iPad Pro 12.9 (2018) Herstellen

Model: A1876, A2014, A1895, A1983

Prijs iPad Pro 2018 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 250€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 290€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 140€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Pro 12.9 (2018) Scherm Glas Vervangen

iPad Scherm vervangen

Er zijn veel mensen die een iPad pro 12.9 in huis hebben. Een van de grootste problemen met deze tablet is dat je last kan krijgen van een gebarsten glas. Mocht je dan ook een gebarsten glas op de iPad pro 12.9 hebben dan is het tijd om hier iets aan te doen. Wij kunnen het kapotte glas van het LCD scherm separeren om het te vervangen. Vervolgens plakken wij er een volledig nieuwe laag glas op met behulp van onze speciale apparatuur. Doordat wij niet een heel nieuw LCD display hoeven te plaatsen zijn de kosten aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. Ook jij kan het glas laten vervangen, zonder dat je hiervoor ook gelijk een nieuw scherm hoeft te kopen.  

LCD en Glas vervangen bij iPad Pro 12,9 (2018)

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het mogelijk om het iPad glas te vervangen als jouw iPad pro 12.9 kapot is. Het is echter mogelijk dat het onderliggende LCD scherm ook kapot is gegaan. Als je hier last van hebt dan is het mogelijk dat je vlekken of strepen op het scherm ziet. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een professionele iPad reparatie. Door jouw iPad scherm te vervangen weet je zeker dat je jouw apparaat snel weer optimaal in gebruik kan nemen. De totale reparatie voor het iPad scherm herstellen zal zo’n twee uur in beslag nemen. Ook hiervoor weten wij erg voordelige prijzen te hanteren. Zo weet je zeker dat je niet gelijk de hoofdprijs kwijt bent voor jouw iPad scherm herstellen. 

Batterij Vervangen

Als laatste is het ook mogelijk om langs te komen met jouw iPad pro 12.9 als je problemen ondervindt met je batterij. We zien dat sommige mensen te maken krijgen met een opgezwollen batterij. Dit kan ervoor zorgen dat het zelf gevaarlijk wordt om jouw iPad pro 12.9 te gebruiken. Om hier verandering in te brengen is het handig om vandaag nog langs te komen. Onze specialisten zullen jouw iPad batterij vervangen om hem weer optimaal te laten werken. Kom zeker langs als je jouw iPad pro 12.9 zo goed mogelijk wilt laten herstellen!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×