iPad Pro 12.9 inch 2017 Herstellen

Model: A1670, A1671, A1821

Prijs iPad Pro Reapratie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 350€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 600€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij 160€

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad Pro 12.9" (2017) Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

De iPad 12.9 inch 2017 mag dan wat ouder zijn, het is nog altijd een zeer populair om te kiezen voor jouw aankoop. Wel is het een feit dat het glas van dit apparaat niet bepaald sterk is. Heb je jouw iPad 2020 laten vallen dan is het handig om contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk in staat om jouw iPad glas op een makkelijke wijze te repareren. Door jouw iPad glas te vervangen weet je zeker dat je in staat bent om je iPad 12.9 inch 2017 nieuw leven in te blazen. Binnen een uurtje of twee is jouw iPad 12.9 inch 2017 voorzien van een volledig nieuw scherm. onze techniek maakt het mogelijk om met speciale machines het glas van het scherm te scheiden. Dit zorgt ervoor dat je enkel het glas kunt laten vervangen in plaats van zowel het scherm als het glas. Hierdoor kan je enorm veel geld besparen bij de reparatie. 

LCD en Glas vervangen bij iPad Pro 12,9 (2017)

ipad screen repair

Heb je last van verticale strepen of zwarte vlekken op het scherm van je iPad 12.9 inch 2017 dan is het mogelijk dat het scherm niet het enige wat kapot is. In dit geval is ook het onderliggende display kapot gegaan door de val. Indien je hier last van hebt dan zijn wij er om je te helpen. Wij staan voor je klaar om jouw volledige gebarsten iPad 12.9 inch 2017 scherm te herstellen. Onze specialisten nemen jouw apparaat onder handen om hem weer zo goed mogelijk te herstellen. Mocht je niet weten of je LCD scherm zelf kapot is dan kan je natuurlijk altijd even langskomen met je iPad 12.9 inch 2017

Batterij Vervangen

Wist je dat het mogelijk is dat je last kunt krijgen van de batterij van jouw iPad 12.9 inch 2017? Ook voor dit probleem bieden wij een speciale iPad batterij reparatie. Dit is een prima keuze voor de mensen die hier problemen mee ondervinden. Sommige mensen hebben namelijk last van een niet goed werkende of zelfs opgezwollen batterij. Dit betekent dat de batterij helaas niet meer gebruikt kan worden en dat deze vervangen moet worden. Voor dit type iPad reparatie is het altijd mogelijk om met ons contact op te nemen. Kies je voor jouw iPad 12.9 inch 2017 batterij of scherm reparatie dan weet je zeker dat je van kwaliteit voorzien bent!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×