iPad mini 3 Herstellen

Model: A1599, A1600

Prijs iPad Mini 3 Reparatie

iPad mini 3 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

De iPad mini 3 is niet het nieuwste model, maar het is nog altijd een zeer populair keuze voor jouw aankoop. Wel is het een feit dat het glas van dit apparaat wat minder sterk is dan andere modellen. Indien je jouw iPad mini 3 hebt laten vallen dan is het handig om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw iPad glas op een makkelijke wijze gemaakt kan worden. Door jouw iPad scherm te vervangen weet je zeker dat je in staat bent om je iPad mini 3 nieuw leven in te blazen. Wat ons zo bijzonder maakt is dat wij enkel het glas kunnen vervangen. Dit zorgt ervoor dat je niet gelijk een nieuw scherm aan hoeft te schaffen, met als gevolg dat je veel geld kunt besparen. 

LCD en Glas vervangen bij iPad mini

ipad screen repair

Indien je last hebt van verticale strepen of zwarte vlekken op het scherm van je iPad mini 3 dan is het mogelijk dat het scherm niet het enige probleem is. Het is mogelijk dat het onderliggende display kapot is gegaan door de val. Wij staan ook in dit geval klaar om je te helpen met een iPad scherm reparatie. Wij staan voor je klaar om jouw volledige gebarsten iPad mini 3 scherm te herstellen. Onze specialisten nemen jouw apparaat onder handen om hem weer zo goed mogelijk te herstellen. Het is altijd mogelijk om je iPad mini 3 even mee te nemen als je niet weet wat er aan de hand is. Binnen een uurtje of twee zal je iPad mini 3 weer naar behoren werken zoals vanouds.

Nieuwe Batterij iPad

Sommige mensen krijgen last van de batterij van hun iPad mini 3. Ook voor dit probleem bieden wij een speciale iPad batterij reparatie. Dit is een goede optie voor de gebruikers die hier problemen mee hebben. Sommige mensen hebben namelijk last van een niet goed werkende of zelfs opgezwollen batterij. Dit brengt met zich mee dat we jouw iPad mini 3 van een nieuwe batterij moeten voorzien. Voor dit type iPad reparatie is het altijd mogelijk om met ons contact op te nemen. Door te kiezen voor onze speciale batterij of iPad scherm vervanging weet je zeker dat je optimaal geholpen zal worden.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×