iPhone 14 Pro Max achterkant vervangen

Inleiding

Het achterglas van uw iPhone 14 Pro Max gebarsten of gebroken? Dan is het tijd om het te laten vervangen!

Wij bieden een professionele service voor het vervangen van het achterglas van iPhone 14 Pro Max toestellen. Onze ervaren technici gebruiken een speciale laser techniek waarbij het gebroken glas verwijderd wordt zonder dat de behuizing geopend hoeft te worden. Dit beschermt alle kwetsbare interne onderdelen van uw telefoon.

Prijs

Afspraak
180
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
180
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Wanneer iPhone 14 Pro Max Achterglas Vervangen?

Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen om het achterglas van uw iPhone 14 Pro Max te laten vervangen:

 • Gebarsten of gebroken glas: Zelfs een klein barstje kan uitlopen tot een grote, ontsierende breuk. Laat het glas vervangen voordat dit gebeurt.

 • Loskomend glas: Soms laat de lijm los waarmee het achterglas vastzit aan de behuizing. Dit is een teken dat het glas op korte termijn helemaal los kan laten.

iPhone 14 Pro Max achterkant vervangen
 • Draadloos opladen functioneert niet: Als het achterglas loslaat kan uw iPhone 14 Pro Max niet goed draadloos opladen. Dit moet direct verholpen worden.

Laat uw iPhone 14 Pro Max achterglas zo snel mogelijk vervangen bij bovenstaande klachten, om verdere schade te voorkomen. Onze technici helpen u graag verder.

Het iPhone 14 Pro Max Achterglas Vervangen Proces

Ons proces voor het vervangen van het iPhone 14 Pro Max achterglas bestaat uit vier stappen:

iPhone 14 Pro Max achterkant vervangen

Beoordeling

Allereerst voert onze technicus een grondige inspectie uit:

 • Is er nog meer schade dan alleen het achterglas?
 • Functioneren alle onderdelen van de telefoon nog (scherm, camera, knoppen etc)?

Pas na deze beoordeling gaan we daadwerkelijk het glas vervangen. Zo voorkomen we dat er tijdens de reparatie onverwachte problemen ontstaan.

Laser Techniek

Voor het verwijderen van het gebroken achterglas maken we gebruik van geavanceerde apparatuur met een precisielaser. Hiermee halen we het glas er in enkele minuten tijd af, zonder de behuizing van de iPhone te hoeven openen. Zo blijven alle kwetsbare interne onderdelen intact en voorkomen we extra schade.

Deze revolutionaire techniek wordt nog maar door weinig reparatie services aangeboden vanwege de hoge kosten van de benodigde laserapparatuur.

Vervanging

Zodra het oude, gebroken glas verwijderd is, plaatsen we een gloednieuw glas in de door u gewenste kleur. We gebruiken hiervoor originele Apple onderdelen, dus de kwaliteit en pasvorm zijn uitstekend. Onze technicus lijmt het nieuwe achterglas zorgvuldig op zijn plek met de speciale lijm en sealant.

U kunt kiezen uit de volgende kleuren:

 • Spacezwart
 • Zilver
 • Goud
 • Dieprood

Eindcontrole

Na het plaatsen van het nieuwe iPhone 14 Pro Max achterglas voert onze technicus uitgebreide kwaliteitscontroles uit:

 • Werken alle knoppen en functionaliteiten zoals het hoort
 • Is de waterdichtheid van de behuizing intact
 • Is het glas goed verlijmd en recht geplaatst

Daarnaast reinigen we uw smartphone grondig en polijsten het glas voor een fraaie, spiegelglanzende afwerking. U ontvangt uw iPhone 14 weer zo goed als nieuw!

Waarom Kiezen voor Onze iPhone 14 Pro Max Achterglas Vervang Service?

Er zijn legio redenen om voor onze service te kiezen:

Ervaren Technici

Onze telefoonreparateurs hebben jaren ervaring en voeren dagelijks tientallen iPhone glasvervangingen uit. Ze weten perfect hoe ze voorzichtig te werk moeten gaan.

Originele Apple Onderdelen

We gebruiken uitsluitend originele, hoge kwaliteit glas van Apple. Zo bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en afwerking.

iPhone 14 Pro Max achterkant vervangen

Snelle Reparatietijd

U kunt meestal direct terecht en de reparatie duurt slechts 1,5 uur. Veel sneller dan de lange wachttijden en hoge transportkosten bij Apple zelf!

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Kortom: voor een razendsnelle reparatie van uw iPhone 14 Pro Max achterglas tegen een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres!

Laat onze ervaren technici uw kostbare smartphone weer als nieuw maken. Maak direct een afspraak of bel naar het nummer: 0472 29 15 53

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×