iPad mini 2 Herstellen

Model: A1489, A1490, A1491

Prijs iPad Mini 2 Reparatie

iPad mini 2 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Het is een feit dat de iPad mini 2 mateloos populair is geworden. Door de compacte omvang is het dan ook echt een prettige tablet om in huis te hebben. Wat we alleen wel zien is dat d iPad mini 2 net als andere tablets van dit merk wel snel een gebarsten glas krijgen. Dit komt met name doordat men hem nog wel eens laat vallen. Heb je hier ook last van dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Ons team kan je namelijk helpen met een goede iPad glas reparatie voor jou iPad mini 2. Door middel van deze reparatie weet je zeker dat je iPad mini 2 binnen no time gemaakt zal worden.

LCD en Glas vervangen bij iPad mini 2

ipad screen repair

In sommige gevallen is een gebarsten scherm niet het enige probleem. Zo kan er bij een zware val sprake zijn van ernstige schade aan het onderliggende display. Dit is met name aan de orde bij de mensen die een iPad mini 2 hebben waar zwarte vlekken of strepen op te zien zijn. Is dit bij jou aan de orde dan raden wij je aan om het onderliggende LCD display te vervangen. Dit kan ook bij ons gedaan worden tijdens het iPad scherm vervangen. Over het algemeen neemt een iPad scherm reparatie zo’n 2 uur in beslag. Je zal de na de iPad scherm reparatie niets meer terugzien van de voorgaande schade. Hij ziet er weer zo goed als nieuw uit!

Batterij reparatie

Was je al op de hoogte van het feit dat het naast een iPad scherm herstellen ook mogelijk is om langs te komen voor het verhelpen van problemen met je batterij? Sommige mensen met een iPad mini 2 krijgen na verloop van tijd last van een opgezwollen batterij. Dit brengt met zich mee dat de iPad mini 2 niet meer echt goed werkt. Is dit bij jou het geval dan zullen onze specialisten je iPad mini 2 van een nieuwe batterij voorzien. Neem je iPad mini 2 zeker even mee als je wilt weten of je een batterij of iPad scherm reparatie nodig hebt of niet.  

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×