iPad Pro 10.5 inch Herstellen

Model: A1701, A1709, A1852

iPad 10.5 Prijs voor reparatie

iPad 10 5 inch Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Op dit moment wordt de iPad Pro 10 5 inch ontzettend vaak gekocht in ons land. Nu is het alleen wel zo dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Wanneer je jouw iPad Pro 10.5 inch is de kans groot dat je jouw iPad glas moet vervangen. Voor een professionele iPad glas reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze nieuwe glazen laag weet je zeker dat jouw iPad Pro 10 5 inch weer zo goed mogelijk kunt gebruiken. In dit geval zullen wij het kapotte glas van de iPad Pro 10.5 inch los snijden van het LCD scherm. Vervolgens brengen we een nieuw glas aan op het display met behulp van onze speciale machines. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat er minder kosten gepaard gaan met het nieuwe scherm. De meeste reparaties zullen binnen twee uur volledig zijn uitgevoerd. 

LCD en Glas vervangen iPad Pro 10

ipad screen repair

Wat veel mensen niet weten is dat het onderliggende LCD scherm ook kapot kan zijn na een val. Dit kan je zien aan zwarte vlekken op je scherm of aan verticale strepen die verschijnen tijdens het gebruik van je tablet. Mocht je hier last van hebben dan is het mogelijk om jouw volledige LCD display en iPad scherm te laten herstellen. Ook hiervoor weten wij altijd zeer voordelige prijzen in rekening te brengen. Hierdoor kan je als klant zijnde veel geld besparen bij het iPad scherm vervangen. 

Batterij vervangen iPad Pro

Sommige mensen met een iPad Pro 10 5 inch hebben geen behoefte aan een iPad scherm reparatie maar aan een reparatie van de batterij. Ook voor dit probleem ben je bij ons team aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in staat om jouw iPad Pro 10 5 inch batterij te vervangen. Dit is een ideale keuze voor de mensen die bijvoorbeeld last hebben van een batterij die zichzelf opblaast of die uit aan het zetten is. Door de nieuwe batterij voor jouw iPad Pro 10.5 inch weet je zeker dat je jouw Apple tablet weer zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen! 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×