iPhone 15 Pro achterkant vervangen

Hebt u onlangs schade opgelopen aan de achterkant van uw iPhone 15 Pro. Misschien is uw telefoon gevallen en is het glas gebarsten of zelfs helemaal gebroken. Of misschien is de afwerking gesleten na maanden van normaal gebruik. Wat de oorzaak ook is, een gebroken of beschadigde achterkant kan er niet alleen onaantrekkelijk uitzien, maar ook uw iPhone kwetsbaar maken voor verdere schade.

Gelukkig hoeft u de achterkant van uw iPhone 15 Pro niet te vervangen door een compleet nieuw apparaat te kopen. Bij Fixnow gebruiken we een geavanceerde lasertechniek omiPhone 15 Pro achterkant vervangen zonder de behuizing te openen. Dit bespaart u niet alleen geld, maar beschermt ook de interne onderdelen van uw telefoon tijdens het reparatieproces.

Prijs

Afspraak
180
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
180
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Dit is inclusief de nieuwe achterkant, arbeidsloon voor de reparatie, en de 1 jaar garantie op onze werkzaamheden. Houd er rekening mee dat de prijs kan variren afhankelijk van het precieze iPhone 15 Pro model en de benodigde kleur/afwerking voor de vervangende achterkant.

Zoals u ziet is dit een fractie van de kosten van een volledig nieuwe telefoon, voor wat in feite neerkomt op een cosmetische upgrade. Met Fixnow kunt u dus geld besparen terwijl uw iPhone 15 Pro weer als nieuw wordt!

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Waarom heeft mijn iPhone 15 Pro een gebroken achterkant?

Voordat we ingaan op het reparatieproces zelf, laten we eerst kijken naar enkele veelvoorkomende oorzaken van schade aan de achterzijde van de iPhone 15 Pro:

Val- of stootschade

Net als bij oudere iPhone-modellen is de achterkant van de 15 Pro kwetsbaar voor barsten of breuken als uw telefoon valt, zeker op een hard oppervlak. Hoogte en oppervlak waarop uw telefoon valt zijn belangrijke factoren, maar de broze aard van glas betekent dat zelfs een val vanaf tafelhoogte schade kan veroorzaken.

iPhone 15 Pro achterkant vervangen

Normale slijtage

Zelfs als u extreem voorzichtig bent met uw iPhone, kan normaal gebruik over maanden of jaren leiden tot krassen, vlekken, haarscheurtjes en afbladderend glas. Dit is geen defect maar gewoon de realiteit van het dagelijks gebruiken van een smartphone met een glazen achterkant. Uiteindelijk kan wat begint met kleine, oppervlakkige beschadigingen uitmonden in barsten, gaten of zelfs brokken glas die van de achterkant loskomen.

Waarom moet ik de achterkant van mijn iPhone 15 Pro laten repareren?

Als u schade aan de achterzijde van uw iPhone 15 Pro opmerkt, moet u deze laten repareren om een aantal belangrijke redenen:

Voorkom verdere schade en defecten

Ook als de schade er initieel onschuldig uitziet, is het risico aanwezig dat deze erger wordt met normaal gebruik. Krassen kunnen barsten worden, barsten kunnen breken, en kleine brokstukken kunnen loskomen.

Tegen de tijd dat u merkt dat de schade echt een probleem wordt, kan het te laat zijn en zijn grotere, duurdere reparaties nodig. Of erger, uw iPhone 15 Pro is permanent beschadigd.

Door proactief de achterzijde te laten repareren, voorkomt u de noodzaak van ingewikkelde en kostbare reparaties later.

Bescherm interne onderdelen

Het glas aan de achterzijde vormt een belangrijke afdichting voor de binnenkant van uw iPhone. Als het gebroken is, zijn delicate onderdelen als de batterij, camera’s en logica-printplaten blootgesteld. Naarmate meer stof, vuil en vocht binnendringt in uw telefoon, neemt de kans op corrosie en storingen toe.

Met iPhone 15 Pro achterkant vervangen herstelt u de afdichting en beschermt u de waardevolle interne onderdelen van uw telefoon.

Herstel uiterlijk en functionaliteit

Tot slot, zelfs als de schade puur cosmetisch is, heeft niemand graag een gebroken of beschadigde telefoon. Kleine barstjes en krassen kunnen ook afleidend en irriterend zijn als u uw telefoon gebruikt.

Met iPhone 15 Pro achterkant vervangen kunt u de oorspronkelijke afwerking en het uiterlijk van uw telefoon herstellen, voor een fraaier device dat prettiger werkt.

