iPhone 13 Pro achterkant vervangen

Inleiding

De iPhone 13 Pro modellen zijn de nieuwste en beste iPhones van Apple. Ze beschikken over geavanceerde functies zoals een snellere ProMotion display, uitstekende camerasystemen met nieuwe fotografische stijlen, en de krachtige A15 Bionic chip.

Helaas kan het glas op de achterkant van deze iPhones nog steeds barsten of breken als het apparaat valt of een klap krijgt op een hard oppervlak. Wanneer er barsten en scheuren in het glas van de achterzijde zitten, ziet uw iPhone 13 Pro of 13 Pro Max model er niet meer zo mooi uit.

Daarom biedt Fixnow een uitgebreide service voor iPhone 13 Pro achterkant vervangen met onze geavanceerde laser techniek. Binnen anderhalf uur vervangen wij het gebroken of gebarsten glas door een volledig nieuw exemplaar. Hierbij hoeven wij de behuizing van uw iPhone niet open te maken waardoor interne schade wordt voorkomen.

Prijs

Afspraak
160
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
160
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Ter vergelijking: Apple rekent minimaal €281,- voor vervanging van alleen al het glas. Bij schade aan andere interne onderdelen als gevolg van het openen van de behuizing komen daar nog eens honderden Euro’s extra kosten bij.

Redenen waarom Achterkant barst of breekt

Voordat we de details van de reparatie service bespreken is het goed om te begrijpen waarom het glas op de achterkant van de iPhone 13 Pro modellen gevoelig is voor schade.

De belangrijkste redenen zijn:

 • Vallen op een hard oppervlak – Wanneer je iPhone 13 Pro op stenen, beton of andere harde grond valt is de kans groot dat het glas barst of zelfs in kleinere stukjes breekt. Ook al heeft het glas van de iPhone 13 Pro een sterke beschermende ceramic coating, bij een grote klap houd dit niet altijd stand.

iPhone 13 Pro achterkant vervangen
 • In aanraking komen met scherpe objecten – Sleutels, munten en andere scherpe voorwerpen in je broekzak kunnen het glas op de achterzijde bekrassen of zelfs penetreren waardoor barsten ontstaan.

 • Overmatige druk op de behuizing – Wanneer er teveel druk komt te staan op de aluminium randen aan de achterkant, bijvoorbeeld doordat de iPhone klem komt te zitten tussen andere objecten, kan dat het glas doen barsten.

Zodra je barsten, sterretjes of zelfs kleine gatjes in het iPhone glas opmerkt is het verstandig om het te laten vervangen zodat verdere schade en mogelijk interne problemen worden voorkomen.

Stap voor Stap Proces iPhone Glas Vervangen

Nu de werking van de laser service uitgelegd is geven we hieronder een compleet overzicht van het proces dat wij doorlopen als jij je iPhone 13 Pro achterkant bij Fixnow laat vervangen:

iPhone 13 Pro achterkant vervangen
 • Maak een afspraak op onze website of bel ons om een tijdstip in te plannen
 • Bezoek op de gewenste dag en tijd onze Fixnow store
 • Overhandig de iPhone 13 Pro aan een van onze professionals
 • Vul samen het schadeformulier in met alle details (kleur keuze etc.)
 • De iPhone wordt nu gefixed in de lijm en onder de laser geplaatst
 • Stap voor stap wordt middels laser techniek het glas volledig verwijderd
 • Het nieuwe iPhone 13 Pro glas wordt geplakt en uitgelijnd
 • Na uitharden volgt een uitgebreide kwaliteitscontrole
 • Je ontvangt de gerepareerde iPhone 13 Pro weer terug
 • Geniet weer van je iPhone met als nieuwe achterkant!

De gehele service, inclusief het intake gesprek en de kwaliteitscontroles achteraf duurt gemiddeld anderhalf uur. Daarna kun je gerust weer jaren vooruit met je als nieuwe iPhone 13 Pro!

Onze monteurs informeren je tijdens het proces continu over de voortgang en vragen steeds akkoord voor de volgende stap. Heb je nog wensen of voorkeuren wat betreft de reparatie? Dan horen wij dat uiteraard graag!

Waarom Fixnow Kiezen voor Reparatie?

Er zijn een paar belangrijke redenen om voor Fixnow te kiezen als je iPhone 13 Pro achterkant glas moet laten vervangen:

Onze laser techniek is nauwkeurig en schadevrij

We gebruiken een state-of-the-art laser apparaat dat met uiterste precisie het oude, gebarsten glas verwijdert. Omdat we niet de gehele behuizing hoeven los te maken, blijven alle interne onderdelen intact. Er is geen risico op schade aan bijvoorbeeld de batterij, sensoren of camerasystemen.

Snelle reparatie binnen 1,5 uur geregeld

Ons ervaren reparatieteam kan de iPhone 13 Pro achterkant binnen anderhalf uur vervangen met onze unieke laser service. Je hoeft dus niet lang zonder telefoon zitten. We werken op afspraak zodat je geen onnodig lange wachttijden hebt.

iPhone 13 Pro achterkant vervangen
Uitgebreid aanbod van kleuren en custom opties

Naast de standaard zwarte en witte uitvoeringen voor de nieuwe achterkant bieden we ook speciale kleuren zoals blauw, rood, goud, roze en groen. Heb je een heel specifieke kleur voor ogen? Onze custom afdeling kan vrijwel elke gewenste kleur matchen op basis van een voorbeeld.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende
Kortom, Fixnow biedt met de iPhone 13 Pro achterkant vervangen service een snelle, goedkope reparatie door ervaren professionals met moderne apparatuur. We gaan uiterst zorgvuldig te werk waardoor de originele functionaliteit volledig behouden blijft.
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×