iPad Air 2 Herstellen

Model: A1566, A1567

Prijs iPad Air 2 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 140€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 180€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 99€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Air 2 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Ondanks het feit dat de iPad Air 2 een goede tablet is heeft hij wel een aantal minpunten. Een van de grootste minpunten waar je last van kan krijgen is het feit dat het glas wat minder sterk is. Heb je zelf een groot gebarsten glas op je iPad Air 2 dan wil je het liefst dat hij volledig vervangen wordt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een professionele iPad reparatie. In dit geval zal ons team in staat zijn om een iPad glas te vervangen, zonder dat het nodig is om het LCD scherm te verwijderen. We snijden het kapotte glas als eerste van het LCD scherm af. Vervolgens plakken wij er een volledig nieuw glas op met behulp van onze speciale apparatuur. Door onze unieke techniek vallen de kosten aanzienlijk lager uit voor een iPad glas herstellen dan bij andere bedrijven

LCD en Glas vervangen bij iPad Air 2

ipad screen repair

Het is goed mogelijk dat het onderliggende LCD display niet meer werkt nadat je jouw iPad Air 2 hebt laten vallen. Als je een niet werkend LCD scherm hebt dan is het mogelijk dat je vlekken of strepen op het scherm ziet verschijnen. Wij vragen altijd een zeer scherp bedrag voor het uitvoeren van de reparaties. Hierdoor kan ook jij een iPad reparatie zonder zorgen uit laten voeren. Kies jij ervoor om je iPad Air 2 scherm te laten vervangen dan weet je zeker dat je jouw apparaat snel weer optimaal in gebruik kan nemen. Meestal duurt de reparatie twee uur in totaal.

Batterij vervangen van je iPad

Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan ons bedrijf als je last hebt van iPad Air 2 batterij problemen tijdens het gebruik. Zo zijn er mensen die te maken krijgen met een opgezwollen batterij. Dit heeft als gevolg dat je jouw iPad Air 2  batterij moet vervangen. Onze specialisten zullen jouw iPad batterij vervangen om hem weer optimaal te laten werken. Dit zorgt ervoor dat je jouw tablet weer goed kunt gebruiken zonder bang te zijn voor schade. Wij raden je zeker aan om even een afspraak te maken als je zelf problemen ondervindt met je iPad Air 2.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×