iPad 10 Herstellen

Model: 2696, 2757, 2777

iPad 10 herstellen

Prijs iPad 10 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 160€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 270€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 140€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad 10 Herstellen: Professionele Reparaties bij Fixnow

Als trotse eigenaar van een iPad 10 ben je ongetwijfeld op zoek naar betrouwbare reparatiediensten om ervoor te zorgen dat je apparaat altijd in optimale staat verkeert. Bij Fixnow begrijpen we hoe belangrijk je iPad voor je is en bieden we een unieke service aan in België en Nederland. Of het nu gaat om een gebarsten schermglas waarbij het display nog werkt of een defect display, onze professionele reparateurs staan voor je klaar. In dit artikel ontdek je alles over onze diensten en hoe je een reparatie kunt boeken.

iPad 10 scherm herstellen

Over Fixnow

Fixnow is een gerenommeerde reparatiewinkel gevestigd  in Meise, België. Onze missie is om hoogwaardige reparaties aan te bieden voor verschillende elektronische apparaten, waaronder de iPad 10. Als lokale onderneming hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege onze betrouwbare service en deskundige technici.

Diensten aangeboden door Fixnow

Bij Fixnow begrijpen we dat een gebarsten schermglas een veelvoorkomend probleem is bij de iPad 10. Wat ons onderscheidt van andere reparatiewinkels is dat we gespecialiseerd zijn in het vervangen van het glas terwijl het display nog werkt. Dit is een complexe reparatie die speciale apparatuur vereist, maar het stelt ons in staat om de kosten laag te houden en de reparatie snel uit te voeren.

Naast het vervangen van het schermglas bieden we ook volledige scherm vervanging aan voor situaties waarin het scherm volledig zwart is of problemen heeft met de kleurweergave. Hoewel dit iets duurder is dan het vervangen van alleen het glas, kunnen we deze reparatie snel uitvoeren als we het scherm op voorraad hebben.

Het reparatieproces

Bij Fixnow hebben we het reparatieproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor onze klanten. Er zijn twee manieren waarop je een reparatie kunt boeken:

Persoonlijke afspraak: Je kunt via onze website een afspraak maken via de volgende link. Hier kun je een datum en tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Je brengt je iPad naar onze winkel op de afgesproken tijd, en terwijl je wacht, voeren onze technici de reparatie uit. Dit betekent dat je je iPad binnen de kortste keren weer kunt gebruiken.

Verzendlabel aanvragen: Als je ver weg woont of het niet mogelijk is om persoonlijk naar onze winkel te komen, bieden we ook een verzendservice aan. Je kunt een verzendlabel aanvragen via deze link. Nadat je het verzendlabel hebt ontvangen, pak je je iPad veilig in en stuur je deze naar ons op. Zodra we je apparaat ontvangen, voeren we de nodige reparaties uit en sturen we het zo snel mogelijk naar je terug.

Conclusie

Fixnow is dé betrouwbare reparatiewinkel voor iPad 10 in België en Nederland. Met onze unieke service, waarbij we gebarsten schermglas vervangen terwijl het display nog werkt, en volledige displayvervanging voor ernstigere problemen, zorgen we ervoor dat je iPad weer in optimale staat verkeert. Of je nu persoonlijk langskomt of gebruikmaakt van onze handige verzendservice, onze professionele technici zullen ervoor zorgen dat je iPad snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Bij Fixnow streven we ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om een reparatieafspraak te maken. Je iPad verdient de beste zorg, en bij Fixnow zorgen we daarvoor.

FAQ

De duur van de reparatie hangt af van het specifieke probleem en de beschikbaarheid van onderdelen. In de meeste gevallen kunnen we de reparatie echter binnen 1-2 uur voltooien.

Ja, we bieden een garantieperiode van 12 maanden op alle uitgevoerde reparaties. Mocht er binnen deze periode opnieuw een probleem optreden, dan zorgen wij kosteloos voor een oplossing.

Absoluut! Naast schermreparaties kunnen we ook helpen bij andere problemen, zoals batterijvervanging, waterschadeherstel en het oplossen van softwareproblemen.

Ja, we repareren ook iPads die buiten de garantieperiode vallen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de reparatiemogelijkheden en de kosten.

Bij Fixnow streven we naar 100% klanttevredenheid. Als je na de reparatie nog steeds problemen ervaart, staan onze technici klaar om je verder te helpen. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×