goed als het aankomt op een professionele iPad reparatie. Laat je jouw iPad 5 glas vervangen dan weet je zeker dat je jouw apparaat snel weer optimaal in gebruik kan nemen. Vaak is het mogelijk om een iPad scherm reparatie binnen twee uur uit te voeren.  Onze service maakt het mogelijk om enkel het glas te vervangen, zo hoeft er niet gelijk een nieuw scherm te komen. Dit maakt het mogelijk om veel geld te besparen. 

LCD en Glas vervangen bij iPad 5

ipad screen repair

Je kunt er dus voor kiezen om jouw iPad glas te laten vervangen van je iPad 5. Het is alleen ook nog altijd mogelijk dat het onderliggende LCD scherm niet meer werkt na een val. Als je een niet werkend LCD scherm hebt dan is het mogelijk dat je vlekken of strepen op het scherm ziet verschijnen. Wij staan bekend om onze voordelige prijzen als het aankomt op de reparaties. Met onze nieuwe scherm zal je jouw iPad volledig kunnen herstellen. Hierdoor is een iPad scherm reparatie voor iedereen toegankelijk geworden. 

Batterij Vervangen

Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan ons bedrijf als je last hebt van iPad 5 batterij problemen tijdens het gebruik. We zien dat sommige mensen te maken krijgen met een opgezwollen batterij. Dit zorgt ervoor dat je jouw iPad 5 batterij moet vervangen. Onze specialisten zullen jouw iPad batterij vervangen om hem weer optimaal te laten werken. Dit zorgt ervoor dat je jouw toestel prettig kunt gebruiken zonder bang te zijn voor schade. Kom zeker langs als je jouw iPad 5 scherm of batterij wilt vervangen, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×