iPhone 13 Mini achterkant vervangen

Inleiding

De achterkant van de iPhone 13 Mini is gemaakt van glas en daardoor kwetsbaar voor schade als het apparaat valt. Barsten, scheuren of breuken in het achterglas kunnen irritant zijn en de functionaliteit van je telefoon beïnvloeden. iPhone 13 Mini achterkant vervangen is de beste optie om schade te repareren en problemen in de toekomst te voorkomen.

Bij Fixnow gebruiken we een gespecialiseerde laser techniek voor iPhone 13 Mini achterkant reparaties. Dit stelt ons in staat om alleen het kapotte glas te vervangen, zonder de behuizing van de telefoon te openen. Op deze manier wordt schade aan interne onderdelen voorkomen en hoef je geen extra kosten te betalen voor reparatie van bijvoorbeeld het LCD-scherm.

De reparatie is snel uitgevoerd – binnen anderhalf uur brengen onze experts nieuw glas aan dat perfect past bij jouw apparaat. Je kunt het glas zelfs in een andere kleur laten plaatsen voor een unieke look. Na de reparatie kan je iPhone 13 Mini weer jaren mee.

Prijs

Afspraak
160
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
160
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het verstandig is om het gebarsten of gebroken achterglas van je iPhone 13 Mini te laten vervangen:

 • Als het glas aan de achterkant van je iPhone 13 mini gebarsten of gebroken is, bestaat er een grote kans dat het scherm of andere interne onderdelen ook beschadigd raken. Vooral als je de telefoon blijft gebruiken met het gebarsten glas, kunnen er bijvoorbeeld krassen op het scherm ontstaan. Het laten vervangen van alleen het achterglas voorkomt dus onnodige extra schade.
iPhone 13 Mini achterkant vervangen
 • Bij een gebarsten of gebroken achterglas kunnen bepaalde functies van je iPhone 13 mini negatief worden beïnvloed. Zo kan een barst over de cameralens zorgen voor verminderde fotokwaliteit. Ook draadloos opladen functioneert vaak niet meer na glasbreuk. Het vervangen van het glas herstelt de volledige functionaliteit.
 • Een gebarsten glas ziet er natuurlijk niet mooi uit en past niet bij de stijlvolle uitstraling van je iPhone. Door het achterglas te vervangen krijgt jouw 13 mini weer de originele en gave look die je gewend bent. Bovendien kun je met een nieuw gekleurd glas zelfs een eigen twist geven!
 • Een gebroken achterglas doet flink afbreuk aan de waarde van je iPhone 13 mini, zowel bij doorverkoop als bij inruil. Vervanging van alleen het glas is veel voordeliger dan het kopen van een compleet nieuwe telefoon. Zo behoud je de waarde van je huidige toestel.

Kortom, iPhone 13 mini achterglas vervangen voorkomt verdere schade, zorgt dat alle functionaliteiten blijven werken, herstelt de originele look en zorgt dat je telefoon zijn waarde behoudt. Onze reparatieservice biedt de oplossing!

 

Voordelen van achterkant vervangen:

iPhone 13 Mini achterkant vervangen
 • Voorkomt verdere schade aan interne onderdelen
 • Geen kosten voor extra reparaties als scherm/batterij
 • Snelle reparatie – klaar binnen 1,5 uur
 • Originele functionaliteit behouden
 • Keuze uit verschillende kleuren glas
 • Kosten liggen ruim onder volledige vervanging van je telefoon

Onze Reparatie Service

Fixnow biedt professionele iPhone 13 Mini achterkant vervangen reparaties met de volgende specificaties:

 • Reparatietijd: 1,5 uur
 • Prijs: €160
 • Service garantie: 1 jaar op onze reparaties (mechanische schade en waterschade uitgesloten)

We ondersteunen alle modellen:

 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13 Mini 5G

Na de reparatie is je iPhone 13 Mini weer als nieuw met het door jou gekozen kleur glas. Zo geef je jouw telefoon een persoonlijke twist!

Het Reparatieproces

Ons gespecialiseerde team voert de iPhone 13 Mini achterkant vervangen reparatie uit in vier professionele stappen:

Beoordeling

Allereerst inspecteren we de achterkant van jouw iPhone 13 Mini. We bepalen de schade aan het glas en of er misschien ook krassen of barsten bij de aluminium behuizing zitten. Vervolgens overleggen we met jou de mogelijkheden voor reparatie met onze laser techniek.

Laser Techniek

Voor het daadwerkelijk verwijderen van het kapotte glas maken we gebruik van ons high-tech laser apparaat. Het beschadigde glas wordt met chirurgische precisie losgemaakt van de behuizing van je telefoon zonder ook maar iets anders aan te raken. Zo blijven alle interne onderdelen intact.

iPhone 13 Mini achterkant vervangen

Vervanging

Als het oude glas volledig is losgekoppeld, brengen onze experts handmatig een gloednieuwe glas plaat aan die perfect past op de iPhone 13 Mini. Tijdens een kort droogproces hecht het nieuwe glas vast aan de lijmresten van het oude glas. Jouw gekozen kleur glas geeft een mooie nieuwe look!

Eindcontrole

Tot slot voeren we een uitgebreide kwaliteitscontrole uit. We testen alle functionaliteiten van jouw iPhone 13 Mini om er zeker van te zijn dat het apparaat weer als nieuw is. We controleren op mogelijke luchtbelletjes en of het nieuwe glas gelijkmatig is uitgelijnd met de behuizing voordat we de reparatie afronden.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze reparatiewerkplaats!

Heeft u na het lezen van deze uitgebreide informatie nog andere vragen over iPhone 13 Mini achterkant vervangen?

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×