iPhone achterkant vervangen

iPhone achterkant vervangen bij FixNow

Is de achterkant van uw iPhone beschadigd? Laat dan de iPhone achterkant vervangen door de experts van FixNow. Wanneer het glas gebroken, gebarsten of beschadigd is, kunt u beter voor het behoud van uw toestel het iPhone glas achterkant vervangen. Er kan namelijk stof in het toestel komen, wat slecht is voor de prestaties van uw mooie smartphone. Nog maar niet te spreken over waterschade door bijvoorbeeld regendruppels of spatten. Laat daarom tegen een scherp tarief uw iPhone achterkant vervangen bij FixNow. Binnen no time is uw iPhone gefixt en ziet deze er weer pico bello uit.

Glas iPhone vervangen: voor en achterkant glas

Het is niet raar dat er zoveel mensen kiezen voor de iPhone 11. Het is namelijk een prachtig toestel om te zien. Door al dat glas is deze smartphone alleen wel erg kwetsbaar. Heeft u per ongeluk uw toestel laten vallen? Dan kunt u bij ons terecht voor glas iPhone vervangen. Zoals de achterkant iPhone 11 vervangen. Wij kunnen een iPhone scherm herstellen voor zowel de voorkant als de iPhone achterkant vervangen. Bijzonder aan ons bedrijf is dat wij in staat zijn om het glas te vervangen, zonder dat u ook een nieuw LCD display hoeft te nemen. Door deze techniek zijn wij in staat om u veel geld te laten besparen. Voor het achterkant glas iPhone vervangen maken wij gebruik van een lasertechniek.

Voordeel van iPhone glas achterkant vervangen door laser

Bij FixNow gebruiken wij een laser voor iPhone glas achterkant vervangen. Moderne Apple telefoons gebruiken een speciale lijm om het glazen paneel tegen de metalen behuizing te houden. De lijmlaag kan door verhitting worden vernietigd, maar er is een kans op oververhitting van de componenten. Daarom is het raadzaam om de smartphone voor reparatie te demonteren. Bij FixNow maken we gebruik van een speciale lasermachine, waarvan het voordeel is dat de werkzaamheden voor iPhone achterkant vervangen uitgevoerd worden zonder de behuizing te openen.

De telefoon wordt op het bureaublad van de machine geplaatst, waarna de operator een programma selecteert voor het model van het apparaat. Afhankelijk van de werkingsmodus zal de laser langs een welbepaald traject bewegen, zo gebouwd dat de lijm uitbrandt zonder de inductielading te beschadigen. Nadat de verwerking is voltooid, kan het gebroken glaspaneel eenvoudig worden verwijderd en hoeft de meester het nieuwe onderdeel alleen maar voorzichtig te lijmen. Meer weten over iPhone achterkant vervangen? Neem gerust contact FixNow op.

Waarom achterkant iPhone XR vervangen?

Wij kunnen de achterkant iPhone XR vervangen voor iedere gewenste kleur die u wilt. Waarom het achterglas vervangen? Dit kan zijn omdat deze gebarsten is of omdat je een andere kleur wilt hebben. Alles is mogelijk. Wanneer het achterglas van de iPhone stuk is, raden wij aan om deze direct te laten vervangen door FixNow. Waarom? Stof is een grote vijand voor een kapotte iPhone.

Door de kleine scheurtjes vindt stof de weg naar binnen, waarbij de onderdelen schade aantasten. Nog maar niet te spreken over water en vocht die via de kapotte achterkant iPhone naar binnen kan. Om schade te voorkomen adviseren wij u om de achterkant iPhone XR vervangen door onze expert van FixNow. Natuurlijk kan je ook terecht voor andere modellen, zoals iPhone se 2020 achterkant glas vervangen.

iPhone xr scherm herstellen iPhone achterkant vervangen

Wanneer iPhone glas achterkant vervangen?

Indien de achterkant kapot is, gebarsten is, een scheur vertoont, is het raadzaam om door FixNow een reparatie iPhone glas achterkant vervangen uit te laten voeren. Dit om schade binnenin het toestel te voorkomen. Natuurlijk is het ook om esthetische doeleinden dat u de iPhone glas achterkant vervangen wilt. Door een nieuw laag glas op de achterzijde van het toestel, krijgt uw iPhone weer de nieuwe uitstraling terug.

Het spreekt voor zich dat u ook voor andere problemen langs kunt komen. Neem zeker even contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Maak een afspraak met FixNow voor reparaties aan uw Apple devices. U kunt bij ons terecht voor iPhone scherm herstellen, iPhone achterkant vervangen, maar ook voor andere devices van Apple. Zoals Apple Watch scherm herstellen of Face ID reparatie. Maak van tevoren een afspraak door via de chat contact op te nemen.

Waarom kiezen voor Fixnow?

iphone achterkant vervangen

FixNow is uw betrouwbare Apple repair service. Door het gebruik van de beste onderdelen voor uw Apple smartphone, tablet of Apple Watch zorgen wij ervoor dat uw Apple scherm zo goed als nieuw is. Maar dat is nog niet alles, bij de Apple repair service van FixNow kunnen wij u het volgende garanderen voor alle iPhone reparaties, waaronder iPhone achterkant vervangen:

  • Gratis diagnose
  • 12 maanden garantie op vervangende onderdelen
  • 3 jaar ervaring
  • iPhone scherm herstellen binnen 1 uur
  • Behoudt van origineel Apple scherm en garantie

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie