iPad 6 Herstellen

Model: A1893, A1954

Prijs iPad 6 Reparatie

iPad 2018 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Ondanks het feit dat de iPad 6 al wat ouder is zijn er veel mensen die een iPad 6 in huis hebben. Het is nog altijd een prima tablet van het bekende merk Apple. Wel is het zo dat de iPad 6 net als andere tablets van dit merk te maken krijgt met een gebarsten glas. Het is namelijk altijd mogelijk dat je hem per ongeluk een keer hebt laten vallen. Mocht dit kloppen dan zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken. Ons team kan je namelijk helpen met een goede iPad glas reparatie voor jou iPad 6. Door middel van deze reparatie weet je zeker dat je jouw iPad 6 binnen no time weer optimaal in gebruik kunt nemen. 

LCD en Glas vervangen bij iPad 6

ipad screen repair

In sommige gevallen zal er alleen sprake zijn van een gebarsten scherm. Echter is het ook denkbaar dat er ook sprake is van schade aan het onderliggende LCD scherm. Dit is met name aan de orde bij de mensen die een iPad 6 hebben waar zwarte vlekken of strepen op te zien zijn. Is dit bij jou aan de orde dan is het van groot belang om ook het onderliggende LCD display te vervangen. Dit kan ook bij ons gedaan worden tijdens het iPad scherm vervangen. Over het algemeen neemt een iPad scherm reparatie zo’n 2 uur in beslag. Hierna zal je iPad 6 weer werken op de manier zoals je gewend bent. 

Batterij vervangen

Wist je dat het mogelijk is om naast een iPad scherm herstellen ook langs te komen voor het verhelpen van problemen met je batterij? Sommige mensen met een iPad 6 krijgen na verloop van tijd last van een opgezwollen batterij. Dit kan ervoor zorgen dat je iPad 6 niet meer naar behoren werkt. Als dit bij jou het geval is zullen onze specialisten je iPad 6 van een nieuwe batterij voorzien. Indien je niet precies weet wat er mis is met jouw iPad 6 raden wij je aan om hem gewoon even mee te nemen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×