iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen

Inleiding

Heeft u onlangs uw iPhone 12 Pro Max laten vallen, waardoor het achterste glas is gebarsten of gebroken? Of heeft u al langer een beschadigde achterkant die u wilt laten repareren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden professionele en hoogwaardige reparatieservice voor het vervangen van gebroken of gebarsten achterglas van de iPhone 12 Pro Max. Ons gepatenteerde laserverwijderingssysteem maakt het mogelijk om het achterglas te verwijderen zonder de behuizing te openen, waardoor interne schade wordt voorkomen.

Prijs

Afspraak
170
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
170
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Voordelen van iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen bij ons

Er zijn verschillende voordelen van het laten uitvoeren van de reparatie bij ons:

 • Snelle reparatietijd – Doorgaans hebben wij de reparatie binnen 1,5 uur afgerond. U hoeft dus niet lang zonder uw iPhone.
 • Speciale lasertechniek – Ons gepatenteerde lasersysteem verwijderd het gebroken glas zonder de behuizing te openen. Zo blijven alle interne onderdelen, zoals het LCD-scherm, beschermd tegen schade.
iPhone 12 Pro Max Achterkant Vervangen
 • Diverse kleuropties – U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de vervanging van het glas: zilver, goud, grafiet of blauw. Zo kunt u de stijl van uw iPhone aanpassen.
 • 1 jaar garantie op materiaalfouten en werkzaamheden.

Het iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen proces

Ons professionele reparatieproces voor het vervangen van gebroken achterglas van de iPhone 12 Pro Max bestaat uit verschillende stappen:

iPhone 12 Pro Max Achterkant Vervangen

Beoordeling van de schade

Allereerst beoordelen onze technicians de mate van schade aan de achterzijde van uw iPhone. Hierbij wordt met name gecontroleerd:

 • Hoe groot en diep de barsten zijn
 • Of er scherven loszitten
 • Of de schade verder strekt dan alleen het glas

Aan de hand van deze beoordeling wordt vastgesteld of het glas vervangen kan worden middels onze speciale lasertechniek.

Lasertechniek voor verwijdering gebroken glas

Met ons gepatenteerde lasersysteem ‘verdampen’ we het gebroken glas langzaam laag voor laag, zonder ook maar één schroef te verwijderen of de behuizing te openen. Het voordeel is dat alle interne onderdelen, zoals accu, camera en scherm beschermd blijven.

De laser straalt zeer nauwkeurig en gereguleerd, waardoor alleen het glas wordt verwijderd – en geen schade optreedt aan bijvoorbeeld de cameralenzen of het aluminium frame.

Plaatsen van nieuw glas

Zodra al het gebroken glas volledig is verwijderd, plaatsen we een gloednieuw vervangend achterglas in de gekozen kleur. Ons voorraadsysteem biedt altijd glas van uitstekende kwaliteit van gerenommeerde merken om uit te kiezen.

Tijdens het plaatsen van het nieuwe iPhone 12 Pro Max achterglas passen we uiterste voorzichtigheid toe. Het glas wordt langzaam en gelijkmatig in de behuizing gedrukt om luchtbellen te voorkomen.

Testen en eindcontrole

Als laatste fase voeren we diverse kwaliteitscontroles uit om een perfecte reparatie te garanderen:

 • Alle functies van de iPhone worden getest
 • Het nieuw geplaatste glas wordt gecontroleerd op luchtbellen en oneffenheden
 • De waterdichtheid wordt gecheckt conform IP68 classificatie

Pas als de iPhone 12 Pro Max weer als nieuw functioneert en er geen problemen worden gevonden, geven we deze vrij voor gebruik. 

iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen – Maak een afspraak

Heeft u na het lezen van deze uitgebreide informatie over onze reparatieservice nog vragen? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor het vervangen van de achterkant van uw iPhone 12 Pro Max? Neem dan contact op via:

Website:  www.fixnow.be
E-mail:  info@fixnow.be Telefoon:  +32 472 29 15 53

iPhone 12 Pro Max Achterkant Vervangen
 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

U kunt op onze website 24/7 een afspraak inplannen.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×