iPhone 14 Plus achterkant vervangen

Inleiding

Heb je een gebarsten of beschadigd achterkant glas op je iPhone 14 Plus? Onze specialisten kunnen dit professioneel vervangen met onze geavanceerde laser techniek, zonder het openen van de behuizing. Dit beschermt de interne onderdelen van je telefoon. We gebruiken kwaliteits glas in elke gewenste kleur voor een perfecte pasvorm en afwerking.

Prijs

Afspraak
110
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
110
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Waarom iPhone 14 Plus Achterkant Glas Vervangen?

Als het achterglas van je iPhone 14 Plus gebarsten of beschadigd is, zijn er een paar belangrijke redenen om het te laten vervangen:

Bescherming van Interne Onderdelen

Een gebarsten achterglas biedt geen bescherming meer tegen stof, vuil en vocht. Dit kan er voor zorgen dat gevoelige interne onderdelen zoals de batterij, camera en processors blootgesteld worden. Dit vergroot het risico op storingen en permanente schade aan je iPhone.

iPhone 14 Plus achterkant vervangen

Voorkom Verdere Schade

Ook als het barstje nog klein lijkt, is de structuur van het glas verzwakt. Normaal gebruik kan er voor zorgen dat het barstje groter wordt en verdere schade ontstaat. Het is daarom belangrijk om gebarsten glas direct te laten vervangen.

Perfect Afwerking

Een nieuw achterglas geeft je iPhone 14 Plus weer een strak en gestroomlijnd uiterlijk. Het oogt als nieuw, zonder irriterende barstjes of beschadigingen. Je kan je telefoon weer met trots gebruiken en laten zien.

Onze iPhone 14 Plus Achterkant Glas Vervanging Service

In onze winkels beschikken we over de juiste apparatuur, materialen en expertise voor iPhone 14 Plus achterglas vervangingen. Wat kun je verwachten?

iPhone 14 Plus achterkant vervangen
 • Ervaren Technici: Onze gespecialiseerde technici hebben al duizenden iPhone reparaties uitgevoerd.
 • Geavanceerde Laser Techniek: We maken gebruik van een speciaal laser apparaat om het oude glas te verwijderen zonder het openen van de behuizing. Dit beschermt alle kwetsbare interne onderdelen.
 • Installatie Kwaliteitsglas: We gebruiken glas van de hoogste kwaliteit voor een perfecte pasvorm. Leverbaar in diverse kleuren.
 • Reparatietijd 90 Minuten: De reparatie duurt ongeveer anderhalf uur. Je krijgt een seintje wanneer je iPhone weer klaar is.
 • Concurrerende prijs: De kosten voor de reparatie bedragen €110. Dit is erg competitief en een fractie van de kosten voor vervanging van de hele telefoon.
iPhone 14 Plus Achter Glas VervangenDetails
ServiceVervanging van gebarsten of beschadigd achterglas
TechniekLaser techniek om glas te verwijderen
Reparatietijd90 minuten
GarantieWij bieden een servicegarantie van 1 jaar, maar deze dekt geen mechanische schade of waterschade
Kosten€110

Stap voor Stap: Hoe Wij iPhone 14 Plus Achterglas Vervangen

Ons achterglas vervangingsproces beschermt de interne componenten van je iPhone 14 Plus maximaal. Hier is hoe we dat doen:

1. Inspectie & Diagnose

Allereerst nemen we je iPhone grondig op waarbij we kijken of er andere defecten of schade zijn, naast het achterglas. Ook bekijken we welk type glas nodig is.

2. Verwijderen Oud Glas Met Laser

We plaatsen je iPhone in ons laser apparaat. Deze geavanceerde laser ‘snijdt’ rondom het oude, gebarsten glas zonder de behuizing te openen. Het oude glas wordt volledig en veilig verwijderd.

iPhone 14 Plus achterkant vervangen

3. Voorbereiden Nieuw Glas

We bereiden het nieuwe achterglas voor dat we gaan installeren door de juiste maat en type te selecteren. Het glas is leverbaar in verschillende kleuren, dus je kunt kiezen wat het beste past.

4. Installeren Nieuw Glas

Het nieuwe glaspaneel wordt uiterst nauwkeurig en voorzichtig in je iPhone geplaatst met gespecialiseerd gereedschap. We zorgen dat alles strak aansluit en goed lijmt.

5. Afrondende Checks & Testen

Nadat het nieuwe iPhone 14 Plus achterglas geplaatst is, voeren we uitgebreide kwaliteitscontroles en testen uit. Alle functionaliteiten en knoppen worden gecontroleerd. Pas als alles perfect werkt geven we je iPhone aan je retour.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Maak vandaag nog een afspraak of breng gewoon langs onze winkel! Ons team staat klaar om het achterglas van jouw iPhone 14 Plus vakkundig te vervangen. Op onze website vindt u ook aanvullende informatie over het repareren van het scherm en andere onderdelen van uw iPhone.

We werken uitsluitend met de beste kwaliteit originele Apple onderdelen voor een perfecte fit en afwerking.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×