iPhone 15 Pro Max achterkant vervangen

Het vervangen van de achterkant van je iPhone 15 Pro Max is een veelvoorkomende reparatie. Of je nu per ongeluk je telefoon hebt laten vallen en het glas is gebarsten, je een upgrade wilt naar een andere kleur, of je de achterkant wilt voorbereiden voor een hoesje, een professionele achterkant vervanging is de beste optie.

Onze iPhone reparatiespecialisten hebben jarenlange ervaring met het vervangen van iPhone achterkanten. We gebruiken alleen originele Apple onderdelen van topkwaliteit, zodat je telefoon er weer als nieuw uitziet. We bieden ook een garantie van 1 jaar op al onze reparaties.

Prijs

Afspraak
180
 • Reparatie tijd 1:30min
 • Online callender voor afspraak
 • We hebben wacht ruimte
 • Parking voor de deur
 • Alle kleuren zijn in stock

Prijs

Verzenden
180
 • Reparatie tijd + verzending 2-4 dagen
 • Verzending en retour is GRATIS
 • Zending verzekerd to 500€ mogelijk om extra verzekering te nemen
 • Verzenden vanuit België, Nederland, Frankerijk, Duitsland
 • Honderden tevreden klanten

Waarom de achterkant van je iPhone 15 Pro Max vervangen?

Er zijn een paar belangrijke redenen om de achterkant van je iPhone 15 Pro Max te laten vervangen:

Beschadigd of gebarsten glas

Als het glas aan de achterkant van je iPhone 15 Pro Max is gebarsten of beschadigd, bijvoorbeeld door een val op een hard oppervlak, is het essentieel om het te laten vervangen. Anders riskeer je dat er vuil en vocht in je telefoon komt, wat tot verdere schade kan leiden.

Onze technici zullen het beschadigde glas verwijderen en het vervangen door een nieuw origineel Apple glazen paneel. We doen dit zonder het openen van je telefoon, zodat de kans op extra schade minimaal is.

Upgraden naar een andere kleur

De iPhone 15 Pro Max is verkrijgbaar in prachtige afwerkingen zoals spacezwart, zilver, goud en het nieuwe diepe paars. Als je je bedenkt over je originele kleurkeuze, kunnen we tijdens het glas vervangingsproces eenvoudig overstappen naar de kleur van je keuze.

Dit bespaart je de moeite en kosten van het kopen van een heel nieuwe telefoon. We hebben een ruime voorraad originele Apple glazen panelen in alle kleuren.

Voorbereiden voor een hoesje

Veel mensen gebruiken een hoesje of skin om hun iPhone 15 Pro Max te beschermen en te personaliseren. Het aanbrengen hiervan kan lastig of zelfs onmogelijk zijn als de achterzijde al bekrast of beschadigd is.

Door eerst de achterkant van je iPhone te laten vervangen, zorg je ervoor dat het nieuwe glazen oppervlak perfect glad is. Zo kan je favoriete hoesje of skin perfect en bubbelsvrij worden aangebracht.

iPhone 15 Pro Max Achterkant reparatie

Proces van iPhone 15 Pro Max Achterkant Vervangen

Stap Beschrijving
Beoordeling Inspectie van de telefoon om alle schade in kaart te brengen, gevolgd door professionele verwijdering van de beschadigde glazen achterplaat, zonder de telefoon te openen.
Vervanging Installatie van een nieuw origineel Apple glazen paneel in de gekozen kleur, waarbij gezorgd wordt voor een stevige en correcte bevestiging.
Eindcontrole Uitgebreide controle van de telefoon na de reparatie om ervoor te zorgen dat alle functionaliteiten zoals camera's, knoppen, speakers, batterij en opladen perfect werken.

Wat is er nieuw aan het iPhone 15 Pro Max ontwerp?

Voordat je de achterkant van je gloednieuwe iPhone 15 Pro Max laat vervangen, is het nuttig om even de belangrijkste vernieuwingen in het ontwerp te overlopen:

Dynamic Island

De meest opvallende verandering aan de voorkant is de "Dynamic Island". Dit is de pilvormige uitsparing aan de bovenkant van het scherm, waar de front-camera en Face ID sensor zijn geïntegreerd.

De software vult de ruimte rond de uitsparing op een creatieve manier, bijvoorbeeld om meldingen en activiteiten weer te geven. Het ziet er erg dynamisch en modern uit.

Always-On display

Een van de meest gevraagde functies door iPhone-gebruikers was eindelijk een always-on display. De iPhone 15 Pro Max levert met zijn heldere en efficiënte ProMotion schermtechnologie.

Informatie zoals de tijd, widgets en je agenda blijven altijd zichtbaar, zonder veel invloed op de batterijduur. Dit always-on display wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe A16 Bionic chip.

Betere camera's

Zoals verwacht heeft Apple ook de camera’s van de iPhone 15 Pro Max verbeterd. De hoofdcamera heeft een nieuwe 48MP sensor voor nog scherpere en helderdere foto’s. Ook de selfiecamera is geüpgraded naar 12MP.

Nieuwe fotofuncties zoals ProRes video op alle lenzen en een verbeterde nachtmodus zorgen voor een nog veelzijdigere cameraervaring.

Snellere A16 chip

De gloednieuwe A16 Bionic chip zorgt voor een aanzienlijke boost in performance. Het is de snelste smartphone chip die Apple ooit heeft gemaakt.

GPU performance is maar liefst 50 procent sneller, waardoor zware grafische apps en games verbazingwekkend vlot draaien. Ook het efficiënte 6-core CPU design draagt bij aan de enorme snelheid van de iPhone 15 Pro Max.

Welke kleuropties zijn er voor de iPhone 15 Pro Max?

