iPhone 15 Plus achterkant vervangen

Welkom bij de Fixnow service pagina voor het vervangen van de achterkant van de iPhone 15 Plus. Wij begrijpen hoe vervelend het is als het glas aan de achterkant van je telefoon gebroken of beschadigd raakt. Gelukkig kunnen wij de schade snel en professioneel herstellen met onze gespecialiseerde laser techniek, zonder dat we je telefoon hoeven open te maken.

In dit uitgebreide artikel vind je alles wat je moet weten over onze iPhone 15 Plus achterkant vervangen service. We leggen stap voor stap uit hoe ons reparatieproces werkt, welke voordelen onze techniek biedt, wat de kosten zijn en we beantwoorden de meest gestelde vragen. Lees snel verder voor alle details!

Prijs

Afspraak
150
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
150
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

De kosten voor het vervangen van het achterste glas van de iPhone 15 Plus bedragen €150. Dit is inclusief onderdelen, arbeid en btw.

We hebben heel veel vertrouwen in de kwaliteit van onze reparaties. Daarom bieden we standaard een service garantie van 1 jaar aan na elke voltooide reparatie. Let wel, de garantie dekt geen waterschade of mechanische schade aan je device.

Nu je het kostenplaatje en de garantievoorwaarden kent, laten we eens in detail bekijken hoe we precies te werk gaan bij het vervangen van de achterkant van een iPhone 15 Plus.

 Paola Andrea Gaviria
Paola Andrea Gaviria
@ PaolaAndreaGaviria
Meer lezen
Dit is de tweede keer dat ik mijn mobiele telefoon heb meegenomen om het glas te repareren, uitstekende service tegen een zeer betaalbare prijs. Via hun website maak je heel gemakkelijk een afspraak, je wacht een uur en je telefoon is als nieuw. Dankje 🤗
Koen A.
Koen A.
@KoenA.
Meer lezen
Achterzijde van Iphone 13 Pro was volledig gebarsten. Het gebarsten glas aan de achterzijde van de phone werd professioneel verwijderd en vervangen terwijl ik aan het wachten was. Heel blij met het resultaat en de kost van deze herstelling.
E K
E K
@EK
Meer lezen
Vandaag mijn IPhone 14 Pro Max binnen gebracht bij FixNow omdat de achterkant gebarsten was. Na een uur en half kreeg ik mijn gsm terug als nieuw, de achterkant ziet er exact hetzelfde uit als ervoor. Het toestel word gerepareerd door middel van een laser en daardoor valt de prijs erg mee.
Vorige
Volgende

Wanneer het glas aan de achterzijde van je iPhone 15 Plus barst, scheurt of breekt, is een reparatie bij Fixnow de beste en snelste manier om het probleem te verhelpen.

 

Demontage gsm

Bovendien kun je bij ons kiezen uit verschillende kleuren glas, zodat je telefoon er weer als nieuw uitziet na de reparatie. We bieden transparant, zwart, goud, zilver, rood en meer. Zo krijg je precies de stijl die bij jou past!

 

Onze specialisten voeren de reparatie uit met een geavanceerde laser techniek, waarbij het beschadigde glas verwijderd wordt en vervangen wordt door een nieuw glas. Hierbij hoeven we je telefoon niet open te maken of uit elkaar te halen. Dit bespaart kostbare tijd en beschermt de interne onderdelen van je toestel, zoals de batterij en camera.

Waarom Kiezen voor Fixnow?

Er zijn een aantal belangrijke redenen om voor Fixnow te kiezen als je de achterkant van je iPhone 15 Plus moet laten vervangen:

 • Snelle reparatie in 1,5 uur tijd – geen gedoe met lang wachten zonder telefoon
 • Laser techniek zonder demontage – beschermt interne onderdelen van je iPhone
 • Keuze uit verschillende kleuren glas – krijg de stijl die bij jou past
 • Ervaren professionals – jarenlange ervaring met iPhone reparaties
 • Service garantie  – Wij bieden een servicegarantie van 1 jaar, maar deze dekt geen mechanische schade of waterschade.

Ben je overtuigd? Lees dan snel verder voor alle details over het reparatieproces en de kosten. Of boek meteen een afspraak als je klaar bent om de schade te laten herstellen!

