iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen

Inleiding

Bent u op zoek naar een iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen service? U bent op de juiste plaats. Wij bieden een professionele en voordelige reparatieservice voor het vervangen van gebarsten of gebroken achterglas van uw iPhone 13 Pro Max.

Prijs

Afspraak
160
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
160
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Wanneer iPhone 13 Pro Max Achterglas Vervangen?

Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende situaties waarin het raadzaam is om het achterglas van uw iPhone 13 Pro Max te laten vervangen:

 • Het glas is gebarsten of gebroken Wanneer het achterglas van uw iPhone barsten of breuken vertoont is het verstandig om het te laten vervangen. Scherven glas kunnen namelijk uw vingers verwonden en bovendien kan door gebarsten glas vuil en vocht in uw telefoon komen, wat tot verdere schade kan leiden.
iPhone 13 Pro Max Achterkant Vervangen
 • Het glas zit los of rammelt Als u merkt dat het achterglas van uw telefoon loszit of rammelt wanneer u deze optilt, dan is het raadzaam om tijdig het glas vast te laten zetten of te vervangen. Anders zou het glas er helemaal uit kunnen vallen, met alle gevolgen van dien.
 • U wilt een andere kleur achterglas Een reden om het iPhone achterglas te vervangen is puur esthetisch van aard. Wilt u een gouden, zilveren, roze of blauwe achterkant in plaats van de standaard kleur? Onze experts kunnen dit voor u regelen. Zo geeft u uw telefoon in één moeite een moderne make-over.

 • Extra bescherming na een val Is uw iPhone ongelukkigerwijs gevallen en heeft het achterglas (of schermglas voorkant) de klap opgevangen? Dan is uw toestel extra kwetsbaar geworden voor verdere schade bij een volgende val. Het is in zo’n geval verstandig beide glassoorten preventief te laten vervangen.

Zoals u ziet zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij onze iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen service de beste oplossing biedt! 

Onze gekwalificeerde technici maken gebruik van een geavanceerde laser techniek om het achterglas te verwijderen en te vervangen zonder dat de behuizing van uw telefoon geopend hoeft te worden. Dit beschermt de interne onderdelen en voorkomt extra schade die tot extra reparaties kan leiden, zoals het vervangen van het LCD-scherm.

iPhone 14 Pro Max achterkant vervangen

De voordelen van onze unieke laser methode zijn:

 • Geen demontage nodig: We openen de behuizing van uw iPhone niet, dus alle interne onderdelen blijven beschermd
 • Snelle reparatie: Het verwijderen van het oude glas en installeren van het nieuwe glas duurt ongeveer 1,5 uur
 • Geen extra schade: Onze laser techniek is zeer nauwkeurig en veroorzaakt geen schade aan andere onderdelen
 • Oorspronkelijke functionaliteit: Na de reparatie werkt uw iPhone weer als nieuw

Onze Reparatieservice

Ons gestroomlijnde proces en gespecialiseerde technici garanderen u de beste service en resultaten bij het vervangen van uw iPhone 13 Pro Max achterglas.

Beoordeling

Alles begint met een grondige inspectie van de huidige staat van het achterglas van uw iPhone. We controleren op barsten, breuken, loszittende scherven en andere schade. Onze technicus zal u informeer over de bevindingen en u advies geven over de beste opties voor reparatie.

Laser Techniek

We gebruiken geavanceerde laser apparatuur en technieken die speciaal ontworpen zijn voor het verwijderen en vervangen van smartphoneschermen en glas. De laser kan zeer nauwkeurig en gecontroleerd het gebroken glas van uw iPhone 13 Pro Max losmaken, zonder schade aan de interne onderdelen.

Dit is een unieke service die wij als een van de weinige reparatiebedrijven kunnen aanbieden en het bespaart u kosten van een volledige vervanging van bijvoorbeeld het LCD-scherm.

Vervanging

Zodra het oude, gebroken achterglas verwijderd is met onze laser techniek, zal de technicus een nieuw stuk glas op precieze wijze installeren.

We bieden glas in diverse kleuropties, dus u kunt kiezen uit:iPhone 13 Pro Max Achterkant Vervangen

 • Originele kleur
 • Zilver
 • Goud
 • Blauw

U kunt dus voor een geheel nieuwe look van uw iPhone 13 Pro Max gaan als u dat wilt!

Onze technici hebben jarenlange ervaring met het vakkundig installeren van vervangende onderdelen en zorgen ervoor dat het nieuwe glass volledig intact en veilig geplaatst wordt. U zult het verschil niet merken ten opzichte van een nieuwe iPhone van de fabriek.

Eindcontrole

Voordat we uw iPhone teruggeven nadat de reparatie afgerond is, voeren we uitgebreide kwaliteitscontroles uit om er zeker van te zijn dat de achterkant vervanging succesvol uitgevoerd is. Alle functionaliteiten, zoals camera en sensoren, worden getest.

We controleren op:

 • Juiste uitlijning en fixatie van het glas
 • Face Id werkt
 • Cameralenzen functioneren naar behoren
 • Geen zichtbare luchtbellen of stofjes
 • Opladen en batterij niveau indicator werken

Uiteraard krijgt u telefoon volledig gereinigd retour.

Als alles in orde is bevonden, geven we met trots uw als nieuwe iPhone 13 Pro Max aan u terug. We wensen u veel plezier met uw gerepareerde telefoon!

Waarom voor ons kiezen?

Er zijn misschien andere aanbieders van iPhone reparaties bij u in de buurt, maar wij bieden u de beste prijs-kwaliteit verhouding én service garantie.

Enkele belangrijke redenen om voor Fixnow te kiezen voor uw iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen:

Ervaren professionals: Onze vaste staf van elektronica reparatie experts heeft jaren ervaring
Originele Apple onderdelen: We gebruiken uitsluitend 100% originele, hoogwaardige Apple componenten voor iedere reparatie. Uw telefoon blijft als nieuw!
Geen extra schade: Onze geavanceerde laser techniek voorkomt onnodige schade bij het vervangen van glas of andere onderdelen. Andere aanbieders moeten de telefoon helemaal uit elkaar halen, wat tot extra defecten kan leiden.

iPhone 13 Pro Max Achterkant Vervangen

Snelle reparatie: Ons efficiënte proces en digitale afsprakensysteem zorgen ervoor dat u binnen 60 minuten aan de beurt bent. We streven ernaar de reparatie dezelfde dag nog af te ronden.
Service garantie: Wij bieden een service garantie van 1 jaar maar deze dekt geen mechanische schade of waterschade.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Kijk ook op onze website voor meer informatie en volg ons op Instagram voor de laatste updates en aanbiedingen!

Ons professionele team staat voor u klaar!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×