iPhone 12 Mini achterkant vervangen

Inleiding

Heeft u onlangs schade opgelopen aan het achterste glas van uw iPhone 12 Mini? Of merkt u barsten of breuken op in het glas? Dan is het verstandig om het achterste glas te laten vervangen.

Bij FIXNOW voeren we de iPhone 12 Mini achterkant glas vervanging uit met behulp van een geavanceerde laser techniek. Hierbij wordt het beschadigde glas verwijderd en een nieuw glas geplaatst, zonder dat de behuizing van de iPhone geopend hoeft te worden.

Dit bespaart u kosten op extra reparaties, zoals vervanging van het LCD scherm, aangezien de interne onderdelen onaangetast blijven. Ook blijft uw iPhone volledig waterdicht na de reparatie.

Prijs

Afspraak
150
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
150
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Wanneer Moet de Achterkant Glas Vervangen Worden

Het achterste glas van uw iPhone beschermt de interne onderdelen tegen stof, vuil en vocht. Wanneer dit glas beschadigd raakt, kunnen er op termijn grote problemen ontstaan. Daarom is het belangrijk om tijdig het glas te laten vervangen.

Symptomen van Beschadigd Glas

U kunt zien of het glas van uw iPhone 12 Mini beschadigd is aan:

 • Barsten of scheuren in het glas
 • Scherpe randen of uitstulpingen
 • Splinters die afbrokkelen

Ook als uw iPhone een val heeft gemaakt, is het verstandig het glas te inspecteren op beschadigingen. Kleine barstjes kunnen namelijk uitlopen in grotere scheuren.

iPhone 12 Mini achterkant vervangen

Gevolgen van Beschadigd Glas

Als u het beschadigde glas niet tijdig laat vervangen, kunnen er verschillende problemen ontstaan:

 • Snijwonden aan vingers door scherpe randen
 • Vocht en stof komen binnen, met roest en storingen tot gevolg
 • Interne schade door kortsluiting of corrosie van onderdelen

Uiteindelijk kan een beschadigd glas zelfs leiden tot een defecte iPhone die niet meer te repareren is.

Redenen om Achterkant Glas Tijdig te Vervangen

Enkele belangrijke redenen om het glas van uw iPhone 12 Mini tijdig te laten vervangen:

 • Voorkom verdere schade aan interne onderdelen
 • Verleng de levensduur van uw iPhone
 • Garandeer optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf

Onze technici adviseren om het glas te vervangen zodra u barsten of scheuren opmerkt. Zo voorkomt u onnodige bijkomende schade en kosten.

Het iPhone 12 Mini Achterkant Glas Vervangen Proces

Het vervangen van het achterste glas van uw iPhone 12 Mini gebeurt in een aantal stappen om optimaal resultaat te garanderen:

iPhone 12 Mini achterkant vervangen

Beoordeling

Allereerst wordt de huidige staat van zowel het glas als de behuizing grondig geïnspecteerd. Op basis hiervan wordt bepaald of er bijkomende reparaties nodig zijn.

Ook adviseren we over het beste type vervangend glas, rekening houdende met uw specifieke gebruik en slijtagepatroon. Zo krijgt u een duurzaam eindresultaat.

Laser Techniek

Voor het verwijderen van het oude, gebarsten glas maken we gebruik van geavanceerde laser apparatuur. Deze techniek is uiterst nauwkeurig en vereist geen demontage van interne onderdelen.

Het lasersysteem verwarmt en verwijdert lijmresten, waarna het beschadigde glas in kleine stukjes afvalt. Zo blijft de behuizing van uw iPhone intact.

Plaatsing Nieuw Glas

Als voorbereiding wordt de behuizing gereinigd en oppervlakte beschadigingen worden bijgewerkt. Dan wordt nieuwe lijm aangebracht en het vervangende iPhone glas zorgvuldig geplaatst.

U kunt kiezen uit originele Apple onderdelen in diverse kleuren, of goedkopere alternatieven van hoge kwaliteit. Onze technicus adviseert u graag over de beste optie.

Eindcontrole

Nadat het nieuwe iPhone glas waterdicht is verlijmd, voert onze technicus uitgebreide eindcontroles uit. Alle functionaliteiten en de waterdichtheid van uw toestel worden grondig getest.

Pas als uw iPhone 12 Mini weer als nieuw functioneert, geven we de reparatie vrij. U ontvang 1 jaar garantie op zowel materialen als werkzaamheden.

Waarom Kiezen voor FIXNOW voor iPhone Glas Vervanging

Er zijn goede redenen om voor FIXNOW te kiezen als u het achterste glas van uw iPhone 12 Mini wilt laten vervangen:

Ervaren Technici

Onze telefoon reparatie specialisten hebben jaren ervaring met het vervangen van iPhone glas. Ze gebruiken moderne apparatuur en de nieuwste technieken voor optimale resultaten. U kunt vertrouwen op vakmanschap!

Snelle Reparatietijd

Doordat we de moderne lasermethode gebruiken, kunnen we het glas zeer efficiënt vervangen zonder demontage van uw iPhone. De totale reparatietijd bedraagt slechts 1,5 uur. U hoeft dus niet lang zonder telefoon.

iPhone 12 Mini achterkant vervangen

Concurrerende Prijzen

Voor €150 vervangen we het iPhone 12 Mini achterglas inclusief materialen, arbeid en garantie. Dat is een zeer scherpe prijs voor deze gespecialiseerde reparatie. We bieden premium service tegen budget vriendelijke tarieven.

iPhone ModelReparatie Tarief
iPhone 12 Mini€150
iPhone 12 / 12 Pro€150
iPhone 12 Pro Max€170

Goede Klantenservice

We begrijpen hoe belangrijk uw smartphone is. Daarom staan we met goede service en advies voor u klaar. Ook na de reparatie kunt u met vragen bij ons terecht. We hopen u lang als tevreden klant te mogen verwelkomen!

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

We staan voor u klaar!

Heeft u na het lezen van deze uitgebreide informatie nog vragen over onze iPhone 12 Mini achterkant glas vervanging service? 

 +32 472 29 15 53
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×