Achterglas Vervangen Proces

Ons gespecialiseerde team gebruikt de nieuwste apparatuur en geavanceerde reparatietechnieken om de achterkant van je iPhone 15 Plus te vervangen. We lopen je hieronder stap voor stap door ons proces:

Beoordeling

Allereerst voert een van onze ervaren iPhone experts een grondige inspectie uit van de schade. We bepalen de precieze aard en omvang van de schade en of er nog andere onderdelen zijn aangetast (zoals de camera). Ook kijken we na of er geen vocht in de telefoon is gekomen.

iPhone 15 plus achterkant vervangen

Op basis van deze bevindingen kunnen we de juiste materialen en onderdelen verzamelen voor de reparatie. Ook kun je aangeven of je de standaard transparante achterkant wilt, of liever kiest voor een gekleurde variant.

Laser Techniek

Zodra alle materialen verzameld zijn, plaatsen we je iPhone 15 Plus in onze reparatie-opstelling. Met een zeer nauwkeurige laser snijden we vervolgens het gebroken of gebarsten glas uit de behuizing van je telefoon.

Het grote voordeel van deze techniek is dat we je iPhone niet hoeven open te maken. Op deze manier wordt schade aan interne onderdelen, zoals de batterij, camera en chips voorkomen. Ook hoef je het scherm aan de voorkant niet te laten vervangen.

Vervanging

Zodra we al het gebroken glas veilig hebben verwijderd, plaatsen we een gloednieuw stuk glas terug. Dit glas is van precies dezelfde kwaliteit als het originele Apple glas en helemaal krasbestendig.

We lijmen het nieuwe glas met speciale apparatuur extreem nauwkeurig en compleet vlak terug in het frame van je iPhone. Hierdoor heb je geen last van hinderlijke oneffenheden of hoogteverschillen aan de achterkant.

Eindcontrole

Na het plaatsen van het nieuwe iPhone glas voeren we uitgebreide kwaliteitscontroles uit. Allereerst testen we alle functionaliteiten zoals de camera, flitser en geluid.

Vervolgens inspecteren we de buitenkant van je telefoon en het nieuwe glas op oneffenheden of andere problemen. Pas als we 100% tevreden zijn met het resultaat geven we je iPhone vrij voor gebruik. Je ontvangt hem schoon,  nieuw en compleet functionerend!

Ben je na het lezen van dit proces volledig gerustgesteld over hoe professioneel wij te werk gaan? Mooi! We raden je aan om vandaag nog een afspraak in te plannen.

We begrijpen dat je misschien nog wat praktische vragen hebt voordat we aan de slag gaan met je iPhone 15 Plus. Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen om je volledig op te helderen.

Wat zijn de veelvoorkomende oorzaken van een gebroken achterkant

De meest voorkomende oorzaken van schade aan de achterzijde van een iPhone zijn:

 • Het toestel laten vallen op een hard oppervlak
 • Met het toestel in je broekzak zitten waardoor er druk ontstaat op het glas
 • Je telefoon op oneffen oppervlakken leggen zoals op grind, zand of sleutels
iPhone 15 Plus achterkant vervangen

Omdat de behuizing van de nieuwste iPhones uit glas bestaat in plaats van plastic of metaal, is het glas een stuk kwetsbaarder geworden voor schade. Een val op de grond kan dan al voldoende zijn om spinnenweb breuken of barsten te veroorzaken.

Welke iPhone modellen kunnen jullie repareren?

We kunnen de achterkant vervangen voor alle recente iPhone modellen van de afgelopen paar jaar, waaronder:

 • iPhone X, XR, XS en XS Max
 • iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max
 • iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max
 • iPhone 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro Max
 • iPhone 14 & 14 Plus

Mocht je een ouder model iPhone hebben, neem dan contact op met ons of bekijk onze website. De kans is groot dat we ook jouw toestel kunnen helpen!

Kunnen jullie ook scherm of batterij vervangen tijdens de service?

Ja, dat is zeker mogelijk! Aangezien we toch bezig zijn met je iPhone kunnen we in één keer meerdere reparaties voor je doen.

Het combineren van meerdere reparaties scheelt je uiteindelijk extra afspraken en demontages. Je betaalt dan alleen de prijs van de losse onderdelen voor bijvoorbeeld de camera. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt!

We hopen dat we je met deze uitgebreide uitleg volledig hebben ingelicht over onze service voor het vervangen van de achterkant van de iPhone 15 Plus.

We staan voor je klaar!

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×