iPad Air 5 Herstellen

Model:A2588

Prijs iPad Air 5 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 189€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 260€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 140€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

Herstelling iPad Air 5 in België en Nederland

iPad Air 5 is een apparaat van Apple, dat in 2022 werd uitgebracht en topeigenschappen kreeg: de krachtige processor A15 Bionic, 12-megapixelcamera, Liquid Retina display, batterij met hoge capaciteit.
Helaas heeft zelfs het apparaat van de hoogste kwaliteit de neiging te breken, meestal door onzorgvuldig gebruik.
De meest voorkomende breuken zijn: gebroken glas en scherm, waterschade, de schade aan de interne onderdelen bij het vallen van de gadget.

iPad Air 5 herstellen

iPad Air 5 Glas vervangen

Gebroken glas op de iPad Air 5 is een populair probleem waarmee gebruikers zich tot ons wenden. Een gebarsten glas is in de eerste plaats een grote kras op het uiterlijk van uw toestel. Bovendien moet u niet vergeten dat langdurig gebruik van de iPad met een gebarsten schermglas uiteindelijk kan leiden tot het falen van het scherm en als gevolg daarvan tot een stijging van de reparatiekosten.
Onze service zal echter gemakkelijk het ongewenste defect van uw apparaat verhelpen. Als noch het display noch het aanraakscherm beschadigd zijn, hoeft u alleen het glas van uw iPad Air 5 te vervangen, wat wij graag voor u doen.

iPad Air 5 scherm vervangen

Een kapot display kan zich op verschillende manieren vertonen – het kan gaan om strepen of geen beeld op een deel van het display. In het beste geval maakt een beschadigd scherm het gebruik van uw tablet zeer ongemakkelijk, en in het slechtste geval onmogelijk.
Wat de oorzaak van het beschadigde display van uw iPad Air 5 ook is, de ervaren technici van FixNow Service Centre verhelpen het defect. U kunt onze werkplaats bezoeken, het beschadigde apparaat persoonlijk afgeven en het meteen weer ophalen, want de reparatie is binnen 60 minuten klaar! Bezorging van uw tablet per post is ook mogelijk.
Wij werken uitsluitend met modern gereedschap en gebruiken uitsluitend originele onderdelen of vervangingsonderdelen van hoge kwaliteit.

iPad Air 5 batterij vervangen

> De lithium-ion batterijen die in Apple tablets worden gebruikt, verliezen na verloop van tijd hun eigenschappen. Dit kan zich voordoen in een kortere werktijd bij één laadcyclus, het per ongeluk uitschakelen van het apparaat in de kou, of een onjuiste weergave van de laadstatus. In extreme gevallen kan een defecte batterij opzwellen en het scherm omhoog “duwen”. Als u een van deze symptomen opmerkt, neem dan zo snel mogelijk contact op met een servicecentrum.
Het vervangen van de iPad Air 5 batterij is de beste manier om je apparaat weer aan de praat te krijgen. Bij Fixnow gebruiken we alleen de beste onderdelen die top prestaties kunnen garanderen. Onze Apple reparateurs zijn zeer ervaren en gekwalificeerd om uw iPad Air 5 in zeer korte tijd te repareren.

iPad Air 5 Laad Connector vervangen

Heeft u problemen met het opladen van uw iPad Air 5? Of misschien detecteert uw tablet de Lightning-kabel niet? Deze symptomen wijzen meestal op een beschadigde laadpoort. Het gebruik van niet-goedgekeurde kabels kan kortsluiting veroorzaken en daardoor het hele laadsysteem beschadigen.
De enige manier om de tablet in zijn oorspronkelijke staat te herstellen is de laadpoort te vervangen door een nieuwe. U kunt dergelijke defecten met garantie laten repareren bij het professionele servicecentrum Fixnow.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×