iPad Air 4 Herstellen

Air4 Model: A2072, A2316, A2324, A2325

Prijs iPad Air 4 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 210€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 270€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 140€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Air 4 (2020) Scherm Glas Vervangen

Vakkundig scherm glas vervangen van uw iPad Air4 met 1 jaar garantie. De iPad Air 4 heeft een geweldige bouwkwaliteit en ontwerp, maar is niet onoverwinnelijk. Omdat uw apparaat weinig nut heeft als het kapot is, brengt u het naar Fixnow voor een deskundige glas reparatie.

Elk apparaat heeft zijn eigen levensduur – sommige apparaten gebruiken componenten van hogere kwaliteit dan andere en kunnen jaren meegaan als ze goed worden onderhouden. Druppels, water of vloeistof, zelfs een schok kan uw iPad Air 4 beschadigen.

@fixnowbe

iPad scherm glas vervanging voor beste prijs in België #fixnowbe #foryou #belgium

♬ Snova ja napivajus' - SLAVA MARLOW

Air4 scherm reparatie bij glasbreuk

Degenen die zowel gebarsten glas als een gebroken LCD hebben, moeten kiezen voor onze iPad Air4 Glas en LCD scherm reparatie. Deze service is alleen voor glasbreuk. Bij een gebroken glas, wordt alleen het glas vervangen waarbij u het originele Apple scherm behoudt. 

Met Scherm Glas reaparatie voor iPad Air 4 is Fixnow er om u te helpen. Met deze service inspecteren we het probleem, evenals alle andere betrokken componenten. Als er andere problemen zijn met uw Air 4, laten we u dit weten en gaan we pas verder met die reparaties na uw goedkeuring. 

LCD en Glas vervangen bij iPad Air 4 2020

We raden aan om Glas en LCD Reparatie niet zelf te proberen aan uw iPad Air 4 2020. Apparaten zijn steeds geavanceerder geworden en u kunt meer schade aanrichten. Breng uw iPad Air 4 2020 naar Fixnow, zodat onze bekwame reparatietechnici uw apparaat kunnen inspecteren. Als ook alle problemen kunnen opsporen en het op een professionele manier repareren.

Degenen die alleen gebarsten glas hebben, géén gebroken LCD, kiezen voor onze iPad Air 4 Scherm Glas Vervangen. Deze service is voor zowel gebarsten glas als een gebroken LCD scherm. 

Batterij vervangen iPad 4 Air

Een Apple batterij heeft geen levenslang leven. Voor batterij vervangen van uw iPad 4 Air kunt u uiteraard ook terecht bij Fixnow. Indien u uw iPad 4 Air intensief gebruikt, slijt de batterij ook sneller. U merkt dit als u de tablet meerdere keren per dat moet opladen. Of wanneer de iPad Air 4 vaak uitvalt als het batterij niveau onder de 50% komt.

Dit zijn tekenen aan de wand. Het is namelijk tijd om u iPad batterij te vervangen voor een nieuwe. Wij bieden voor batterij vervangen een snelle en betrouwbare service aan tegen een lage prijs. Snelle service betekent dat u voor een iPad reparatie uw device niet langer kwijt bent dan 1 of 2 uur. Afhankelijk van het soort reparatie. Voor batterij vervangen iPad 4 Air is dit binnen het uur gefixt. Voor een betrouwbare en vakkundige iPad reparatie neemt u gewoon contact op met Fixnow. Wij fixen namelijk alle Apple reparaties vakkundig, snel en met garantie.

Fixnow repareert het kapotte scherm

Vervelend als uw tablet een kapotte scherm heeft. Het leest niet lekker meer, uw krijgt sneller vermoeide ogen en bovendien kan stof en vocht binnen uw device komen. Dit laatste is naturlijk niet goed voor de levensduur van uw iPad Air 4. Dit geldt trouwen ook voor een iPhone of Apple Watch. Indien u een kapotte scherm heeft aan uw Apple device, neem dan contact op met Fixnow.

Wij voeren een snelle Apple reparatie uit op een zeer vakkundige wijze. Hiermee verlengt u niet alleen de levensduur van uw Apple product, maar u bespaart ook geld op de reparatie. Wij vervangen namelijk niet gelijk de hele module bij een gebroken scherm, maar voeren een scherm herstellen reparatie uit. Daardoor bent u zo’n 40% goedkoper uit. Maak vandaag nog een afspraak bij Fixnow voor uw Air4.

Woont u niet in de buurt? Dan maakt u toch gewoon gebruik van onze per post verzenden service. Binnen twee tot drie werkdagen heeft u uw Apple tablet weer in huis.

Wat mag u van Fixnow verwachten?

 • Gratis diagnose
 • 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • 3 jaar ervaring
 • iPad Mini 2021 scherm herstellen binnen 1 tot 2 uur gefixt
 • Behoudt van origineel Apple scherm bij glas reparatie
ipad-air-10.9 Air4

Kom meer over ons en onze Apple reparatie service te weten door de video’s en blogs te lezen op onze blog pagina. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor iPhone scherm herstellen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Fixnow? Neem daarvoor gewoon contact met ons op. Eenvoudig via de chat of telefonisch.  

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×