iPad Pro 11 Herstellen

Model: A2228, A2068, A2230, A2231

Prijs iPad 11 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 200€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel)
  Volledige Scherm Vervangen OEM (origineel) 270€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 129€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Pro 11 Herstellen van Scherm Glas

iPad Pro 11 Scherm glas gebarsten

Er zijn ontzettend veel mensen die een iPad in huis hebben. Een van de meest nieuwe modellen is nog altijd de iPad pro 11. Nu is de kans groot dat je jouw iPad glas wilt laten herstellen, je bent namelijk met een reden hier op de site terecht gekomen. Voor een iPad glas reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Bij dit LCD probleem zullen wij het kapotte glas wegsnijden van het onderliggende LCD display. Vervolgens zullen we er een nieuw glas op plakken met behulp van onze speciale machine. Het grote voordeel van deze techniek is dat het aanzienlijk minder kost dan bij de concurrent. Over het algemeen zal een iPad scherm reparatie tussen de een en twee uur in beslag nemen. Het enkel zetten van nieuw glas is dus altijd mogelijk, zo is er geen noodzaak voor een nieuw LCD scherm. 

LCD en Glas vervangen bij iPad Pro 11 (2020)

Hoewel het mogelijk is om een enkel iPad glas te vervangen is het mogelijk dat je last hebt van problemen aan het LCD scherm. Als je hier last van hebt dan kan je zwarte vlekken of strepen op je scherm zien. Dit zorgt ervoor dat je jouw tablet niet meer prettig in gebruik kunt nemen. Onze specialisten zijn in staat om ieder soort scherm te vervangen en om ervoor te zorgen dat jouw apparaat weer zo goed mogelijk zal werken. Zo kan je veel geld besparen bij de reparatie van jouw iPad pro 11. Wie wilt dat nu niet? Precies, dat dachten wij al!

Batterij Vervangen

Indien je last hebt van problemen met je iPad pro 11 batterij is het ook mogelijk om even contact met ons op te nemen. Soms komt het namelijk voor dat de batterij van de iPad opgeblazen wordt. Dit zorgt ervoor dat je jouw tablet niet meer prettig kunt gebruiken. Voor dit probleem zullen wij de batterij voor je vervangen om hem weer zo goed als nieuw te krijgen. Je kunt altijd langskomen met jouw iPad pro 11 om te bekijken wat er precies aan de hand is. Ons team gaat vervolgens aan de slag om de iPad pro 11 weer zo goed als nieuw te maken.

FAQ

Ja, wij kunnen een gebarsten iPad Pro 11 scherm repareren aan laagste prijs in Benelux.

Het reparatieproces duurt meestal ongeveer 2 uur.

De reparatiekosten zijn afhankelijk van de omvang van de schade en de kosten van vervangende onderdelen. Als uw beeldscherm nog werkt maar glas is gebarsten dan kost het 200€.

Ja, we gebruiken alleen hoogwaardige vervangingsonderdelen voor alle reparaties.

Ja, we kunnen een gebroken iPad Pro 11 scherm dat niet reageert op aanraking repareren.

Ja, wij kunnen een vervormd of verkleurd iPad Pro 11 scherm herstellen.

Ja, wij bieden haal- en brengservice voor iPad Pro 11 scherm reparatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×