iPhone 14 Pro achterkant vervangen

Inleiding

De achterkant van de iPhone 14 Pro bestaat uit glas. Hoewel dit er mooi en premium uitziet, is het ook gevoelig voor barsten en scheuren als je je telefoon laat vallen.

Bij Fixnow bieden wij een gespecialiseerde service voor het vervangen van gebroken of beschadigd glas aan de achterzijde van de iPhone 14 Pro. Onze technici maken gebruik van een geavanceerde lasertechniek waarbij het glas zeer nauwkeurig kan worden verwijderd en vervangen, zonder dat de behuizing van de telefoon hoeft te worden geopend.

Prijs

Afspraak
180
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
180
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Wanneer iPhone 14 Pro Achterglas Vervanging Nodig?

Het is verstandig om het achterglas van je iPhone 14 Pro te laten vervangen als je barsten, scheuren of deuken in het glas opmerkt. Ook wanneer het glas gedeeltelijk loslaat van de behuizing is het raadzaam om het te laten repareren.

Specifieke signalen dat het tijd is voor een nieuw achterglas:

 • Er zitten barsten of scheuren in het glas. Deze kunnen uitbreiden bij een volgende val waardoor het hele glas breekt.
 • Het glas vertoont sterke deuken op plekken waar de telefoon is gevallen. Ondanks dat het glas nog heel is, kan door deuken alsnog glasbreuk ontstaan bij normaal gebruik of een volgende val.
 •  
iPhone 14 Pro achterkant vervangen
 • Je ziet dat aan de zijkant randjes van het glas zijn losgekomen. Als dit niet wordt gerepareerd kan vocht en vuil naar binnen komen, met mogelijke schade aan interne onderdelen als gevolg.
 • Het gebroken of beschadigde glas hindert het dagelijks gebruik en bedienen van de iPhone. Bijvoorbeeld doordat het glas scherpe randjes heeft of je vingers pijn doet bij het vasthouden.
 •  

Onze diagnose bepaalt uiteraard precies of vervanging van het achterglas noodzakelijk is voor jouw iPhone. Maak daarom bij twijfel een afspraak zodat we de staat van het glas en de telefoon zelf kunnen inspecteren.

Onze Werkwijze voor het iPhone 14 Pro Achter Glas Vervangen

Wanneer je de reparatieservice voor het vervangen van het achterste glas van de iPhone 14 Pro bij ons boekt, doorlopen we een aantal vaste stappen om er zeker van te zijn dat je telefoon weer als nieuw werkt wanneer je hem ophaalt.

iPhone 14 Pro achterkant vervangen

Beoordeling & Diagnose

Als eerste inspecteren onze technici de achterkant van je iPhone 14 Pro om de schade in kaart te brengen. Hierbij wordt gekeken naar:

 • Het type schade (barst, scheur, deuk, etc)
 • De locatie en grootte van de schade
 • Of er schade is aan andere onderdelen zoals de behuizing
 • Of onze lasertechniek geschikt is für de reparatie

 

Aan de hand van deze bevindingen kunnen we vaststellen of we het glas aan de achterzijde van je iPhone 14 Pro kunnen vervangen. Ook adviseren we je als er aanvullende reparaties nodig zijn.

Voorbeelden van schade die wij kunnen repareren:iPhone 14 Pro achterkant vervangen

 • Gebarsten of gebroken glas
 • Glas dat loszit of gedeeltelijk is losgekomen
 • Deuken of krassen in het glas

Schade die aanvullende reparatie vereist:

 • Scheuren of schade aan de behuizing
 • Defect OLED-scherm
 • Interne schade aan componenten zoals de batterij

Lasertechniek iPhone 14 Pro Achter Glas Verwijderen

Als de diagnose uitwijst dat onze laserservice geschikt is, gaan onze ervaren technici aan de slag met het verwijderen van het gebroken glas. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een robotarm met een gemonteerde laser.

De laser freest met extreem hoge precisie het gebroken glas eruit, zonder de metalen behuizing van de iPhone te raken. Omdat er niet in de behuizing wordt gesneden, blijven alle interne componenten intact en wordt kostbare aanvullende schade voorkomen.

Het verwijderen van het glas duurt ongeveer 30-45 minuten voor een ervaren technicus.

Nieuw Glas Plaatsen iPhone 14 Pro

Nadat het gebroken glas zorgvuldig is verwijderd, wordt een nieuw stuk glas geplaatst aan de achterzijde van je iPhone 14 Pro. We gebruiken hiervoor originele Apple onderdelen voor een perfecte pasvorm.

Je kunt het nieuwe glas zelf uitzoeken in diverse kleuropties, zodat het design van je telefoon weer als nieuw is. Onze technici plaatsen het nauwkeurig met de hand en lijmen het stevig vast.

Er wordt ook standaard een beschermhoes geplaatst om het glas in de toekomst te beschermen.

Testen & Eindcontrole iPhone 14 Pro Reparatie

Als laatste stap voeren onze technician een grondige eindcontrole uit om te verifiëren dat de reparatie volledig geslaagd is:

 • Alle functionaliteiten en knoppen van de iPhone worden getest
 • De stofwerendheid worden gecontroleerd
 • We maken foto’s en video’s van de gerepareerde iPhone om de kwaliteit te garanderen

Pas als alles naar behoren functioneert, krijg je je iPhone 14 Pro weer mee in als-nieuwe staat!

Waarom iPhone 14 Pro Achter Glas Reparatie door Fixnow?

Er zijn genoeg redenen om voor Fixnow te kiezen als het gaat om de reparatie van gebroken glas aan de achterkant van je iPhone 14 Pro:

Experts in iPhone reparaties – Onze professionals repareren dagelijks defecte iPhones van alle modellen en types. Je telefoon is bij ons dus echt in goede handen.

Geen kosten bij mislukte reparatie – Mocht er onverhoopt iets misgaan bij de reparatie, dan rekenen wij geen arbeidsloon of voorrijkosten.

iPhone 14 Pro achterkant vervangen

24/7 support via telefoon & chat - Ook na de reparatie van je iPhone kun je met al je vragen en ondersteuningsverzoeken bij ons terecht.

Maak Direct een Afspraak voor iPhone 14 Pro Achter Glas Vervanging

Onze professionals staan voor je klaar om de reparatie van je iPhone 14 Pro met de grootste zorg en precisie uit te voeren. We werken met Originele Apple onderdelen en gebruiken geen goedkope imitatie-componenten.

Maak eenvoudig een afspraak op onze website. Onze klanservice kan je ook telefonisch verder helpen met alle vragen en het maken van een reservering.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende
nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×