iPad Pro 11 inch scherm vervangen bij Fixnow

Model: A1980, A2013, A1934, A1979

Heb je een iPad Pro 11 inch met een gebroken of beschadigd scherm? Maak je geen zorgen, want Fixnow is er om je te helpen! In dit artikel bespreken we de unieke service die Fixnow biedt voor het vervangen van het scherm van je iPad Pro 11 inch en hoe je een afspraak kunt maken.

De unieke service van Fixnow

Fixnow onderscheidt zich van andere reparatiewinkels door zich te specialiseren in het vervangen van het glas van je iPad Pro 11 inch scherm, zonder het hele scherm te hoeven vervangen als het nog steeds functioneert. Dit bespaart je tijd en geld en zorgt voor een duurzamere oplossing.

Wanneer een schermvervanging nodig is

Gebroken glas

Als het glas van je iPad Pro 11 inch gebarsten of gebroken is, maar het scherm nog steeds werkt, dan is het vervangen van alleen het glas voldoende. Fixnow kan dit voor je doen zonder het hele scherm te hoeven vervangen, wat kostenbesparend is.

Beschadigd scherm

Als het scherm van je iPad Pro 11 inch beschadigd is en niet meer functioneert, dan is het noodzakelijk om het hele scherm te vervangen. Fixnow kan ook dit probleem voor je oplossen met hun deskundige service.

iPad Pro scherm vervangen

Het vervangingsproces

Glas vervangen

Wanneer alleen het glas van je iPad Pro 11 inch scherm vervangen moet worden, zullen de ervaren monteur van Fixnow het gebroken glas zorgvuldig verwijderen en vervangen door een nieuw, hoogwaardig glas. Hierdoor blijft de functionaliteit van het scherm behouden en hoef je je geen zorgen te maken over verdere schade.

Volledig scherm vervangen

Als het hele scherm van je iPad Pro 11 inch vervangen moet worden, zorgt Fixnow ervoor dat het beschadigde scherm wordt vervangen door een nieuw en origineel scherm. Dit garandeert de beste prestaties en een lange levensduur van je iPad.

Vervanging van de batterij

Naast het vervangen van schermen, kunnen wij ook de batterij van uw iPad Pro vervangen als deze niet meer goed functioneert. Een nieuwe batterij zorgt ervoor dat uw apparaat weer dezelfde prestaties levert als wanneer u het voor het eerst gebruikte.

Waarom voor Fixnow kiezen?

Fixnow biedt unieke diensten voor het vervangen van het scherm van uw iPad Pro 11-inch. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van het gebroken glas van uw scherm, zelfs als het scherm volledig functioneel is. Daarnaast kunnen we ook het volledige scherm vervangen als het beschadigd is.

Onze deskundige technici hebben jarenlange ervaring in het repareren van Apple-producten, waaronder de iPad Pro 11-inch. Ze hebben de kennis en vaardigheden om uw apparaat snel en efficiënt te repareren.

Bij Fixnow staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om de beste service te bieden en werken hard om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze diensten.

FAQ

Ja, wij kunnen ook de batterij van uw iPad Pro vervangen.

U kunt een afspraak maken door onze website te bezoeken op AFSPRAAK.

Ja, u kunt gebruik maken van onze gratis verzendservice via de volgende link VERZENDEN 

Ja, al onze reparaties zijn gedekt door 1 jaar garantie.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×