iPad mini 2021 Herstellen

Model: A2568 

Prijs iPad Mini 6 Reparatie

iPad mini 2021 scherm herstellen

iPad Mini 6

Scherm kapot of glas stuk? Voor een iPad mini 2021 scherm herstellen neemt u gewoon contact op met Fixnow. Ons specialisme is namelijk Apple scherm reparaties. Van scherm iPad vervangen tot Apple Watch krassen verwijderen scherm. U kunt bij ons terecht voor iPad batterij vervangen, iPad scherm herstellen en glas repareren of glas vervangen.

De iPad Mini 2021 model levert ondanks zijn kleine formaat grootste prestaties. Door dunnere randen beschikt de iPad Mini over een 8,3-inch Liquid Retina-display terwijl de afmetingen ongekend handzaam blijven. Het is niet prettig werken of gamen op uw tablet als het scherm stuk is of het glas gebarsten is. Neem in dit geval contact op met Fixnow, wij want wij herstellen uw tablet scherm binnen een uur.

Scherm reparatie Mini iPad

Bij een scherm reparatie Mini iPad bekijken wij eerst wat de schade is. Dit doen wij middels een gratis diagnose van uw Apple device. Wanneer het glas gebarsten is, dan is het niet nodig om het hele scherm te vervangen, glas vervangen is dan voldoend. Maar wanneer u zwarte strepen op het scherm ziet of het touch screen niet meer werkt, dan moet het scherm vervangen worden van uw iPad Mini 2021.

Bij een scherm reparatie ontleden bij het beeldscherm, welke bestaat uit drie laagjes. Namelijk het glas, touch screen en het Apple scherm zelf. Dankzij onze werkmethode snijden wij vakkundig het originele scherm in lagen. We voeren de scherm reparatie aan de Mini iPad uit door het scherm herstellen, glas vervangen en touch screen repareren. Na de scherm reparatie Mini iPad plakken we de lagen deskundig op elkaar, net zoals bij de Apple fabriek. Uw iPad Mini 2021 model is weer zo goed als nieuw.

ipad mini 6 reparatie 1

Apple iPad Mini glas repareren

Bij Apple iPad mini glas repareren behoud u het originele Apple scherm. Wij vervangen bij deze scherm reparatie alleen het glas van u klein en compacte iPad Mini 2021. Dit gebeurt op een vakkundige manier, waarbij het scherm gewoon blijft zitten. Doordat wij niet de hele module vervangen, zoals andere Apple reparatie winkels doen, bent u bij Fixnow voordeliger uit. Onze tablet glas vervangen prijs is namelijk zo’n 40% goedkoper.

Een Apple iPad Mini glas repareren neemt ongeveer 1 uur in beslag, waarbij u bovendien het origineel Apple scherm behoudt. Uw beeldscherm is weer glashelder. Zitten er krassen op het scherm? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij polishen het Apple scherm waarbij wij de scherm krassen verwijderen. Heeft u nog vragen over onze iPad reparatie service? Neem dan gerust contact met ons op. Ook de tablet glas vervangen prijs kunt u bij ons opvragen.

Batterij vervangen iPad Mini 2021

Wilt u de batterij vervangen van uw compacte iPad Mini 2021? Ondanks dat de iPad Mini 2021 is voorzien van een batterij die extra lang meegaat, kan ook deze kapot gaan. Veelvuldig gebruik van de tablet, brengt slijtage aan in de batterij. Valt uw iPad Mini 2021 vaak uit onder de 50%? Moet u de tablet ook meerdere keren per dag opladen? Dan is het tijd om u iPad batterij te vervangen. 

Laat uw verzwakte iPad batterij vervangen door de expert van Fixnow. Met onze ruime ervaring in de reparatie branche kunt u op ons rekenen. We bieden een snelle en betrouwbare service aan tegen een lage prijs. Snelle service betekent bij ons dat u voor een iPad reparatie uw device niet langer kwijt bent dan 60 minuten. Nadat de batterij vervangen is of een scherm reparatie is uitgevoerd, is uw tablet weer de oude. En kunt u deze weer volop gebruiken. Voor een snelle en vakkundige reparatie maakt u een afspraak bij Fixnow.

Scherm stuk? Fixnow fixt ‘t

Is uw scherm stuk? Neem dan contact op met Fixnow. Wij fixen de scherm reparatie binnen 1 tot 2 uur, afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Bij glas vervangen behoud u het originele Apple scherm. Bovendien ontvangt u op alle reparaties een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en op de vervangende onderdelen. Maak een afspraak bij Fixnow. Woont u niet in de buurt? Dan maakt u toch gewoon gebruik van onze per post verzenden service. Binnen twee tot drie werkdagen heeft u uw tablet weer terug.

Wat mag u van Fixnow nog meer verwachten?

  • Gratis diagnose
  • 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
  • 3 jaar ervaring
  • iPad Mini 2021 scherm herstellen binnen 1 tot 2 uur gefixt
  • Behoudt van origineel Apple scherm bij glas reparatie

Kom meer over ons en onze Apple reparatie service te weten door de video’s en blogs te lezen op onze blogpagina. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor iPhone scherm herstellen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Fixnow? Neem daarvoor gewoon contact met ons op. Eenvoudig via de chat of telefonisch.  

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×