iPad Pro 11" (2021) Herstellen

Model: A2377

Prijs iPad Pro 2021 Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 220€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 280€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 160€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Pro 11 inch scherm herstellen

ipad pro 11 2021

Bij Fixnow kan je terecht voor uw iPad Pro 11 inch scherm herstellen. Wij maken hierbij onderscheid tussen scherm glas vervangen en volledige iPad scherm vervangen. Wanneer uw scherm zwarte vlekken geeft, lijnen op het Apple scherm verschijnen of als iPad scherm reageert niet op aanraking, dan kunnen wij dit voor je fixen. In dit geval moeten we het volledige iPad Pro 11 inch scherm vervangen. Waarbij wij zeer deskundig en nauwkeurig te werk gaan. Binnen 1 uur hebbe wij uw iPad Pro 11 scherm vervangen of hersteld.

Indien het scherm nog goed werkt, maar alleen het glas gebarsten is, dan hoeven we slechts het glas te vervangen. In beide gevallen hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij staan voor u klaar om uw iPad scherm te herstellen. Wanneer de iPad batterij niet goed meer werkt, kunnen wij deze ook voor je vervangen. U ontvangt overigens altijd 3 tot 12 maanden garantie op de reparatie die wij verrichten.

iPad Pro scherm vervangen glas

Het glas van een iPad Pro scherm vervangen gebeurt bij Fixnow op zeer vakkundige manier. Wij vervangen enkel het glas, het LCD scherm kan gewoon blijven zitten. Wij vervangen dus niet de hele module, zoals andere Apple scherm reparatie services wel doen. Bij ons bent u dan ook goedkoper uit. Deze werkwijze scheelt aanzienlijk in de iPad scherm vervangen prijs.

De iPad Pro scherm vervangen reparatie neemt ongeveer 1 tot 2 uur in beslag. u kunt er dus op wachten als u dat wilt. Tijdens het vervangen van het iPad scherm gaan wij altijd zeer zorgvuldig te werk. Zodra we klaar zijn heeft u weer een prachtige en zo goed als nieuwe iPad Pro 11 in handen.

iPad scherm herstellen Pro 11 inch

Een iPad scherm herstellen Pro 11 inch is van toepassing wanneer uw tablet helemaal niet meer aangaat. In dit geval is ook het onderliggend scherm kapot. Dit kan komen doordat u per ongeluk uw tablet heeft laten vallen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Hoe weet u wanneer het onderliggende LCD scherm aan vervanging toe is?

Dit herkent u wanneer het Apple scherm zwarte vlekken vertoont of verticale strepen. Ook het touch screen werkt niet naar behoren. Indien dit het geval is, dan kan Fixnow uw iPad scherm herstellen tegen een aantrekkelijk prijs. Uw iPad Pro 11 inch ziet na het scherm herstellen er weer als nieuw uit. En belangrijk, alles werkt weer naar behoren. Wilt u meer weten over hoe wij de iPad reparatie uitvoeren? Neem dan gerust contact op. 

ipad pro 11

iPad Pro batterij vervangen

Bij Fixnow kunt u ook terecht voor de iPad Pro batterij vervangen. Apple staat bekend om haar lange levensduur, maar op een gegeven moment kan de iPad batterij aan vervanging toe zijn. Wij kunnen vakkundig de iPad Pro batterij vervangen voor u. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken bij Fixnow.

Indien u al iPad Pro herstellen afspraak heeft kunnen we gelijk de iPad batterij vervangen. Een batterij kan ook opgezwollen zijn, waardoor de iPad batterij kapot is. Wij verrichten alle reparaties in onze werkruimte, waar u ook kunt wachten. Bovendien is het ook mogelijk om uw Apple device te verzenden via verzekerde post. Dus waar u woont, in België of Nederland, u kunt altijd bij Fixnow terecht.

Waarom Fixnow?

FixNow is uw betrouwbare Apple repair service. Door het gebruik van de beste onderdelen voor uw Apple smartphone, tablet of Apple watch zorgen wij ervoor dat uw Apple scherm zo goed als nieuw is. Maar dat is nog niet alles, bij de Apple repair service van FixNow kunnen wij u het volgende garanderen:

 • Gratis diagnose
 • 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • 3 jaar ervaring
 • Scherm herstellen binnen 1 uur
 • Behoudt van origineel Apple scherm
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×