iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen

Inleiding

Het vervangen van de achterkant van een iPhone 11 Pro Max is een veelvoorkomende reparatie. Als het glas gebarsten of beschadigd is, is het belangrijk om dit professioneel te laten repareren om verdere schade aan interne onderdelen te voorkomen. In deze complete gids leggen we uit hoe onze reparatieservice werkt, wat het reparatieproces inhoudt, wat de kosten zijn en beantwoorden we de meestgestelde vragen.

Prijs

Afspraak
109
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
109
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Onze Reparatieservice voor het Vervangen van een iPhone Achterkant

Bij FixNow maken we gebruik van een gespecialiseerde lasertechniek voor het vervangen van de achterkant van iPhones zoals de iPhone 11 Pro Max.

Voordelen van Onze Lasertechniek

Deze techniek heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Er hoeft geen schroevendraaier aan te pas te komen om de behuizing van de iPhone te openen. Dit voorkomt schade aan interne onderdelen zoals het LCD-scherm.
 • De oude, gebarsten glazen achterkant wordt er met de laser precies afgehaald. Vervolgens wordt een nieuwe achterkant met eveneens lasertechniek geplaatst.
 • Het is een zeer nauwkeurig proces, waardoor de kans op beschadigingen tijdens de reparatie miniem is.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in deze lasertechniek en voeren dagelijks talloze reparaties uit aan iPhones. Je iPhone 11 Pro Max is dus in goede handen bij ons.

iPhone 11 Pro Max Achterkant Vervangen

Stappenplan Vervangen Achterkant iPhone 11 Pro Max

Als je bij ons aankomt met een gebroken iPhone 11 Pro Max achterkant voeren we eerst een aantal voorbereidende stappen uit. Vervolgens gaan we over tot de lasertechniek om het oude, gebarsten glas te verwijderen en het nieuwe achterglas te plaatsen:

iPhone 11 Pro Max Achterkant Vervangen

1. Inspectie & Diagnose

Allereerst nemen we je iPhone grondig in ogenschouw om de precieze schade in kaart te brengen:

 • Is alleen het glas gebarsten of zitten er losse scherven?
 • Zitten er deuken in de aluminium behuizing?
 • Functioneert het scherm/touchscreen nog wel goed?
 • Zijn er andere problemen zoals met de camera, knoppen, batterij etc?

 

Op basis van de diagnose maken we een inschatting van de benodigde reparatietijd en -kosten. We bespreken dit met je zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

2. Backup Maken & Persoonlijke Gegevens Verwijderen

Voordat we starten met de iPhone reparatie is het belangrijk om:

 • Een volledige back-up te maken van alle belangrijke data op de telefoon. Dit doe je via iCloud of iTunes.
 • Eventuele persoonlijke gegevens van het toestel te verwijderen, zoals foto’s en documenten. Dit ter bescherming van jouw privacy.

Zo voorkomen we dat er onbedoeld gegevens verloren gaan en kun je na de reparatie gewoon weer je laatste backup terugzetten.

3. Openen van de iPhone

Nu is het tijd om de behuizing van de iPhone 11 Pro Max te openen en de binnenkant bloot te leggen. We gebruiken hiervoor speciale tools om de klemmen aan de onderkant los te wippen, zonder schade toe te brengen.

Vervolgens haal je de achterkant voorzichtig los met een zuignap en klik je hem open als een soort schelp. Je hebt nu toegang tot alle interne onderdelen zoals de batterij en moederbord.

4. Verwijderen Oude Achterglas met Lasertechniek

Met de hightech laserapparatuur frezen we nu millimeter voor millimeter het gebarsten glas los van de behuizing. De zeer nauwkeurige laser straalt op het glas en smelt de lijm weg, zonder schade aan de omliggende onderdelen aan te richten.

Zo wordt laagje voor laagje het complete glas verwijderd tot enkel de lege behuizing overblijft. Een precisieklus die enorme concentratie vergt!

5. Voorbereiden Nieuwe Achterglas

Het nieuwe originele Apple achterglas voor de iPhone 11 Pro Max halen we uit de verpakking. We controleren zorgvuldig of het perfect in de behuizing past en of er geen beschadigingen of productiefouten zitten.

Ook passen we op dat we de juiste kleur hebben gekozen op basis van jouw voorkeur.

6. Plaatsen Nieuwe Achterkant met Laser

Het nieuwe iPhone back glas positioneren we vervolgens precies in de lege behuizing en lijmen het stevig vast met onze laserapparatuur. Dit gaat opnieuw laagje voor laagje millimeter voor millimeter, zodat er geen lucht of stof in kan komen.

Zo hecht het nieuwe glas perfect en kan er niets meer loskomen. Je iPhone 11 Pro Max is weer als nieuw!

7. Testen & Afronden Reparatie

Als afsluiter testen we uitgebreid de functionaliteit van je gerepareerde iPhone:

 • Werken alle knoppen en de volumeregelaars?
 • Reageert het scherm overal goed op aanrakingen?
 • Functioneren de luidspreker en microfoon nog naar behoren?
 • Is de camerakwaliteit nog steeds scherp en helder?

Ook controleren we het uiterlijk en kijken we of het nieuwe stuk glas mooi gelijk is gemonteerd met de rest van de behuizing.

Ben je 100% tevreden met het eindresultaat? Dan helpen we je om de backup terug te zetten en je iPhone weer persoonlijk in te richten met jouw apps en instellingen.

Heb je na het lezen van deze uitgebreide informatie over het vervangen van een iPhone 11 Pro Max achterglas nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens!

Website:  www.fixnow.be
E-mail:  info@fixnow.be Telefoon:  +32 472 29 15 53

iPhone 11 Pro Max Achterkant Vervangen
 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

U kunt op onze website 24/7 een afspraak inplannen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×