iPad Air Herstellen

Model: A1474, A1475, A1476

Prijs iPad Air Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 110€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 120€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 99€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Air Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Heb je een iPad Air in huis? Dan ben je zeker niet de enige, dit is namelijk een ontzettend populair model om te kiezen. Wel is het zo dat een ongeluk helaas voor kan vallen. Als je jouw iPad Air laat vallen is de kans groot dat je jouw iPad glas moet vervangen. Voor een professionele iPad glas reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze nieuwe glas zal je jouw iPad Air weer in ere kunnen herstellen. Vaak zal het vervangen van het iPad glas niet zo lang in beslag nemen. Kies je voor een iPad scherm reparatie dan is het vaak binnen twee uur al achter de rug.  

LCD en Glas vervangen bij iPad Air

Wat veel mensen niet weten is dat het onderliggende LCD scherm ook kapot kan gaan als je hem laat vallen. Dit zie je aan zwarte vlekken op je scherm of aan verticale strepen die verschijnen tijdens het gebruik van jouw iPad Air. Heb je hier last van dan is het mogelijk om jouw volledige LCD display en iPad glas te laten herstellen. In dit geval gaan wij aan de slag om de schade zo goed mogelijk te verhelpen. Onze voordelige prijzen maken het voor iedereen toegankelijk om langs te komen met zijn of haar iPad Air. Hierdoor kan je als klant zijnde veel geld besparen bij het iPad scherm vervangen. Het spreekt voor zich dat wij een hoge kwaliteit service weten te bieden.

ipad screen repair

Batterij herstellen bij FixNow

Het is ook mogelijk dat je geen iPad scherm wilt laten vervangen maar dat je juist problemen hebt met de batterij van je iPad Air. Ook voor dit probleem zullen wij je goed kunnen helpen. Wij zijn namelijk in staat om jouw iPad Air batterij te vervangen. Dit is een ideale keuze voor de mensen die bijvoorbeeld last hebben van een batterij die zichzelf opblaast of die uit aan het zetten is. Door de nieuwe batterij is het mogelijk om je iPad Air goed te gebruiken, zonder dat je ook maar iets kunt zien van de schade.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×