iPad Pro 12.9 inch (2021) Herstellen

Model: A2378

Prijs iPad Pro Reparatie

 • Scherm Glas Vervangen
  Scherm Glas Vervangen 270€

  Beeldscherm werkt nog goed enkel scherm glas is gebarsten. In dit geval kunnen we enkel scherm glas vervangen.

 • Volledige Scherm Vervangen
  Volledige Scherm Vervangen 420€

  Scherm gaat niet meer aan, er zijn zwarte vlekken of lijnen op het scherm. In dit geval gaan we volledige scherm moeten vervangen.

 • Nieuwe Batterij
  Nieuwe Batterij /

  Is de batterij zo slecht geworden dat hij aan vervanging toe is, dan is het tijd om contact met FixNow op te nemen.

iPad scherm herstellen Pro 12-9 inch

ipad pro

Wilt u uw iPad scherm herstellen van uw Pro 12-9 inch scherm? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in Apple scherm reparaties. Van een iPad scherm herstellen tot iPhone scherm vervangen. De Apple iPad Pro 1209 inch is de perfecte tablet voor werk, plezier en entertainment (2021). Met een 12,9-inch Liquid Retina XDR-display is de tablet de krachtigste op de markt.

Vervelend is als het iPad Pro 12-9 inch 2021 scherm kapot is of scheuren inzitten. Of nog erger het touch screen werkt niet meer. Bij Fixnow kunt u terecht om uw iPad scherm herstellen Pro 12-9 inch 2021. Wij bekijken eerst of het hele scherm vervangen moet worden, of dat alleen het glas vervangen dient te worden.

Unieke service: Gebroken glas repareren zonder het scherm te vervangen

Bij Fixnow bieden we een unieke service waarbij we het gebroken glas van uw scherm kunnen repareren zonder het volledige scherm te vervangen, op voorwaarde dat het scherm nog volledig functioneel is. Dit bespaart u kosten en tijd, terwijl u toch weer kunt genieten van een perfect scherm.

Apple iPad reparatie

Voor een Apple iPad reparatie ontleden wij het beeldscherm. Een Apple scherm bestaat namelijk uit drie lagen. Het glas, touch screen laag en het beeldscherm. Dankzij onze hoge technische werkwijze snijden wij het originele scherm in lagen, herstellen het scherm, glas en het touch screen. Vervolgens plakken we de lagen weer op elkaar, zoals ze in de Apple fabriek ook doen. Je krijgt op onze reparatie 12 maanden garantie.

Veel Apple reparatie services bieden deze hoge technische werkwijze niet aan, waardoor je voor iPad scherm herstellen prijs veel betaald. Bij Fixnow kost een iPad reparatie zo’n 40% minder. Je bespaart daardoor veel geld op een iPad scherm reparatie. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via de chat functie onderaan het scherm.

iPad Pro 12 9 inch 2021 glas vervangen

Indien we alleen een iPad Pro 12 9 inch glas vervangen reparatie uitvoeren, behoud u het originele beeldscherm van Apple. Wij vervangen enkel het glas van uw geliefde iPad Pro 12 9 inch 2021. Dit gebeurt op een vakkundige manier, waarbij het scherm gewoon blijft zitten. De iPad Pro glas vervangen reparatie neemt ongeveer 1 tot 2 uur in beslag. Tijdens het glas vervangen van het iPad scherm gaan wij altijd zeer zorgvuldig te werk.

Bij Fixnow vervangen wij bij iPad Pro 12 9 inch 2021 glas vervangen niet de hele module, alleen het glas. Daardoor valt de iPad reparatie prijs vele malen goedkoper uit. Door het glas repareren behoudt u dus ook het originele Apples scherm, maar dan zonder krassen op het scherm of beschadigingen. Vraag meer informatie aan over onze reparatie iPad scherm service en profiteer direct van lage prijzen.

ipad pro 12.9 2021

iPad Pro 12.9 batterij vervangen

Naast kapot scherm laten maken kunt u bij Fixnow ook terecht voor iPad Pro 12.9 batterij vervangen. Dankzij de Apple M1-chip is iPad Pro 12.9 nog sneller en krachtiger dan zijn voorganger. U kunt denken aan de efficiëntie van reguliere taken, maar ook aan de efficiëntie van professioneel gebruik, waarbij het van cruciaal belang is om een efficiënte workflow te creëren.

Voor games en programma’s die meer informatie vereisen, biedt de 8-coreprocessor een meer meeslepende ervaring. Door veelvuldig gebruik kan de iPad batterij achteruit gaan, waardoor u de tablet steeds opnieuw moet opladen. Dit is vervelend en dat niet alleen als de batterij opgezwollen is, dan gaat de iPad batterij kapot. Voor iPad Pro batterij vervangen kunt u gelukkig ook bij ons terecht. Maak een afspraak of gebruik onze post verzenden service (verzekerd door Bpost). Zowel voor Nederlandse als Belgische klanten.

Waarom kiezen voor Fixnow?

U kiest voor FixNow omdat wij een zeer betrouwbare Apple repair service zijn. Wij maken enkel gebruik van de beste onderdelen voor uw Apple smartphone, tablet of Apple Watch scherm herstellen. Wij dragen zorg voor een vakkundige scherm reparatie, waarbij uw tablet weer zo goed als nieuw is. Naast onze hoge service en kwaliteit van onze diensten, leveren wij het volgende:

 • Gratis diagnose
 • 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
 • 3 jaar ervaring
 • Scherm iPad vervangen binnen 1 tot 2 uur gefixt
 • Behoudt van origineel Apple scherm bij glas repareren

Kom meer over ons en onze Apple reparatie service te weten middels onze blog site. Deze is gevuld met interessante video’s en informatie over smart devices.

FAQ

Ja, u kunt uw apparaat gratis verzenden naar Fixnow via verzenden pagina. Zodra uw apparaat is gerepareerd, sturen we het terug naar uw adres.

Afhankelijk van de complexiteit van de reparatie, kan het enkele uren tot een dag duren. We streven ernaar om uw apparaat zo snel mogelijk te repareren.

Ja, bij Fixnow bieden we 1 jaar garantie op onze reparaties, zodat u vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit van ons werk.

Ja, Fixnow is gespecialiseerd in het repareren van diverse soorten apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie over de reparaties die we aanbieden.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×