Een van de voordelen van onze glasplaat vervangservice is dat je meteen kan upgraden naar een andere kleur als je dat wenst. Dit zijn de 4 kleuropties voor het iPhone 15 Pro Max glas:

Space Zwart

De iconische zwarte kleur blijft beschikbaar op de 15 Pro Max. Het glimmende glasoppervlak ziet er extreem modern en luxe uit. Zeker als je de zwarte look combineert met een passend hoesje.

Zilver

Deze metallic kleur is ideaal als je houdt van een lichte en meer discrete uitstraling. Het titanium frame van de 15 Pro Max vloeit mooi over in het zilveren glaspaneel voor een gestroomlijnde look.

Goud

Een tijdloze klassieker. Het gouden glas blinkt je tegemoet en geeft je iPhone een bijzonder luxueus en elegant karakter. Goud matcht fantastisch met accessoires in dezelfde tint.

Diepe Paars

Verrassend genoeg introduceerde Apple een compleet nieuwe kleur bij de lancering van de iPhone 15 Pro Max: een fraai dieep paars. De unieke kleur valt zeker op en is een echte eye-catcher.

Kleur Glas paneel code
Space Zwart ABC123
Zilver XYZ456
Goud RST789
Diepe Paars DEF012

Hoe lang duurt de iPhone 15 Pro Max achterkant vervangen service?

Onze ervaren iPhone technicians kunnen de glasplaat van je iPhone 15 Pro Max professioneel vervangen in ongeveer 1,5 uur. Dit is een realistische inschatting op basis van de honderden glasplaat vervangingen die we al met succes hebben uitgevoerd voor klanten.

De exacte duur kan wat variëren naargelang de specifieke schade en complexiteit van de reparatie. Soms moeten kleine aanpassingen worden gedaan tijdens het proces. We houden hier rekening mee in onze inschatting.

Je mag dus rekenen op een vlotte service van gemiddeld 1,5 uur als je je iPhone 15 Pro Max achterkant bij ons laat vervangen. We streven ernaar deze timing te behalen zonder in te boeten op kwaliteit.

Wat kost het om de achterkant van een iPhone 15 Pro Max te laten vervangen?

De kostprijs voor het professioneel laten vervangen van het glazen achterpaneel van een iPhone 15 Pro Max bedraagt €180 inclusief BTW.

Deze all-in prijs omvat:

 • Demontage - veilig verwijderen van gebarsten glas
 • Plaatsing van origineel Apple vervangingsglas
 • Eindcontrole en kwaliteitstest
 • 1 jaar garantie op de glasplaat vervanging

Extra kosten:

 • €25 demontage als je toch beslist geen reparatie te laten doen
 • Vervanging van andere onderdelen (scherm, batterij, enz.) zijn apart te betalen

Mogelijke kortingen:

 • 10% korting bij herstelling van zowel voorkant als achterkant
 • Gratis vervanging van schermbeschermer bij aankoop

We aanvaarden diverse betaalmethoden voor het comfort van onze klanten:

 • Cash
 • Payconique

Onze glasplaat vervangingen voor de iPhone 15 Pro Max worden altijd uitgevoerd met behulp van originele, hoge kwaliteit Apple onderdelen. We bieden levenslange garantie op deze vervangingsonderdelen.

Bel ons gerust als je specifieke vragen hebt over de prijzen voor jouw toestel. We bieden steeds een persoonlijke service en transparante prijsinformatie.

Veelgestelde vragen over iPhone 15 Pro Max achterkant vervangen

Blijven Face ID en TrueDepth camera werken na de service?

Ja, omdat we de telefoon niet openen blijven de Face ID sensor en selfie-camera ongemoeid en volledig operationeel. Het vervangen van enkel het glazen achterpaneel heeft geen invloed op de werking van deze componenten.

Wat moet ik doen voordat ik mijn iPhone inlever voor service?

Maak altijd eerst een back-up van de gegevens op je toestel voordat je hem voor service binnen brengt. Verwijder je simkaart en neem ook je oplader mee. Schakel Find My uit en doe eventueel je hoesje uit. Zo kunnen we meteen aan de slag en geraak je zeker niet van belangrijke data.

Kunt u ook mijn schermglas vervangen tijdens deze service?

Zeker! Vaak is zowel de voorkant als achterkant van een iPhone 15 Pro Max beschadigd na een val. We kunnen deze reparaties dan combineren in één service om tijd en geld te besparen. Dat noemen we een 2-kanten glas vervanging.

Vraag naar de mogelijkheden bij onze iPhone experts als zowel jouw display als achterglas toe is aan vervanging. We helpen je graag verder!

Conclusie

Het laten vervangen van de achterkant van je iPhone 15 Pro Max door onze ervaren professionals is de ideale oplossing als het glas gebarsten of beschadigd is. We leveren vakwerk met originele Apple onderdelen volgens een uitgekiende procedure. Zo krijg jij je iPhone in als nieuw staat terug.

Bovendien kun je bij ons meteen upgraden naar een ander kleur glas als je dat wenst. Alle opties zoals space zwart, zilver, goud en het prachtige nieuwe diepe paars behoren tot de mogelijkheden.

Onze all-in prijs voor een iPhone 15 Pro Max glas vervanging is slechts €180. We garanderen transparante communicatie en bieden tot wel 15% korting aan.

Wil jij ook jouw kostbare iPhone weer als nieuw in een andere kleur? Aarzel dan niet en boek vandaag nog een afspraak in onze repair shop! Onze technici staan voor je klaar.

nl_BENL
Scroll naar boven

VANAF 1/04 TOT 15/04

-10%

Op iPad Reparatie

[ameliabooking]
×