iPhone 11
achterkant vervangen

Inleiding

Heeft u onlangs uw iPhone 11 achterkant gebarsten of gebroken? Dan weet u vast hoe vervelend en kostbaar het kan zijn om de volledige telefoon te moeten vervangen vanwege schade aan alleen het glas. Gelukkig biedt FixNow een gespecialiseerde oplossing: het professioneel vervangen van alleen de iPhone 11 achterkant met behulp van geavanceerde lasertechniek.

Deze methode is niet alleen sneller en goedkoper dan volledige vervanging, maar beschermt ook de interne onderdelen van uw iPhone. Doordat we het toestel niet hoeven open te maken, wordt schade aan bijvoorbeeld de lcd-scherm voorkomen. U houdt dus een als nieuw functionerende iPhone, met alleen een nieuwe achterkant!

Prijs

Afspraak
99
  • Reparatie tijd 1:30min
  • Online callender voor afspraak
  • We hebben wacht ruimte
  • Parking voor de deur
  • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
99
  • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
  • Verzending en retour is GRATIS
  • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
  • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
  • Honderden tevreden klanten

Hoe Werkt de iPhone 11 Achterkant Vervangen Service?

Ons professionele team voert de vervanging van de achterkant van uw iPhone 11 in slechts 4 stappen uit:

1. Beoordeling Huidige Glas

Eerst nemen we de tijd om de huidige staat van het gebroken of gebarsten glas grondig te evalueren. We kunnen dan de juiste materialen en technieken preparen voor de vervanging. Ook kijken we naar eventuele andere schade.

2. Verwijderen met Laser Techniek

Met een gespecialiseerde laser verwijderen we voorzichtig de achterkant van de iPhone 11. Deze precisietechniek voorkomt schade aan interne onderdelen, aangezien we het toestel niet open hoeven maken.

3. Installatie van Nieuw Glas

Als de gebroken achterkant succesvol verwijderd is, plaatsen we een nieuw stuk glas. U kunt zelf de gewenste kleur uitkiezen. Onze experts zorgen vervolgens voor een zorgvuldige en vlekkeloze installatie.

iPhone 11

4. Eindcontrole iPhone

Tot slot voeren we nog een uitgebreide kwaliteitscontrole uit, om zeker te zijn van een perfecte reparatie. We testen alle functionaliteiten en inspecteren het nieuwe glas op luchtbellen of andere onvolkomenheden. Bent u 100% tevreden over het eindresultaat? Dan is de klus geklaard!

Met deze gestroomlijnde werkwijze voor achterkant vervanging bent u binnen 90 minuten weer op weg met uw als nieuwe iPhone 11. Onze reviews scoren gemiddeld een 5 op klanttevredenheid, dus u bent bij ons aan het goede adres.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Waarom Kiezen voor FIXNOW voor Uw iPhone Reparatie?

Mocht u twijfelen tussen verschillende aanbieders voor het professioneel vervangen van de gebroken achterkant van uw iPhone 11, dan adviseren we u voor FIXNOW te kiezen. Enkele belangrijke redenen op een rij:

iPhone 11

Ervaren Professionals

Ons team bestaat uit ervaren telefoonreparateurs, die gezamenlijk al duizenden schermen en achterkanten hebben vervangen. Dit is echt specialistisch werk, dus vertrouw het alleen toe aan een vakbekwaam bedrijf.

 

Snelle Reparatietijd

Duurt het u te lang voordat u een afspraak kunt maken? Niet bij FixNow! Onze korte wachttijden en flexibele planning zorgen dat u al binnen 24 uur terecht kunt. De daadwerkelijke vervanging van uw iPhone 11 achterkant duurt slechts 90 minuten.

Concurrerende Prijzen

U wil natuurlijk een scherpe prijs voor het vervangen van uw iPhone glas. Bij FixNow betaalt u slechts €99 voor de iPhone 11 achterkant reparatie – dit is inclusief materiaalkosten en arbeidsloon. We kunnen deze tarieven hanteren door efficiënt te werken met onze lasertechnieken.

Maak Snel Een Afspraak voor iPhone 11 Achterkant Vervangen!

We hopen dat onze gids u alle details heeft verschaft die u nodig heeft om een beslissing te nemen. Heeft u nog vragen over het vervangen van de achterkant van uw iPhone 11? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

Onze technische specialisten staan te popelen om uw gebroken of gebarsten glas te vervangen! We zouden het fantastisch vinden om uw repair partner te mogen zijn.

U kunt direct online een afspraak inplannen via onze website, of bellen naar+32 472 29 15 53. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

iPhone 11

Wij wachten op u in onze service!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×