iPad 8 10.2" (2020) Herstellen

Model: A2270, A2428, A2429, A2430

Prijs iPad 8 Reparatie

iPad 2020 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

De iPad 2020 is natuurlijk dé iPad van dit moment. Nu is het wel zo dat het glas van dit apparaat best fragiel is. Mocht je jouw iPad 2020 hebben laten vallen dan doe je er verstandig aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk in staat om jouw iPad glas eenvoudig te herstellen. Door jouw iPad glas te vervangen weet je zeker dat je jouw iPad 2020 weer optimaal in gebruik kan nemen. Binnen een uurtje of twee is uw iPad 8 2020 weer zo goed als nieuw. Tijdens het vervangen van het scherm gaan we uiteraard altijd zeer zorgvuldig te werk met jouw apparaat. Met onze reparatie kan je het enkel glas laten vervangen, we kunnen het LCD scherm gewoon laten zitten. 

LCD en Glas vervangen iPad 8

ipad screen repair

Het is mogelijk dat alleen je glas kapot is. Echter is het ook mogelijk dat jouw iPad 2020 helemaal niet meer aan gaat. In dit geval is ook het onderliggende display kapot gegaan door de val. Mocht je hier last van hebben dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij staan namelijk klaar om jouw kapotte iPad 2020 scherm te vervangen. Je kunt zien of je LCD scherm aan vervanging toe is als je op het scherm zwarte vlekken of verticale strepen ziet. Kom je er zelf niet helemaal uit dan is het altijd mogelijk om jouw iPad 2020 even mee te nemen. Wij zullen vervolgens bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Batterij vervangen

Naast een iPad scherm reparatie is het ook mogelijk om een batterij te vervangen voor de iPad 2020. Dit kan handig zijn voor de mensen die hier problemen mee ondervinden. Zo is het mogelijk dat je te maken hebt met een opgezwollen batterij. Dit houdt in dat de batterij helaas niet meer gebruikt kan worden en dat deze vervangen moet worden. Voor dit type iPad reparatie is het altijd mogelijk om met ons contact op te nemen. Door vandaag nog te kiezen voor onze iPad scherm reparatie weet je zeker dat ook jouw iPad 2020 binnen no time weer gemaakt zal zijn!

iPad 8 2020 scherm herstellen

Wilt u uw iPad scherm herstellen van uw tablet versie 8-2020? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige Apple repair België service. Fixnow is namelijk gespecialiseerd in Apple scherm reparaties. Van een iPad scherm herstellen tot iPhone scherm vervangen. De Apple iPad 8-2020 model is de perfecte tablet voor werk, plezier en entertainment.

Het is een veelzijdige Apple iPad 2020 met ongekende mogelijkheden en maximaal gebruiksgemak. Je bekijkt thuis of onderweg uw favoriete serie dankzij de lange batterijduur. Eenvoudig overal mee te nemen dankzij het lichtgewicht van slechts 490 gram. Maar wat als uw scherm kapot is? Wat kunt u dan doen?

Laat uw iPad 8 2020 scherm herstellen bij de expert van Fixnow. Wij zijn gek op Apple producten, tenzij ze goed werken. Een gebroken scherm is niet alleen vervelend met lezen, kijken en typen. Maar is bovendien ook slecht voor de levensduur van uw tablet. Door het gebroken glas kan vocht, vuil en stof kruipen wat vervolgens zorgt voor meer schade binnen in. Laat daarom altijd een kapot scherm herstellen bij Fixnow. Meer weten over iPad scherm herstellen? Chat met ons.

iPad scherm reparatie

Voor een iPad scherm reparatie maken wij eerst een gratis diagnose voor u. Daar komt uit wat er kapotte scherm mankeert. Is alleen het glas gebroken dan kunnen wij een glas vervangen. Wij kunnen het glas repareren middels onze hoogstaande techniek die wij toepassen waarbij u het originele scherm Apple scherm kan behouden.

Bij glas vervangen scherm reparatie ontleden wij het beeldscherm. Deze bestaat uit drie laagjes, waaronder het glas. De gebroken glas laag verwijderen wij, en vervangen we door een nieuw glas. Daarna lijmen we de drie onderdelen met speciale lijm aan elkaar. Dit is precies hetzelfde hoe ze het in de Apple fabriek ook doen. U behoudt dan ook de garantie.

Indien het scherm stuk is, waardoor bijvoorbeeld de touchscreen niet meer werkt, dan gaan we over op de module vervangen. iPad scherm vervangen is ook van toepassing wanneer er zwarte vlekken of strepen op het beeldscherm zitten. Bij beide iPad scherm repartie opties kunt u terecht bij Fixnow. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis diagnose. Kom langs of gebruik onze post verzenden service (verzekerd door Bpost). Zowel voor Nederlandse als Belgische klanten.

FixNow iPad herstellen iPad Pro 11 iPad Pro 12-9 iPad 8
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×