iPad Mini 5 Herstellen

Model: A2133, A2124, A2126, A2125

Prijs iPad Mini 5 Reparatie

iPad mini 5 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Apple heeft de reputatie van het maken van goede tablets. Nu is het alleen wel zo dat het glas van de iPad niet altijd even sterk is. Voor de iPad mini 5 is dit niet anders. Grote kans dat je hier zelf problemen mee hebt, je bent hier namelijk niet voor niets bij ons op de site gekomen voor een iPad glas reparatie. Voor een iPad glas vervangen weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit. Ons team is in staat om jouw scherm volledig te vervangen. Vaak is de iPad mini 5 na een uurtje of twee al klaar. Wat onze techniek bijzonder maakt is dat wij het kapotte glas van het scherm af snijden. Met onze speciale machines brengen we vervolgens een nieuwe laag glas aan op het scherm. Het voordeel van deze techniek is dat de kosten aanzienlijk lager zijn dan bij andere aanbieders. Je hebt namelijk geen nieuw LCD scherm nodig. 

LCD en Glas vervangen bij iPad mini 5

ipad screen repair

Het is niet gek als je los van het kapot glas ook een kapot LCD display hebt. Dit is een probleem over het algemeen vaak voorkomt bij de iPad mini 5. Het is in dit geval altijd handig om langs te komen voor een iPad scherm vervangen. Ook hiervoor weten wij erg voordelige prijen in rekening te brengen. Dit zorgt ervoor dat ook jij veel geld over kunt houden. Je hebt een nieuw LCD scherm nodig als je zwarte vlekken of strepen op het scherm ziet verschijnen. Kom zeker even langs als je last hebt van problemen.

Batterij vervangen van je iPad

Het is ook nog eens mogelijk om een afspraak te maken voor het vervangen van de batterij van je iPad Mini 5. Dit is van belang voor de gebruikers die te maken krijgen met een opgezwollen batterij. Een kapotte batterij kan ervoor zorgen dat je iPad mini 5 niet meer op de normale manier te gebruiken is. Voor meer informatie over de opties voor het herstellen van jouw iPad mini 5 is het altijd mogelijk om even direct contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee over wat er mogelijk is. Binnen no time zal ook jouw iPad mini 5 weer helemaal naar behoren werken.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×