iPhone 11 Pro achterkant vervangen

Inleiding

Heeft u onlangs uw iPhone 11 Pro achterkant glas gebarsten of beschadigd? Wij begrijpen hoe vervelend en kostbaar dit kan zijn.

Een gebroken of beschadigde achterkant glas kan niet alleen lelijk zijn, maar ook de functionaliteit van uw telefoon beïnvloeden. Bovendien kan een gebarsten glas uiteindelijk verslechteren en schade aan de interne onderdelen veroorzaken.

Gelukkig biedt FixNow een snelle, voordelige oplossing met onze iPhone 11 Pro achterkant vervangingsservice. We maken gebruik van een geavanceerde lasertechniek waarmee we het achterpaneel glas kunnen verwijderen en vervangen zonder de behuizing van uw telefoon te openen. Dit helpt interne schade te voorkomen.

Prijs

Afspraak
99
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
99
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Het Laser Achterkant Vervangingsservice Proces

Ons unieke laser achterkant vervangingproces voor de iPhone 11 Pro omvat vier belangrijke stappen.

 

Stap 1: Beoordeling van de Schade

Wanneer u uw iPhone 11 Pro bij ons aflevert voor back glass vervanging, voert een van onze ervaren technici eerst een grondige inspectie uit:

 • We beoordelen de totale conditie en functionaliteit van uw telefoon
 • We bepalen de precieze aard en omvang van de schade aan het achterglas
 • We controleren op andere defecten of slijtageproblemen

 

iPhone 11 Pro

Deze beoordeling duurt ongeveer 10-15 minuten en helpt ons het juiste vervangingsonderdeel en de procedure voor uw specifieke toestel te bepalen. We informeren u ook over eventuele extra reparaties of onderdelen die nodig zijn voordat we doorgaan.

Stap 2: Verwijderen Glas met Laser

Zodra we het back glass hebben geïnspecteerd en u akkoord bent gegaan met de reparatie, gaan we verder met het daadwerkelijk verwijderen van het gebroken glas met behulp van ons laser systeem.

De voordelen van deze techniek zijn:

 • Extreme precisie – de laser kan het glas verwijderen zonder schade aan de behuizing of interne onderdelen
 • Snelle verwijdering – het oude glas is in ongeveer 30 minuten verwijderd
 • Geen demontage nodig – we openen de behuizing van uw telefoon niet

Onze technici zijn extreem voorzichtig tijdens dit proces om er zeker van te zijn dat alleen het achterglas wordt verwijderd zonder enige bijkomende schade.

Belangrijk: Hoewel zeldzaam, bestaat er een kleine kans dat een interne component wordt beschadigd tijdens het verwijderingsproces. We zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen als zich tijdens de service een dergelijk incident voordoet.

Stap 3: Installatie Nieuw Glas

Zodra het oude, gebroken paneelglas volledig is verwijderd, installeren we zorgvuldig een vervangend achterglas op uw iPhone 11 Pro.

We gebruiken een lijm en uithardingstechniek die perfect geschikt is voor uw iPhone om een ​​sterke, permanente verbinding te garanderen tussen het nieuwe glas en het frame. Het correct installeren van het glas duurt ongeveer 45 minuten.

Stap 4: Eindcontrole en Kwaliteitsgaranties

Zodra het vervangende achterglaspaneel is geïnstalleerd, voert de technicus meerdere kwaliteitscontroles uit:

 • Grondige inspectie van de lijmverbinding en afdichting
 • Testen van alle knoppen en poorten
 • Bevestiging dat het scherm en de camera naadloos werken
 • Kras- en barsttesten op het glas

We bieden ook de volgende garanties op al ons werk:

 • 1 jaar garantie op materiaalfouten en onze werkzaamheden

Zodra we hebben geverifieerd dat de vervanging van het achterglas geslaagd is en uw iPhone 11 Pro weer volledig functioneel is, is de service voltooid. De totale tijd bedraagt ​​ongeveer 1,5 uur.

Waarom het Belangrijk is om Vervangen Achterkant Glas van iPhone 11 Pro Bij FixNow

Er zijn een paar belangrijke redenen waarom u uw gebroken of beschadigde iPhone 11 Pro achterpaneel glas moet laten vervangen door onze experts bij FixNow:

iPhone 11 Pro

Snelle Reparatietijd

Ons laser achterkant vervangingproces duurt slechts 1,5 uur. Dit is aanzienlijk sneller dan traditionele reparatiemethoden die uren kunnen duren omdat de behuizing moet worden geopend.

Concurrerende en Voorspelbare Prijzen

Onze iPhone 11 Pro achterkant glas vervanging kost een vaste prijs van €99 – veel goedkoper dan wat Apple of andere reparatiebedrijven zouden aanrekenen.

Minder Risico op Extra Schade

Omdat we geen gereedschap gebruiken om de behuizing van uw telefoon te openen, is er minder kans op onbedoelde schade aan interne onderdelen, zoals de batterij of logica-board.

Kwaliteitsgaranties

U krijgt standaard 1 jaar garantie op materiaalfouten en onze werkzaamheden. Dit geeft u gemoedsrust dat het werk goed gedaan is.

Originele of Nieuwe Kleuropties

We kunnen het nieuwe achterglas leveren in de originele kleur van uw toestel, of u kunt kiezen uit ons assortiment van kleuropties om uw iPhone 11 Pro echt uniek te maken.

Als uw iPhone 11 Pro achterkant glas gebarsten is, biedt FixNow de beste ervaring qua service, waarde en kwaliteit. Boek nu een afspraak en één van onze iPhone-specialisten zal uw achterglas snel vervangen!

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Onze iPhone achterkant glas vervangingsservice heeft al duizenden klanten geholpen net als Karlijn. We staan ​​bekend om onze klantenservice en leveren consequent snelle, betaalbare reparaties van de hoogste kwaliteit.

Als u problemen heeft met een gebroken of gebarsten back glass paneel van uw iPhone 11 Pro, aarzel dan niet om een afspraak te maken bij een van onze erkende reparatiewinkels. Onze technici staan ​​klaar om u te helpen!

iPhone 11 Pro

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Omdat we geavanceerde apparatuur gebruiken kunnen we elk type iPhone repareren – inclusief de allernieuwste modellen zoals de iPhone, iPad en als.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×