iPad 7 10.2" (2019) Herstellen

Model: A2197, A2198, A2200

Prijs iPad 7 Reparatie

iPad 2019 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Apple staat natuurlijk bekend als dé aanbieder van de best tablets. Waarschijnlijk heb jij op dit moment de iPad 7 10.2 inch in huis. Je bent hier namelijk niet zomaar terecht gekomen. Indien je jouw glas hebt laten vallen dan is het mogelijk om langs te komen voor onze speciale iPad gas reparatie. Wij staan bekend om het feit dat we jouw iPad 7 10.2 inch met een speciale techniek kunnen repareren. Deze techniek houdt in dat wij het glas van het scherm weten te separeren. Vervolgens plakken we er nieuw glas op, zonder dat het nodig is om het scherm zelf te vervangen. Door deze speciale techniek zullen de kosten lager zijn dan bij enkele andere aanbieders, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Na een uurtje of twee heb je jouw  iPad 7 10.2 inch weer heel in handen!

LCD en Glas vervangen bij iPad 7

ipad screen repair

Men kan langskomen om een iPad glas reparatie uit te laten voeren. Het is alleen mogelijk dat het scherm zodanig kapot is dat ook het onderliggende LCD display schade heeft opgelopen. In dit geval zal ook deze aan vervanging toe zijn. Deze reparatie is nodig als je last hebt van zwarte vlekken op je scherm of wanneer je verticale strepen ziet verschijnen. Neem je iPad 7 10.2 inch zeker eens mee als je niet weet wat het probleem precies hebt. Met onze specialisten zal er worden gekeken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij gaan zorgvuldig te werk en we zorgen er ook nog eens voor dat een iPad scherm vervangen nagenoeg geen tijd in beslag zal nemen.

Batterij Vervangen

Als laatste is het altijd mogelijk om je iPad batterij te laten vervangen. Soms kan het namelijk gebeuren dat de batterij opgezwollen raakt door interne schade. Aangezien dit erg gevaarlijk kan zijn is het handig om hier snel verandering in te brengen. Kies je ervoor om jouw iPad 7 10.2 inch batterij te laten vervangen dan weet je zeker dat je hem zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen. Voor meer info over het maken van een afspraak is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten zal je zo snel mogelijk verder helpen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×