iPad Pro 9.7 inch Herstellen

Model: A1673, A1674, A1675

Prijs iPad 9.7 Reparatie

iPad Pro 9 7 inch Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Apple staat natuurlijk bekend om het feit dat zij ontzettend goede tablets weten te maken. Nu is het alleen wel zo dat het glas van de iPad best wel kwetsbaar is. Dit is dan ook niet anders voor de iPad Pro 9 7 inch. Waarschijnlijk ondervind je hier zelf problemen mee, je bent hier namelijk niet zomaar op de site terecht gekomen. Voor een professionele iPad glas reparatie weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit. Is je glas gebarsten dan kan je dus altijd even langskomen. Deze iPad glas reparatie zal in de meeste gevallen twee uur in beslag nemen. Dankzij ons hoef je niet een heel nieuw LCD scherm te plaatsen maar kan je het glas enkelvoudig laten vervangen voor je iPad Pro 9 7 inch.

LCD en Glas vervangen bij iPad Pro 9.7

ipad screen repair

Het is niet raar als je naast een kapot glas ook te maken hebt met een kapot LCD display. Dit is een probleem wat we vaak zien bij de iPad Pro 9.7 inch tablets. Ook hiervoor is het mogelijk om langs te komen voor een iPad scherm vervangen. Wij zijn in staat om het scherm te vervangen als dit nodig is. Je hebt een nieuw LCD scherm nodig als je zwarte vlekken of strepen op het scherm ziet verschijnen. De kosten zijn aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. Dit maakt het mogelijk om veel geld te besparen bij een iPad scherm herstellen bij Fixnow.

iPad Pro 9 7 batterij Vervangen

Naast een iPad scherm vervangen is het bij ons mogelijk om langs te komen voor het herstellen of het vervangen van een iPad batterij. Dit is een geschikte keuze voor de mensen die bijvoorbeeld last hebben van een opgezwollen iPad Pro 9 7 batterij. Door de batterij volledig te vervangen en er een nieuwe in te stoppen weet je zeker dat jouw iPad Pro 11” het binnen no time weer goed zal doen. Voor meer info over de mogelijkheden van een iPad batterij vervangen is het mogelijk om even direct contact met ons op te nemen. Ons team zal je altijd van antwoord op je vragen voorzien. 

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×