 

Hoe vervangt Fixnow de achterkant van de iPhone 15 Pro?

Nu u de noodzaak van reparatie begrijpt, laten we eens kijken hoe het proces bij Fixnow in zijn werk gaat:

Lasertechniek zonder demontage

De sleutel tot onze reparatieservice is de geavanceerde laserapparatuur die we gebruiken om het glas te verwijderen. Conventionele reparatiemethoden vereisen het openen van de behuizing met daarin het risico onderdelen per ongeluk te beschadigen.

iPhone 15 Pro achterkant vervangen

Onze laserfreestechniek is daarentegen zeer nauwkeurig en vermijdt volledig het openen van de iPhone 15 Pro. Het beschadigde glas wordt losgebrand zonder schade aan de behuizing of interne onderdelen. Het is ook een veel sneller proces dan handmatige demontage.

Nauwkeurig en schadevrij

Doordat de laser zeer gefocusseerd en nauwkeurig is, kunnen we precisiewerk verrichten en alleen het gebroken glas verwijderen zonder omliggende onderdelen te beschadigen. De warmte van de laser is ook lokaal en kortstondig, waardoor de kans op thermische schade miniem is.

1,5 uur reparatietijd

Afhankelijk van het iPhone-model en de omvang van de schade duurt de reparatie typisch 1 tot 1,5 uur. Dit is aanzienlijk sneller dan conventionele methoden doordat er geen tijdrovende demontage aan te pas komt. U kunt dus snel weer over uw iPhone 15 Pro beschikken.

Keuze uit verschillende kleuren

Wanneer uw beschadigde achterpaneel is verwijderd, kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen voor de vervanging, waaronder varianten die perfect bij uw model passen. Zo kunt u het uiterlijk van uw telefoon vernieuwen.

Al met al biedt onze iPhone 15 Pro achterkant vervangen service een superieure reparatiemethode die uw telefoon snel als nieuw maakt, met minimale risico’s of downtime.

Wij bieden een servicegarantie van 1 jaar, maar deze dekt geen mechanische schade of waterschade.

FaseBeschrijving
Beoordeling van schadeEerst inspecteren onze ervaren technici de achterkant grondig om de precieze omvang van de schade vast te stellen. We testen ook functies zoals de camera en het aanraakscherm om te controleren op verborgen schade.
Laserverwijdering van gebroken glasWe gebruiken een speciale laserapparatuur die nauwkeurig het gebroken glas van de achterbehuizing van uw iPhone 15 Pro freest. Dit gebeurt zonder de behuizing te openen, waardoor interne onderdelen worden beschermd.
Installatie van nieuwe achterkantAls het gebroken glas is verwijderd, installeren we een nieuwe achterkant van hoge kwaliteit in de door u gekozen kleur. Dit wordt zorgvuldig gelijmd en afgedicht om een sterke, duurzame reparatie te garanderen.
Eindcontrole en testenNadat de lijm is uitgehard, controleren we de uitlijning van de nieuwe achterkant en voeren we grondige tests uit van alle iPhone-functies voordat we de reparatie goedkeuren.

Zoals u kunt zien, is ons iPhone 15 Pro achterkant vervangen proces erop gericht uw telefoon snel weer als nieuw te krijgen, zonder onnodige risico’s voor de interne componenten.

Wat zijn de voordelen van achterkant reparatie bij Fixnow?

Naast onze gespecialiseerde reparatietechniek zijn er nog een aantal redenen om voor Fixnow te kiezen voor uw iPhone 15 Pro achterkant vervangen:

 • Ervaren reparateurs – Onze technici zijn officieel gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met iPhone-reparaties, inclusief achterkantvervangingen. U kunt vertrouwen op vakmanschap van topniveau.

 • Snelle reparatietijd – Omdat er geen uitgebreide demontage nodig is, kunnen we de meeste achterkant reparaties binnen 90 minuten voltooien, zodat u snel weer over uw iPhone beschikt.

iPhone 15 Pro achterkant vervangen

 

 • Keuze uit verschillende kleuren – We bieden achterpanelen in diverse kleuren en afwerkingen, zodat uw vervangende onderdeel bij uw specifieke iPhone 15 Pro past.

Kortom, met Fixnow geniet u van een snelle, professionele iPhone reparatieservice, ondersteund door jarenlange expertise. Maak direct een afspraak voor de achterkant, het scherm of de batterij van de iPhone 15 Pro te vervangen!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×